10255552_724485584261357_5400529342521325213_t.jpg

4 értékelés

Dr. Kénosi Viktória fogorvos, Budapest


Én bölcsesség fog kihúzása miatt mentem hozzá, ami sikeresen végződött csak mire haza értem ömlött a számból a vér, mivel nem volt gusztusom lenyelni kiöblítettem a szám, ami hiba volt mert a vérömleny valószínűleg kijött. 5 nap után vissza tértem, a nagy rohanásban nem vittem magammal a korábbi jelentést és a röntgent, elnézést kértem, udvariasan és illedelmesen viselkedtem, nem szeretném részletezni, lehet hogy jó szakember, de a stílusa a viselkedése, az hogy nem tiszteli viszont betegét, ember társát az számomra több mint felháborító volt.
Kérdéseimre a válaszok sértőek voltak, megjegyzései úgyszintén.
Lehet kedvesen és megértően is a beteghez fordulni elvégre “beteg” aki kicsit kétségbe van esve a fájdalmai miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza King

Telefonon rendszeresen rendelek, a legfinomabb a Cordon Bleu, steak burival. Nagyon elégedett vagyok velük. Mindig vannak új akciók. Ajándékot is kaptam a hétvégi rendeléshez amire nem is számítottam, finom pudingos sütit. Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Doszpoly Dávid fogorvos

Visegrádi utcai fogászati rendelőben jártam a Dr. Úrnál. Nagyon figyelmes, segítőkész, időpontra lehet jelentkezni amit be is tartanak, nagyon minimális csúszással. Külföldre kellett utaznom és ez miatt a fogászati kezelés sürgős volt. Korábban gyerekkori rossz emlékek miatt nagyon féltem mindegyik fogorvostól, ő viszont megnyugtatott, és a félelmem miatt körültekintőbben kezelt. Az összes rossz fogamat, megcsinálta, a gyökérkezeléstől a fogkő leszedésig. Azóta is ide járok vissza és most már nem félek. Köszönöm szépen!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserépváros

Testvéremnek kerestem valamilyen különleges ajándékot. Öröm volt betérni a boltba, a kedves eladó feldobta a napom, tanácstalan voltam, de készségesen elmondott nekem mindent, a feng-shiuról, a tárgyakról, hogy honnan jöttek, milyen fából vannak faragva, hihetetlen milyen tudással rendelkezett, és hogy a bolt mennyi különlegességet és varázs erőt rejt, végül megtaláltuk az ajándékot. Egy gyönyörű asztali lámpa lett. Köszönöm Nektek. Máskor is szívesen betérek hozzátok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely