Ásothné Köves Mónika

1098541_546061285460989_1946559177_n.jpg

3 értékelés

Ofotért

Már belépéskor nagyon szimpatikusak az ott dolgozók. Nagyon figyelmesek, kedvesek, előzékenyek. Mindenre felhívják a figyelmünket, segítőkészek, udvarias a kiszolgálás. Én csak ajánlani tudom mindenkinek őket !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Piknik Wellness és Konferecia Hotel

4 napot töltöttünk itt-szilveszterkor. Nagyon jól éreztük magunkat!! :) Az ételválaszték, a mennyiség és a minőség is 5*-ot érdemel !!!! Szuper a svédasztalos kínálat ! /4 nap = 4 kg plusz!/ A személyzet figyelmes, a kiszolgálás tökéletes . A wellness részleg szuper, jó hogy sok szauna közül lehet választani. A masszírozást ki ne hagyják, mert nagyon érti a dolgát a hölgy!!!! A szobákkal is meg voltunk elégedve, a kis radiátor is elég meleg volt ,még le is kellett vennünk a hőfokot. Nagyon jó ötlet a szárító a szobákban. Igaz messze van a központ, / de lehet jókat sétálni / a Balaton is-ezért érdemes kocsival menni.Tetszettek a szabadtéri programok-egyediek az biztos. A bál is szuper volt -a menüről nem is beszélve , mindenki megtalálta a kedvére valót. A biliárd és a csocsó is jól elszórakoztatott minket is esténként. Remélem még eljutok ide és mindenkinek továbbítom ezt a jó kis családias hangulatú pihenő-helyet!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szabó Dénes háziorvos

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Szakmailag és emberileg is csodálatos orvos .Gyerekeim is imádták , nem is féltek tőle , nagyon barátságos, közvetlen, jó szakember !!! Mindig segítőkész és nem tömi felesleges gyógyszerrel a gyerekeket. Bármikor gondunk volt mindig elérhető volt. jó hogy ilyen orvos mellett nőhettek fel a gyerekeim. Már csak azt sajnáljuk, hogy átkerültek a felnőtt rendszerbe .

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely