Tímea Utasiné

10247464_10200752198285869_5242862484298144639_s.jpg

3 értékelés

Corner Étterem

Valódi kulináris élmény az ételek minősége, ízvilága és látványa. Az étlapon megtalálhatóak az egyszerűbb ételek és a különlegességek egyaránt, de az elkészítés és a tálalás minden ételt különlegessé varázsol. Az étterem dolgozói udvariasak, segítőkészek, fantasztikus a kiszolgálás, a szakácsok pedig kiválóak. A hely ízléses, nyugodt környezetet biztosít 2 személyes, vagy nagyobb társaság számára is. Több alkalommal vacsoráztam már az étteremben, de minden alkalommal a maximális szolgáltatást nyújtották számomra!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csiky Gergely Színház

Fantasztikus a gyerek előadás! Újszerű, látványos, kicsiket és nagyokat egyaránt érdeklődésre késztet. Régen volt már ilyen kiváló nagyszínpadi saját gyerekelőadás. A felnőtt darabok is változatosak, mindenki választhat saját ízlése és érdeklődése szerint!

Hasznos ez a vélemény? Igen

K&H Bankfiók

2003 óta vagyok a bank ügyfele, ami azt mutatja, hogy teljes mértékig meg vagyok elégedve a bank és az ügyfélszolgálati munkatársak munkájával. A Kaposvári fiókban minden dolgozó rugalmas, segítőkész, odafigyel az ügyfél igényeire és az egyéni lehetőségekre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely