Bacsa Regina

1959617_752170571467888_967155371_t.jpg

4 értékelés

Jump Fitness

Wellbox órákat próbáltam ki, kemény, nagyon motiváló, nekem bejött. Azoknak ajánlom, akik nem riadnak vissza a kemény edzőtől és edzéstől :) Maga a terem és az eszközök is korrektek, de nem egy gildamax szinvonal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MindQuest

A gyémántrablós játékon voltunk, baromi izgalmas. Gond nélkül beengedtek minket, úgy hogy heten voltunk. Mindenki ki tudta venni a játékból a részét és az utolsó pillanatban a játékot is sikerült megnyernünk. A játék végén készült fényképet elkeverték és hiába írtam nekik többször egyszer sem voltak hajlandóak válaszolni, így fényképünk az végül nem lett :(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

Szuperjól éreztük magunkat. A csúszdák rendben vannak, néha van kis sorállás, de tűrhető. A szauna szeánsz program zseniális, ajánlom mindenkinek! Jó, hogy van kinti rész is. Az ugrálós rész szintén plusz pont :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rukkel-tó Vízipark

Nyáron a kedvenc helyünk. Budapestről járunk ide, mert közelebb van, mint a Balaton vagy a Velencei tó. Mindent megtalálunk itt, amit szeretnénk, a viz mindig tiszta és friss, mindig van szabad hely, minden évben újítanak vagy fejlesztenek valamit. Ha lehetne 10 pontot kapna :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely