Imre Aranyos

10420243_281780185337294_2426903395179859741_s.jpg

3 értékelés

Aquarius Élményfürdő

Nyíregyháza mellett lakom egy kis városban és nagyon jó hogy egy ilyen élményfürdő van közelben ami nem csak a szórakozásra jó hanem nagyon jó a gyógyvize is tökéletes a pihenésre . Jó egy kis szórakozásra és pihenésre egyaránt ! Kifejezetten tetszik hogy nyáron egybe van nyitva a strandfürdővel és a belépő nem lesz drágább . Így aztán egész napra vagy akár egy hétvégi kikapcsolódásra találhatnak kicsiik és nagyok egyaránt ! .:) Tetszik még hogy most már van benne több növény is és egyre jobb a dekorációja is mint régebben . És ez csak egyre jobb lesz véleményem szerint ! Ajánlani tudom ;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sóstó Parkfürdő

Az utóbbi időkben nagyon sok változáson ment át a fürdő perxe pozitív értelembe értve . Nagyon szép lett maga az egész környezet , remek gyógyvizes medencéket csináltak és kifejezetten tetszik az amelyik egyben van egy koktélbárral :) . A csúszdák azok nagyon frankok . Tetszenek az éjszakai fürdőzések is ajánlani tudom ezeket ;) ! Talán jobb lenne ha kicsit több ingyenes szekrény lenne amit lehet használni értékeink őrzésére !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Állatbarát Alapítvány Állatotthon

Voltam már kint a menhelyen amit ők üzemeltetnek mert szerettünk volna örökbe fogadni egy kutyust amit az újságba láttunk hirdetve hogy gazdira vár . Mentünk szét is néztünk de rengetek kutya és macska volt és tényleg igaz hogy ez a hely ami ott van kevés sajnos :( Erről nem ők tehetnek természetesen ez anyagi problémák miatt adódhat . Szóval amelyik kutyát kinéztük és utána bejelentkezünk érte kiderült hogy mi vagyunk a 8.-ak tehát várólistára kerültünk s majd megtetszett egy másik kutya ott pedig 6 . nak soroltak be Hozzá kell hogy tegyem ezek mind fajtatiszták voltak ! A probléma itt a keverékkutyákkal van amelyek nem tetszenek az embereknek holott sokkal kitartóbbak , szívósabbak mint a fajtatiszta fajtársaik .
Az ott dolgozok és fenntartó embereknek minden tisztelet kijár mert nagyon sok törődést kell adniuk ezeknek a jószágoknak és véleményen szerint ami csak tőlük és a pénztárca teheti ők megtesznek mindent és méltó helyre kerülhetnek így a beteg , "kidobott" kisállatok , ha kicsit szűkös is a hely ...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely