r. mayan

1000974_10202481622095198_1999019646_n.jpg

3 értékelés

Dr. Orémusz György fogorvos, Mikepércs

Vegyesek a tapasztalataim. Végzett már nagyon figyelmes, jó, de sajnos nem teljesen kielégítő munkát is. A kommunikációval mindenképpen gond van. Nem igazán ad tanácsot a fogak kezelésére vonatkozóan, és a tájékoztatás, felivilágosítás az aktuális problémával kapcsolatban is hagy kívánnivalót maga után.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mátészalka Városi Uszoda

Nem igazán érzékeltem lepukkantnak, de lehet hogy csak azért, mert jártam már rosszabb helyen is. Kicsi, kompakt, de rendezett, tiszta, mind a szauna, a medencék, és az épület, öltözők, szekrények stb. is. Én egy nagyobb városból származom, minden arrogancia nélkül és teljesen pozitív értelemben lepődtem meg azon, hogy mennyire (alapvető) de mégis sokféle igényt kielégítő szolgáltatást tud ajánlani egy ilyen kis város uszodája. Az ára pedig több mint baráti, emiatt mindenképpen jár az 5 csillag. Vagyis, amennyit kér, azért teljesíti is, amit kell. A hangulata is kellemes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

A38 Hajó

Vessetek rám követ, de az a helyzet, hogy egyáltalán nem értem vagy érzem át azt a fene nagy hype-ot ami megy körülötte. Ezerszer színvonalasabb, tisztább és hangulatosabb helyek léteznek, a maga nemében sem egyedülálló, annyi, hogy egy hajón van, vagy maga a hajó a létesítmény, és kb ennyi, amit el tudok különlegességként mondani róla. Ez viszont kevés ahhoz, hogy a brutális árakat, a mogorva kiszolgálást, a semmilyen design-t, az általában kivető hangulatot és a rossz hangtechnikát orvosolni tudja. Bocsi fiúk, de nekem nem jött be. Teljesen átlagos hely, ami sokkal többet kap - a neve és a híre miatt - mint amennyit érdemelne. Ja, bocsi, sok jó előadót hívnak. De ennyi. Nem szeretem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely