P. Tamás

photo.jpg

7 értékelés

Kisgergely Cukrászda

Aki miskolci, annak a Kisgergely egy brand, ami egyet jelent a cukrászat és a cukrászati termékek , fagylaltok legjobb minőségével a városban. Én nemrég költöztem ide, de ha ilyen jellegű termékeket illetve vendéglátó-helyet kerestem, a helyiek szinte egyöntetűen őket ajánlották. Ennél több szerintem nem is kell. Ja, és a hely beváltotta teljesen a hozzá fűzött reményeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café Frei

A város főutcáján kívül egy kellemesen decens portál, belül kulturált kiszolgálás és nagyszerű, széles választék. Én itt szeretem lebonyolítani az emeleti részen az üzleti megbeszéléseimet. Ami kritika lehet, hogy a felső részen lehetne kicsit halkabb a zene

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café Frei

Kívül decens portál, belül hangulatos kávézó nagyszerű és széles választékkal a város fő utcáján. Üzleti megbeszéléseimet szívesen hozom ide, a galériába. Az egyetlen kritika, hogy a felső részen lehetne kicsit halkabb a zene.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kemény Dénes Városi és Sportuszoda

Babaúszásra hoztuk ide a kicsit, az időpont volt egy kicsit kedvezőtlen, a reggel nyolc óra - legalábbis számunkra - a baba miatt nem volt a legoptimálisabb, de ez lehet, hogy csak egyedi vélemény. A kiszolgálás, az öltözők, a hangulat teljesen rendben volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Miskolci Nemzeti Színház

A színház régi patinás épülete, belső kialakítása teljesen megfelel a Nemzeti jelzőnek és annak, ahogy az első magyar kőszínházat az ember elképzeli. A személyzet kedves, aranyos középkorú hölgyekből áll, akik készségesen segítenek mindig. A parkolást lehetne még optimalizálni ( például érvényes színházjeggyel az előadás előtt és után 1,5-2 órával szabad a parkolás, ha mondjuk egy belvárosi étterembe is elmenne az ember a színházlátogatás alkalmával)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Miskolci Nemzeti Színház

A színház épülete, a személyzet, a jegyárusítás rednben, a repeortár lehetne kicsit változatosabb, 1-2 jobb húzónévvel pesti felkapott darabok idehozatalával

Hasznos ez a vélemény? Igen

Művészetek Háza

gyermekműsoron voltunk, hangulatos volt, kis gyerekkönyvek, kis nasika, aranyos személyzet, GREAT

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely