Tari-Csirmaz Edit

270542_138897519525917_1247191_n.jpg

3 értékelés

Hotel Arany Trófea

Meghitt, kicsi, családias. Kedves személyzet. Két kicsi gyerekkel ami gond volt, hogy lépcsők sokasága után érhettük el a szobát, emiatt annyira nem bababarát. Átutazó vendégeknek kiváló. Központi helyen van, a belváros rövid sétával elérhető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Piroska***

Sikerült a frissen felújított részen szobát kapnunk. 1 kisgyerekkel voltunk. Szoba kellemes, utazóágy mellett még játékot is bekészítettek a gyerek részére.
Ami hiányosság, hogy a kisgyerek miatt az erkélyajtó nem volt nyitható, mivel akkora rés volt az erkélyen ami egy kicsi gyerek számára veszélyes. Egyéb módon nyitható ablak pedig nem volt a szobában.

A medence: a benti zsúfolt és nagyon meleg volt, a kinti pedig pont az ellenkezője, annyira hideg, hogy csak bátraknak ajánlanám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thermál Hotel Harkány****

3 éjszakát töltöttünk el 1 kisgyerekekkel. Szobák könnyen megközelíthetőek, kisággyal is minden rendben volt, mi kaptunk bele ágyneműt.
A medencét élvezte a 8 hónaposunk, gyerek medencét nem használtunk, mert nagyon meleg volt a helyiségben. Kinti medence viszont nincs. Rengeteg volt a szúnyog, így a játszóteret használni nem tudtuk.
Étkezdében sokszor vadászni kellett a gyerekszéket, a kifogyott ételeket nem pótolták, úgy kellett kuncsorogni, hogy hát ennénk.
2-3 éjszaka eltöltésére alkalmas.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely