Zsidákovits Csaba

550236_354598111267447_1856867810_n.jpg

4 értékelés

Bogácsi Thermalfürdő - Bogács

Itt ünnepeltük az új évet! A víz isteni, a medencék állapota sajnos siralmas. A kivitelezőt kellene leminősíteni. A csempék töredezettek, a medencében feljönnek a mozaikok. Sajnos 10-kor bezár, pedig régebben akár 12-ig is lehettünk. Nyáron a gyerekekkel nagyon kellemes itt nyaralni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

DNS Sport- és Szabadidőközpont

Heti kétszer megyek focizni és a kis fiam is itt játszik szintén heti kétszer. A pálya jó, a recepciósok kedvesek. A tulajdonosok barátságosak. Hangulatos sport központ. Van minden amit csak szeretnél. Érdemes meglátogatni. Nyáron még búvár oktatást is tartanak. Lehet, hogy kipróbálom! :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Normafa Rétes

Hétvégén fél Budapesttel meglátogattuk a Normafa vendéglőt, illetve csak a rétesest! Ha itt vagyunk akkor ebből az isteni rétesből enni kell. A baj csak az, hogy az ember azt se tudja melyiket kóstolja meg. Az almás, szilvás, meggyes a kedvencem. Kedves hölgy eladók és gyorsak!! Ennyi embert kiszolgálni ilyen rövid idő alatt nem semmi! csak gratulálni tudok, és remélem még sokáig élvezhetjük ezeket az ízeket!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Madárfészek Gyorsétterem

Hetente legalább egyszer itt eszem. Az eladók nagyon kedvesek és figyelmesek. Én elviszem a ételt így aztán a dobozokat olyan nagyon teletöltik, hogy még haza is vihetek belőle. Mindig azonos íz és minőség jellemzi. Kedvező ár és nagy választék. Nézzétek meg ha erre jártok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely