Eperné Mankovics Erzsébet

541427_278205525643912_959592335_n.jpg

10 értékelés

Thymian Ételbár

Még tavaly ősszel jártam ebben az újonnan megnyílott ételbárban. A helyiség szépen fel van újítva, bár kicsi, de ízlésesen van berendezve a színek összeválogatása is tökéletes. A két tulajdonos, egy házaspár dolgozik az üzletben, kedvesek, figyelmesek. Az ételválaszték bőséges és ami a lényeg, friss alapanyagokból készülnek és tartósítószermentesek. A mennyisége bőséges, egy levessel is jól lakik az oda betérő. Figyelnek a vegetáriánusokra is, tehát vannak húsmentes ételeik. Az ízek fantasztikusak és ötletesek. Mindenkinek ajánlom, nem fognak csalódni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tenkes Csárda

Már többször jártunk ebben a csodálatos étteremben, de még egyszer sem csalódtunk benne. Az 58-as út mellett helyezkedik el, nagy parkolóval rendelkezik. Már az étterem külseje is becsábítja a még nem éhes utazókat is. Belülről ízléses, hagyományos csárda jellege van. A pincérek udvariasak, előzékenyek, figyelmesek, de nem tolakodóak. Ez számunkra nagyon fontos, hogy ne lihegjenek a nyakunkba, de amikor szükségünk van rájuk, ott legyenek. Ők éppen ilyenek. Nehéz választani a sok finomság között. A tálalás és az ételek íze csodás. Annyira családias a hangulat, hogy legszívesebben minden nap ott ebédelnénk-vacsoráznánk, ha nem laknánk több mint 200 km-re. Ettől függetlenül, ha arra visz az utunk, mindig betérünk a csárdába.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Varázs Szalon

A közelmúltban jött létre ez a kis varázsműhely, amelyet jellegénél fogva, főleg hölgyek vesznek igénybe. Fodrászat, kozmetika, kéz- és lábápolás, műköröm készítés a profiljuk. Az ott dolgozó hölgyek mindig, mindenkihez kedvesek, előzékenyek, figyelmesek. Munkájuk igényes, pontos, szép, a vendégek elégedetten távoznak. A hangulat vidám, családias, már ezért is szívesen veszem igénybe a szolgáltatásaikat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Korona Gyógyszertár

Az itt dolgozó gyógyszerészek felkészültek, kedvesek, a gyógyszertár helyisége szépen fel van újítva, így ha már muszáj, szívesen járok oda gyógyszert, vagy bármilyen gyógyászati készítményt, eszközt vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szentlélek Gyógyszertár

Szívesen vásárolok ebben a gyógyszertárban. Az ott dolgozó gyógyszerészek hozzáértésében meg lehet bízni, mindenben tudnak tanácsot adni. Ha valami éppen elfogyott (ami ritkán fordul elő), délutánra már meg is hozatják. Kedvenc gyógyszertáram, mert igaz másik faluban lakom, de mindig náluk vásárolom meg az aktuális gyógyszereket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

PontPrint Nyomdai Szolgáltató Kft.

Én ugyan csak árajánlatot kértem tőlük, de nagyon gyors és korrekt választ kaptam. Jóval olcsóbbat, mint másnál. Végül nem kértem szolgáltatást, mert nem volt rá szükség, de ha nyomdai munkálatra lesz szükségem, biztosan hozzájuk fogok fordulni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kiskunlacháza 2. Posta

Az ott dolgozó hölgyek mindig, mindenkivel kedvesek, türelmesek, segítőkészek és nagyon értik a munkájukat. Bár nem vagyok kiskunlacházi, a postai ügyeimet amikor tehetem, náluk intézem, mert megéri az ő szolgáltatásukat igénybe venni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

7 Fénykép

Még több »

3 Kedvenc hely

Még több »
Thymian Ételbár
Vas utca 1, 1088 Budapest
Tenkes Csárda
Kültelek 011 hrsz., 7811 Csarnóta
Varázs Szalon
Bajcsy-Zsilinszky utca 22, 2344 Dömsöd