Nagy Zsuzsanna

1486929_541843382573982_377434554_n.jpg

6 értékelés

Sweet Escape - szabaduloszoba.hu

Nagyon szuper élmény volt, a torta a végén nagyon meglepte a férjemet és láttam, hogy nagyon örült neki. Kijutottunk, de nagyon kellett igyekeznünk, hogy sikerüljön, biztosan visszamegyünk még a másik szobát is kipróbálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

A gyerekekkel már háromszor voltunk, nagyon élvezem, mikor sikoltozva mutogatják a cápákat. Nagyon édesek! Az én kedvenceim a bohóchalak, mindig megnézem őket. A rájákat még nem sikerült megsimogatnunk, de nem adjuk fel!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Állami Operaház

Nagyon szeretem, kétszer voltam a nyitótáncosok között, ez marad életem egyik meghatározó élménye. Idén a két kislányommal mentem vissza, amikor a Kiskarácsony előadásra meghívták az óvodásokat. Nagyon tetszett a gyerekeknek! Köszönjük!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kolosy Téri Sütöde

Három évig dolgoztam a Kolosy tér közelében és minden nap betértem oda egy kis finomságért. Imádtam az illatát, hangulatát és a sütemények ízét. A céges rendezvényekre is mindig innen rendeltük a pogácsát. Nagyon hiányzik!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika

A második kislányom született ezen a klinikán. Az első terhességem után veszélyeztetett terhes voltam és a legnagyobb odafigyelést és szakértelmet kaptam. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a rendelők és a szobák is nagyon tiszták és szépek. Mindig jó emlékként gondolok rájuk. Köszönök mindent!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Panoráma ****

Csodálatos három napot töltöttem itt a férjemmel és két kislányommal. A szoba tiszta volt, a folyosón gyerekjátszószoba volt kialakítva, az udvaron nagy játszótér. Az uszoda tiszta volt és nem volt tömegnyomor. A reggeli és a vacsora nagyon finom és bőséges volt. Biztosan visszamegyünk még!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely