Fodor Alissa

1975074_770501402961650_108859229_s.jpg

3 értékelés

Starbucks Aréna

Kreatív kávé- és italkülönlegességek, kedves kiszolgálás. Az árak is korrektek többé kevésbé, bár nem nagyon teheti meg az egyszerűbb hétköznapi ember, hogy beüljön, ezért néha lehetne olyan akciót csinálni, hogy egy egyszerű lélek is beülhessen, és jó élményben részesüljön:) Nagyon finomak a sütemények. Jó lenne, ha hideg, jégkásás italok is lennének, sokféle ízben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kelly's Food

Az ételek finomak, viszont nem tudom, hogy miért van "egyél annyit, amennyi a tányérra fér" akció, ha kinézik az ember szájából a falatot. Nem egyszer voltam, és minden alkalommal beszóltak a mennyiségre, valamint egyszer ketten szerettünk volna enni egy nagy tálból, és odajött az alkalmazott üvöltve, (nem túlzok, szó szerint üvöltött, mi felálltunk és elmentünk ezek után) hogy egy tálból csak egy ember ehet. Először is: mi köze van neki ahhoz, hogy hányan eszünk, valamint nem tudom, hogy egy vendéggel hogy beszélhet így, ez minősíti az egész éttermet, tök mindegy, hogy jó az étel. Ha ennyire nagy probléma, hogy ki mit eszik és mennyit, akkor miért nem ők szedik az adagokat és miért van kiírva óriási betűkkel, hogy "ALL THAT YOU CAN EAT". Szóval van hova fejlődnie a kiszolgálás és megnyerés terén, engem nagyon elkedvtelenítettek a leírt esetek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház Étterme

Nagyon szeretek itt enni, mert olcsó, finom, nagyon igényes és szép a környezet. Van hely bőven, ha nincs pénzem, akkor is be tudok ülni meginni egy kávét és enni egy fánkot. A svéd sütemények fantasztikusak, kiemelném a princess nevűt, nagyon könnyű sütemény és nagyon finom, csak így tovább:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely