Lipták Judit

Lipták Judit

13 értékelés

Szarvasi Gyógyfürdő

A gyógyászati kezeléseket (masszázs, súlyfürdő, víz alatti torna, fizikoterápia) nagyon okosan, jó időbeosztásokkal szervezik. Három óra alatt hat-hétféle kezelést is elvégeznek egymás után. Kérésre maximálisan igyekeznek a kezelések időpontjait úgy beosztani, hogy a szolgáltatást igénybe vevő lehetőleg a munkahelyéről se késsen el. A gyógyászati részleg dolgozói nagyon kedvesek, figyelmesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Liget Wellness és Konferencia Hotel****

Szállóvendégként még nem jártam itt, de több olyan konferencián is részt vettem, melyeknek a Liget Welness és Konferencia Hotel adott otthont. Az e célra szolgáló terem tágas, a technikai felszereltsége jó. A hotel pazar helyen van, így a konferenciaszünetekben egy röpke séta a természetben nagyon kellemes. Az ételkínálat minden ilyen rendezvényen pazar volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Halászcsárda

A jó híre ellenére én csalódtam ebben az étteremben. A pincérnő mogorva volt, az ételadagok pedig kicsik. A férjemnek annyi brassóit hoztak, ami még gyerekadagnak is kevés lett volna. Az ár-érték arány szerintem egyáltalán nem megfelelő. A kilátás és a teraszon elhelyezett virágok viszont nagyon szépek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

dr. Galambos és Társai Kft. fogászat

A doktornő és asszisztense is rendkívül kedves, figyelmes. Gondos, precíz munkát végez, ügyel a fájdalommentességre. Az időbeosztás is megfelelően működik, a megadott időponthoz képest nem kell sokat várakozni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szarvasi Vízi Színház

Tökéletes hely egy nyáresti kikapcsolódásra. A verses, zenés estek igazi élményt jelentenek, ráadásul ingyenesek. Jó ez a színház azért is, mert itt nem "divatbemutatót" tart a közönség, hanem bárki bejöhet egy egyszerű utcai ruhában is. A hétvégi nagy előadások is emlékezetesek számomra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tessedik Sámuel Múzeum

Ez a múzeum nem csak kiállítóhely, hanem számos egyéb érdekes programot is szerveznek. A közelmúltban egy történelmi előadás-sorozat több részét is meghallgattam, mindegyik érdekes volt. Nemrég egy szentesi ütőegyüttes koncertjén jártam a múzeumban, emlékezetes élmény volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Theodora Étterem

Több éven át étkeztünk itt a családi nyaralásunk ideje alatt, s mindig nagyon szívélyesen fogadtak. Az étterem tulajdonosa is sokszor az asztalunkhoz jött, véleményt kért az ételekről. Ami külön jólesett, hogy a következő nyáron is emlékezett ránk, megismert. A tésztákat (például túrós csuszát) frissen készítették (gyúrták) s ezért nagyon finom volt. Az adagok bőségesek, a pincérek kedvesek voltak. Gyerekadagokat is készítettek. Talán egyetlen negatívum (ha egyáltalán az), hogy a tésztás ételekre kicsit sokat kellett várni, de ez azért volt, mert frissen készítették. Az árak kicsit magasak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Benke Cukrászda

Ez az a cukrászda, ahol még most is olyan fagyit ehetek, mint gyerekkoromban, amikor a "félszemű" Benke Gyuri bácsi készítette. Érezni lehet, hogy nem porból csinálják. A sütiknek is házias ízük van, nem műanyag.

Hasznos ez a vélemény? Igen

City Grill gyorsétterem & kávézó

Sokszor ebédeltünk itt a lányommal (ő a suliból bejött a munkahelyemre és együtt mentünk enni, ilyenkor átbeszéltük a délelőtt történteket). Elég jó a választék és tiszta az étterem. A városban itt lehet a legerősebb és a legfinomabb kávét kapni. Akkor sem néztek ránk ferde szemmel, ha csak egy levest, vagy egy főzeléket kértünk ebédre. Néha, amikor a barátnőm átjön Orosházáról, vele is ide ülünk be és akár 1-2 órát is beszélgetünk egy finom kávé mellett. A szarvasi menüs éttermek közül szerintem ez a legtisztább hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Corso Boutique Hotel

Egy hároméjszakás hosszú hétvégét töltöttünk a lányommal ebben a szállodában és nagyon jó tapasztalatokat szereztünk. Az a legjobb benne, hogy mivel kis szálloda, így egészen családias hangulata van. Például a kis étteremben (ahol kétszemélyes asztalok is vannak), a pincérek már a második napon tudták, hogy tojásrántottát kérünk reggelire, s hogy csak ásványvizet iszunk a vacsorához. Odafigyeltek ránk, ez jólesett. Ahhoz képest, hogy kevés szobája van a hotelnek, mégis elég nagy a welness részleg és szépen tisztán tartják. Másoknak is jó szívvel ajánlom ezt a hotelt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely