Szatmári Adrienn

Szatmári Adrienn

2 értékelés

Hotel Castello ****

2013 karácsonyát töltöttük a hotelben, családdal (3 felnőtt). A szoba nagyobb alapterületű, kényelmes, tiszta. Az ételek válogatottan minőségiek és jó ízűek, az ünneptől függetlenül kíméletesek voltak. Ahogy fogytak a tárolókról, azonnal pótolták azokat. Örültünk volna többféle krémes süteménynek, a tradicionális süteményeken túl, amik megtartották házias ízüket. A reggelihez kínált felvágottak a minőségi kategóriából voltak válogatva. A péksütemények között megtalálható volt a helyben készült, egészséges is. A reggeli italkínálat: 100 %-os gyümölcslé!!! (narancs-, baracklé nem volt felvizezve!).
A szálloda hallja kifejezetten társaság-összehozó, barátkozásra alkalmas helyiség a felnőtteknek, a gyerekeknek és az állatoknak is. (Nemcsak baba-, de állatbarát hotel is a Hotel Castello Siklóson!)
A fürdő az ünnep 1,5 napján csak a szálloda vendégei részére volt nyitva. Emiatt választottuk ezt a wellness szállodát az ünnepek eltöltésére. A fürdőben többféle medence, többféle víz hőfokkal, élményelemekkel is megtalálható. Különböző szauna, különböző felöntésekkel - nagy élvezet volt számunkra. Fontosnak tartanánk megoldani, hogy legyen olyan medence, ami csak a felnőttek részére biztosítaná a teljes kikapcsolódást.
Bármilyen kérésünk volt, az alkalmazottak minden esetben a megoldást keresték. Mind a recepción dolgozók, mind a pincérek, mind a fürdő személyzete kedvesek, figyelmesek, segítőkészek, barátságosak, de nem bizalmaskodóak. Ebben a hotelben éreztük, hogy vendégek vagyunk, hogy értünk van minden. Jó érzés volt. Köszönjük nekik. Visszajáró vendégek leszünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Castello ****

A személyzet a vendégek igényeihez, személyéhez való hozzáállása, akár a recepción, akár az étteremben, akár a szobaasszonyoké, akár a karbantartóé megoldásközpontú, kedves, figyelmes, személyes.
Az ételek minősége kiváló, változatos, ízletes.
A fürdővel való közvetlen kapcsolat korlátlan használata kényelmes. A fürdő lehetőségei - a víz hőfoka, összetétele, a szaunák sokfélesége, a sószoba - élménytadó, pihentető, gyógyító.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely