A. Varga

A. Varga

6 értékelés

Fried Kastélyszálloda****

A szállodában töltöttük a karácsonyi ünnepeket. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon udvarias és barátságos volt, az ételek pedig nagyon finomak. A borkóstoló pedig mindent felülmúlt. Reméljük, hogy lesz módunk ismétlésre. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Szent István

Tavaly ősszel voltunk a Szent István Hotelben. Szép, csendes környéken helyezkedik el. Finomak voltak az ételeik és a boraik is. Kifogástalan volt a kiszolgálás. Azoknak ajánlanám, akik nyugalomra és pihenésre vágynak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Fagus**** Konferencia és Wellness Hotel

A Hotel gyönyörű környezetben helyezkedik el. A parkban hatalmas sétákat tettünk. A welness részleg szuper. A bőséges svédasztalos reggeli és vacsora minden képzeletet felülmúlt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Mediterrán

A Hotel csendes eldugott helyen van, a belvárostól nem messze, gyönyörű környezetben. Amikor mi ott voltunk 2 éve nyáron nem volt túl nagy forgalom. A személyzet nagyon kedves volt, az ételek pedig kiválóak voltak. Egyetlen hátránya, hogy a belvárosba gyalogosan nem lehet eljutni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Piroska Vendégház

Nagyon családias kis panzió. Többször megszálltunk 1-1 éjszakára, ha erre jártunk. A panzióhoz tartozó étteremben pedig csodálatosan főznek. Az árak is megfelelőek. A vacsorához pedig ajándékba kaptunk még 1 üveggel a saját borukból is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aqua Spa Wellnes Hotel és Bungalow****

Mi 2 évvel ezelőtt itt töltöttük a karácsonyi ünnepeket. Megérkezésünkkor üdvözlő italt kaptunk (a 11 éves fiunk forrócsokit). A személyzet kedves volt. Az ételek mennyisége és minősége is tökéletes volt. Minden délután süti és forralt bor várt bennünket a recepción. A szállodától 5 percre van a fürdő. A wellness-részleg is kitűnő. Mi mindennel meg voltunk elégedve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely