S. Ilona

S. Ilona

3 értékelés

Dréher Söröző Kisoroszi

2013. december 31-én egy spontán szilveszter estet töltöttünk a Dreherben. Söröztünk, táncoltunk, szólt a zene. Mindenki nagyon jól érezte magát A személyzet hajnalig maradt. Éjfélkor mindenki kapott egy pohár pezsgőt, amivel koccintottunk. Éjfél után még a Duna partról megnéztük a környék tüzijátékait. Mindig nagyon udvarias a kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom, aki éppen arra jár! Nyáron nagy teltház van! A szép nagy teraszról lehet figyelni a falu közlekedését és beszélgetni az ismerősökkel!s

Hasznos ez a vélemény? Igen

JU XIAN LOU Kínai Étterem és Gyorsbüfé

Decemberben hazafelé betértem ebbe az étterembe megebédelni. Nagyon finom szecsuáni csirkemellet ettem. Minden nap van menü is, elvitelre is. Alacsony árakkal dolgoznak és nagyon kedvesek. Kis adagot is lehet kérni, de az is majdnem kifogott rajtam. Közben elkezdtem olvasgatni és mikor felöltöztem kiesett a szemüvegemből az egyik lencse, de nem vettem észre. 3 hét múlva mentünk arra és egyből megkaptam a lencsét. Persze megint jól belakomáztunk.
Nagyon kedves emberek. Az étterem közel van a hév végállomáshoz. Szép tiszta, gusztusos vendéglő. Nagyon nagy a forgalom. Sokan járnak oda ételhordóval. Nagy a választék. Gyerekek is kedvelik. Ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely