Ági Gacsályiné

1392051_642869499124208_5117126972515415781_n.jpg

3 értékelés

Aquarius Élményfürdő

Nem vagyok hanyatt esve, ha csak nem a padlózatát nézem...ott bizony nem ritka, még a gyerekmedencénél sem. az árak koránt sem érik meg a szolgáltatást. Úgy hogy akció van megéri elmenni, mint most is hogy 6 éven alulinak nem kell fizetni, de egyébként horror, nem beszélve a "kajálda" adta lehetőségek és első osztályú árairól. Több vendég enne ott ha lehetne mondjuk egy lángost, virslit, hamburgert kapni és nem horror áron!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyíregyházi Állatpark

Méltán lehetünk büszke vadasparkunkra. Sajnos viszont itt is ha egy 4 tagú család el akar menni, mélyen zsebbe kell nyúlni. Legutóbb nem jutottunk be a piramisba sem, mivel annyi vendég volt hogy kénytelenek voltak csoportokban beengedni az embereket. egyébként azt mondom szerintem erősen viszi a pálmát az állatkert az országban!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Metro Nyíregyháza

Legalább egy helyen megtalálok mindent. saját termékek is jó minőségűek, árban is jó. a baj hogy csak egy van belőle nyiregyen :P
szeretek oda járni, vásárolni, bár ritkán van rá alkalmam. Örülök hogy végre nem csak vállalkozóként lehet ott vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely