Horváth Ágnes

1001378_649582778405471_482853723_n.jpg

15 értékelés

Pizza Paradicsom

Többször jártam már itt és rendeltem is sokat házhoz. Gyors és minőségi kiszolgálást kaptam minden esetben. Tésztaételeket nagyon szeretem ezért ez az egyik kedvenc helyem na meg azért is mert roppant finomak az ételek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gödör Klub

A régi gödörben rengeteg koncerten voltam és délután egy kávéra is beugrottam ha arra jártam, szerettem! Az új Gödör is kiváló, nagyon jók a programok továbbra is és a belső kialakítás is nagyon megfogott és nagy előnye hogy továbbra is jól megközelíthető és a központban van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fészek Művészklub Galériája

Igazi művészklub! Több koncertre is el látogattam, még a ruhatárban is buli volt. Akaratlanul is megismerkedsz mindenkivel aki ott van, a pultosok kedvesek és gyors a kiszolgálás. Garantált reggelig a buli.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zara

Na ez az a hely ahol csak 10 perce nem szabad beugrani, garantáltan az egész családnak nagy bevásárlás lesz belőle. Itt a családom minden tagjának mindent megtalálok, a minőséggel meg vagyok elégedve maximálisan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mango

Széles a választék a minőség is jó, az új termékek árai sokszor elég magasak,de viszont a leárazáskor szuper árak vannak. Egyik kedvenc farmerem is itt vettem. Cipők nem igazán nyerik el a tetszésemet általában, de az ékszerek mindig, fontosnak tartom a kiegészítőket és itt mindig megtalálom a kedvemre valót.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vagabond

Kedvenc cipőboltom. Áraik magasak viszont a minőség kiváló, így érdemes egy-egy darabot megvásárolni, megéri. Az eladók mindig kedvesek és foglalkoznak a vásárlókkal ami manapság ritka. Cipőápoló szerek is vannak nagy választékban, mindig ajánlanak valamit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Regio Játék

Kétszer jártam itt eddig, hihetetlen nagy a választék, újra gyerek lettem. Fiaimnak remek játékokat találtam, megvoltak elégedve a mikulás és a jézuska idei ajándékaival. Szülinapi bevásárlás is itt lesz hamarosan.....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház, Mammut Bevásárlóközpont

Órákat lehet itt eltölteni, hatalmas a választék az áraik is jók. Az eladók segítőkészek és kedvesek. Remek hely ajándék vásárlásra is akár apróságot vagy esetleg nagyobb értékűt szeretnék. Szívesen járok ebbe az üzletbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Springfield Man & Woman

Egyszer jártam ebben az üzletben, nagyon megtetszett. Vettem is férfi pólókat és parfümöt. Áraik elfogadhatóak. Kedves és gyors kiszolgálásban volt részem. Tervezem, hogy hamarosan újra ellátogatok ide.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tápiószecső posta

Hihetetlen, milyen választék van kaparós sorsjegyből! Elállt a lélegzetem.Nyertem is 10 000 Ft-ot amin szintén sorsjegyet vettem, az egész család kaparta, természetesen azon már nem nyertünk. Sebaj majd legközelebb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Alcsúti Arborétum
Alcsúti arborétum 1, 8087 Alcsútdoboz