Garamszegi-Geringer Nikolett

10301454_836696189691691_9047597781196402264_s.jpg

4 értékelés

Fekete Ház

Számomra az egyik legnagyobb kedvenc a múzeumaim között ahol eddig jártam az országba.Szeretem hogy egy belépővel mindig több tárlatba nyerhetek betekintést.Legutoljára a Váci Múmiák voltak amik lenyűgöztek, aminek látványát Örkény István egyperces novella írónk tárlatába betekintve emésztettem meg az élményeket . Bátran ajánlom ha arra jártok lépjetek be ne tétovázzatok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cukrászdiszkont

Imádom ezt az üzletet a legjobb hely az amatőr és profi cukrászok számára.Nagy választék, rendszeres akciók,kedves és segítőkész kollégák vannak az üzletbe. Lehetőség van postai rendelésre is náluk és ami még nagyon jó hogy a weblapjuk is jól áttekintető és rendszeresen frissülő.Ha nem tudtad eddig hol vedd meg a torta bevonót vagy az ételszínezőt akkor ide nyugodtan betérhetsz mindent megtalálsz majd, amit a tortádon vagy süteményeden látni akarsz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lucky Pizzéria


Szeged legjobb pizzériája és mind ez mellett itt található a legfinomabb gyros is. A pultos lányok kedvesek,mosolygósak. A pizza sütők pedig gyorsak és látványos módon készítik el a pizzákat a vendégek számára.Nincsenek falak mögé rejtve a munkájukba teljes körű betekintést nyerhetünk, ami főleg a gyerekek számára nagyszerű.

Hasznos ez a vélemény? Igen

DogCity Kutyakozmetika

A legjobb kutya kozmetika szegeden.Barátságos környezet figyelmes kutya kozmetikus. Figyelmes a kutyusokkal és nem mellesleg fejben tartja őket.Emlékszik mi történt velük milyen betegségük volt esetleg vagy mire érzékenyek. A kutyám mindig vidám volt mikor kijött és illatos :D

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely