N. Henriett

N. Henriett

12 értékelés

T.G.I. Friday´s (Oktogon)

Egy nagyobb társasággal voltunk az étteremben. A felszolgáló hölgy nagyon kedves volt, az étel rendkívül finom, ezért is az egyik kedvencünk. De eléggé lassan szolgáltak ki minket és mivel külföldi barátainkkal látogattunk az étterembe a szőke pincérnő a fizetésnél pofátlan módon direktbe kért jattot. Ez nem volt túl szimpatikus tőle. De az ételek igényesen, ízlésesen el vannak készítve és hatalmas adagokat kaphatunk persze nem is kevés pénzért. Viszont az étteremnek meg van a maga varázsa dekoráció szempontjából, igazán hangulatos egy baráti összejövetelre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cat Café

Nem régiben látogattuk meg ezt a helyes kis kávézót. A hely hangulatát a szabadon lévő macskák adják, akik sajnos (lehet a késői óra miatt) de végig aludtak. A házirendben ki van kötve, hogy alvó macskához nem nyúlunk, tehát ebből következve csak egy szegényesen berendezett drága kávézóba találhatjuk magunkat. A macskák cseppet sem aktívak, játékosak vagy barátságosak. Szerencsétlen módon az itallapról azt amit elsőnek választottam nem tudták felszolgálni,mert nem volt éppen elérhető...sajnos a hely nem nyerte el annyira a tetszésemet, hogy még egyszer meglátogassam...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kakas Étterem

Ez az étterem hatalmas pozitív csalódás volt számomra. A külföldi barátainknak kerestünk egy igényes helyet ahová elvihetnénk őket vacsorázni. A kakas éttermet ajánlották nekünk, hogy ebben biztos nem fogunk csalódni. Igazuk volt. Az étterem igényesen, ízlésesen berendezett, a pincérek udvariasak és gyorsak. Hatalmas választék van a menüben. Az árak elfogadhatóak és totál érték arányosak a felszolgált különleges ételekkel. Kitűnő bor választékkal rendelkezik az étterem. Kifogástalan, hibátlan estét töltöttünk el és mi is csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Amikor csak tehetjük visszajárunk ide, a kedvencünk lett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Home Fitness

Múlt évben kezdünk el ide járni a párommal. Nagyon szimpatikus helynek találjuk. Jól felszerelt konditerem és rendkívül tiszta. A recepciósok nagyon kedvesek és segítőkészek. Elfogadható árak vannak, nagyon szeretek ide járni, csak ajánlani tudom mindenkinek.Idén már a személyi edzőt is szeretném igénybe venni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

Mi a párommal és annak szüleivel látogattunk el oda, akik nem magyarok és először jártak Magyarországon. Rossz idő lévén ezt tartottuk a legjobb nem szabadtéri programnak. Nem csalódtam a Tropicáriumban. Én már legalább 4 szer jártam itt, és biztos, hogy nem is utoljára. Azt vettem viszont észre, hogy a megnyitás óta, semmin sem változtattak, semmit se fejlesztettek az épületen. Volt szerencsém külföldön hasonló programokon részt venni és sajnos Európai szinten lehetne még fejleszteni. Természetesen így is hatalmas élményt jelent főleg a rája simogatás a végén, meg a hatalmas akvárium ahol le lehet ülni és nyugodtan, csöndben csak ámulni a cápákon. Még mindig élményt jelent nekem, bár én rajongok a csodálatos vízalatti világért.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rákoskeresztúr 1. Posta

Mióta ideköltöztünk, csak ezt a postát használom mivel hatalmas és általában mindig minden ablakban dolgoznak, így sokkal gyorsabb a kiszolgálás, nem kell órákig várni, hogy elintézzük az ügyünket. A személyzet nagyon kedves, udvarias és segítőkész, ami számomra hatalmas pozitívum mert sokszor szükségem van segítségre és jól esik ha kedvesen szólnak vissza. Szeretem, hogy a munkám után még mindig van időm elmenni a postára mert este 8-ig nyitva vannak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Mivel elég közel lakunk a Tesco-hoz elég sűrűn járunk ide vásárolni, viszont az utóbbi időben már inkább kijárunk a maglódi Auchanba mint ide. Sajnos azt vettem észre, hogy eléggé sűrűn van "kifosztva" az üzlet, a zöldség és gyümölcs kínálata sajnos eléggé gyenge. Az eladókat gyakorlatilag "vadászni" kell ha kérdésünk van. Találkoztam már kedves, vicces és segítőkész pénztárossal és sajnos ennek az ellentétével is a morcos, nem mosolygós és lassú/bizonytalan eladóval is. Ma már csak akkor járok ide ha nagyon muszáj mert a Spar és az Auchan olcsóbb, tisztább és sokkal szimpatikusabb mint a Tesco. Karácsonyra vettem itt egy headsetet a páromnak, de direkt megkérdeztem a pénztárost (mivel eladót nem találtam 30perc után sem), hogy ha nem jó én visszahoznám. Azt mondták semmi gond, nyugodtan. 3 nap múlva visszamentünk a párommal és szóltunk a Vevőszolgálaton, hogy nem lett jó és nem kérnénk. Azt mondták a pénzt nem adják vissza (pedig téves vásárlás esetén illene 7 napon belül) és csak hasonló jellegű termékre vásárolhatjuk le (semmi élelmiszer stb) csak elektronika, ruha és kocsi felszerelés....életem legrosszabb vásárlása volt ez a hozzáállás.
De amúgy nincs velük baj, olyanok mint a többi multi...

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Donna Pizzéria & Étterem

Nagyon finom pizzákat csinálnak és jó nagy a választék is elfogadható áron. Mi szeretünk tőlük rendelni mert akkora hozzák ki az ételt amikorra megígérték. Jó kis akcióik szoktak lenni, amiknek nem lehet ellen állni. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Színvonalas és finom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Imádom ezt a helyet. Nagyon közel van hozzánk. Nincsenek olyan sokan, mindig van friss áru. A válaszék természetesen nem olyan nagy mint egy Intersparban, de így is minden beszerezhető. Tiszta, rendezett és mindig lehet találni valamit 50% akcióban. Az eladók és még a (biztonsági őr is) kedves, mosolygós, gyors és segítőkész. Se-perc alatt lehet végezni a bevásárlással. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zara

Mi karácsonykor vettünk itt ruhát a férfi Zara üzletben. Vegyes érzésekkel távoztunk. A minőségi férfi inget a próba erejéig az eladónő készségesen és szakszerűen ki és becsomagolta. Viszont a pénztárban lévő eladó ügyetlen és lassú volt. Először is az előttünk állót eléggé problémásan szolgálta ki, rengeteg időbe telt mire kijavította a hibákat amit az eladás során ejtett. Másodszor mikor mi végre 15 perc után sorra kerültünk, a csipogó miatt újra szétszedte az inget, amit visszacsomagolni csak ügyetlenül tudott, valamint az ajándékba szánt inget eléggé meggyűrte, így az ajándék már úgy nézett ki mintha viselve lett volna. Fizetés után kérdeztem, hogy tudna egy ajándék csomagolást tenni köré, mire nemmel felelt és ráadásul a világos inget egy nála kisebb papírtasakba tette, amiből az ing fehér nyaka ki is logót így nem csak gyűrött de koszos is lett mire hazaértünk vele. Végül a Váci utca üzletükben sikerült kijavítani a hibákat, ahol csodával határos módon volt ajándék tasak is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely