Nagy Zita

Nagy Zita

5 értékelés

Adidas Outlet - Boráros tér

Tökéletes a bevásárláshoz számodra.Mindent megtalálsz,amit keresel. Kellemes környezetben,barátságos a kiszolgálás.Mindenképpen megéri,ha több árut is vásárolsz.A márkás árukat leárazva megvásárolhatod magadnak.Ne halaszd el,mert nagyon kedvező a kínálat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Győr Plaza Bevásárlóközpont

Nagyon szeretek ott vásárolni,mert nincs tömeg.Jó étterem is van,ami olcsó és háziasak az ízek. Van még szórakozás,mozi,fagyi,minden amit szeretnél.Kedvesek az eladók.Kellemes a környezet.A kedvencemnek a kutyámnak is találok meglepetést.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Bevásárlóközpont

Frekventált helyen van.Minden minőség megtalálható.Szép környezetben kellemesen lehet vásárolni, a szebbnél szebb árukból. Figyelmes,naprakész eladók segítenek neked a vásárlásnál.Tele szolgáltatásokkal,programokkal várnak téged.

Hasznos ez a vélemény? Igen

L'Occitane - West End City Center

Kellemes környezetben,kozmetikai termékekből vásárolhatsz,neked is megfelelőt,elérhető árakon. Eladók segítenek neked a termék kiválasztásánál.Nincs nagy sorban állás,kényelmesen vásárolhatsz.Könnyen megközelíthető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Douglas parfüméria

Világmárkák tömege vár a vásárlásnál.Csodálatos a környezet.Mindig otthon érzem magam a parfümök világában. Tökéletes időtöltés és vásárlás egyben.Mindent megtalálsz,amire szükséged van. Kedves eladók várnak.Ajándékot is kapsz.Hidd el megéri betérni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Palatinus Strandfürdő
Margitsziget 1, 1138 Budapest