K. Laszlo

K. Laszlo

6 értékelés

Ramada Balaton Hotel

Két és fél éves kislányunkkal voltunk, aki nagyon élvezte, hogy mindennap foglalkoztak a gyerekekkel: mézeskalácsot sütöttek, különféle manuális és ügyességi játékokat játszottak a gyerekekkel hozzáértő animátor vezetésével. A wellnessrészleg számunkra megfelelő volt, bár ilyen korú kisgyermekkel nem a legideálisabb, így aztán a feleségemmel felváltva tudtuk igénybe venni. Egyébként a wellnessrészleg jó, de rettentően csúszós. A félpanziós ellátás kiváló volt: a választék, az ételek ízletessége példaértékű.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bécsiszelet Étterem

Többször jártunk már itt és mindig elégedettek voltunk. Finom és ízletes ételeket kaptunk, korrekt áron. Az óriás bécsi számomra mindig az első helyen áll, de más ételt is fogyasztottunk már. A kiszolgálás előzékeny, odafigyelő. A frissen elkészített ételekre várakozás kisgyermekkel is elfogadható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szeráj Török Étterem Gyorsbüfé

Többször jártunk itt. Egyszer sem csalódtunk. A választék nagyon jó, az ételek ízletesek, frissek, a nap bármely időszakában. A speciális török ételek mellett a kislányunk is talált magának való ételt. Különösen jól esett, amikor a kétéves kislányunkkal foglalkoztak, amíg mi nyugodtan étkezhettünk a feleségemmel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Danubius Health Spa Resort Sárvár****

Kétéves kislányunkkal csodálatos pár napot töltöttünk itt. Nagyon jó, hogy külső és belső medence is van, így az időjárástól függetlenül élvezhettük kedvenc időtöltésünket. A szaunarészleget feleségemmel megelégedéssel használtuk. A kis elkerített pihenő nagyon jó ötlet. Nagyon jó, hogy közvetlenül sétálhattunk a botanikus kertben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

Immár sokszor jártunk a fürdőben, leginkább a szaunarészlegben. Nagyon szeretjük és példaértékű, hiszen ma még Magyarországon a szaunakultúra nincs túl magas fokon! Itt - legalábbis a kijelölt napokon -, nagyszerű felöntéseken tapasztalhatja meg mindenki, hogy mennyire jó hatású a megfelelően végzett szaunázás. A szaunamestereket nagyon szeretjük, jó hangulat, változatos illatok jellemzik a szeánszokat. Értékelésem ennek megfelelően elsősorban a szaunára vonatkozik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

G'Roby Józsefváros

Általunk nagyon kedvelt bolt. Hozzánk közel van, mindig vannak akciós termékeik, az eladók segítőkészek. A térkihasználásuk az átalakítás óta jobb lett. Viszont most nyitott meg a közvetlen szomszédságában a konkurencia. Én mindenkinek ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely