Erdélyi Kriszta

1014111_632904013412986_372193407_n.jpg

19 értékelés

Mangó Fodrászműhely

Nagyon kellemes, nyugodt hely. Nem kell várakozni, mások beszélgetését végighallgatni. A tündéri fodrász csak velem foglalkozott, nem kapkodott, nyugodtan végezte a dolgát és csodás frizurát varázsolt. Minőségi termékekkel dolgozik, nem teszi tönkre a hajat, inkább megóvja azt, ellát tanácsokkal is. Közben pedig remekül éreztem magamat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Albatrosz Étterem

Ebédidőben sokan vannak, de még ekkor is viszonylag gyors a kiszolgálás (kb. 10 perc), a menü nagyon olcsó, 500-650 között, leves és főétel. Olyan menzás jellegű, de talán még finomnak is mondható, főként ennyi pénzért. Étlapról is lehet választani, az is fincsi és gyorsan elkészül. Egyszerű hely, de egy gyors ebédre érdemes betérni, csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bogáncs Étterem

Egyszerű, de mutatós hely, kedves a kiszolgálás. Nem túl drága, ellenben rendkívül finomakat főznek! Nyáron a teraszon is lehet enni. Én szeretem és csak ajánlani tudom, ha valóban ízletes ételre vágyik valaki!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vikor Cukrászda

Egyszerűen imádom! Valami mennyei finomak a sütemények, elfogadható áron. Ami nálam kedvenccé tette, hogy nincsenek túlcukrozva a sütik, olyan pont kellemesen édesek. Nagyon tudom ajánlani megkóstolásra a barackos túrótortát, a gyümis joghurt tortát és a mákos guba tortát - bármilyen vadul is hangzik, valami csodás :) Rendelésre is készült már itt tortánk, pont olyat készített a cukrász, amilyet megálmodtam, pedig nem is vele beszéltem személyesen előtte. A legeslegszuperebb cukrászda Tatán!

Hasznos ez a vélemény? Igen

E.on Ügyfélszolgálati Iroda

Kedvesek, segítőkészek, gyors az ügyintézés. A felmerült problémát sikerült megoldani, még plusz segítséget is kaptunk. Az ügyintéző korrekt volt. Ha esetleg máskor is adódik valami, csak személyesen fogom intézni :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagy Szerviz

Hosszú évek óta ide hordom az autót és maximálisan elégedett vagyok. Pontosan, gyorsan és nem túl drágán dolgoznak, kiváló munkát végeznek és még kedvesek is hozzá. Minden felmerülő problémát igyekeznek a lehető leggyorsabban és legjobban és legolcsóbban orvosolni. Őket őszintén tudom ajánlani, nem is választanék más szakembert!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cosmio

Rendszerint a webáruházukból rendelek alapanyagokat a szappankáimhoz és egyéb testápolási dolgaimhoz. Kiváló minőségű termékeik vannak, az egyik nagy kedvencem tőlük a nyers shea vaj, hihetetlen jó és a minősége is állandó. A másik favoritom a kakaóvaj, a legutóbb sikerült nyers változatban beszereznem tőlük. Hát az valami hihetetlen élmény volt, amikor kinyitottam a dobozt, konkrétan megcsapott a csokiillat, napokig szagolgattam, ellenállhatatlan. Egyébként a megrendelés után gyorsan szállítanak, a legtöbbször bio termékeket is tartanak, illetve folyamatosan bővítik a kínálatot. Kedvenc webáruházam, gondolom a bolt is csuda jó lehet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Belvárosi Bababolt

Ahhoz képest, hogy egy picike üzlet, sok mindent tartanak. Jó pár dolgot itt vettünk meg, sőt, volt olyan termék is, amit csak itt sikerült kapni, sehol máshol nem volt és mivel van weboldaluk is, és webáruházuk is, így naprakészen lehet tájékozódni a készletről. És nem mellékesen az áraik is elfogadhatóak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Páger Márta gyermek háziorvos

Még gyermekünk születése előtt választottunk, mivel ő volt az egyetlen orvos a közelben, aki hajlandó volt igazolást adni arról, hogy majd itthon kapja meg a pici a bcg oltását, s így a kórházból enélkül tudtuk kihozni. A kötelező oltását 6 hetes kora előtt megkapta, addigra az immunrendszere megerősödött, s ezt az oltását is, ahogy az összes többit azóta, homeopátiás védelemben kapta/kapja. Más gyermekorvosok nem ilyen közreműködőek. Mindig mindent meg tudunk vele beszélni, jól együttműködünk, ennek köszönhetően a gyermekünk tökéletes egészségnek örvend, és még a doktornőtől sem fél. Csak ajánlani tudom minden szülőnek, főként azoknak, akik hozzánk hasonlóan a természetes és biztonságos megoldásokat keresik (orvosi felügyelettel), s idegenkednek minden szintetikumtól, gyógyszertől, s azokat csak a legvégső esetben alkalmazzák.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szomód posta

Pici falusi posta, a lányok kedvesek, aranyosak, segítőkészek. Általában keveset kell várakozni, gyorsan dolgoznak. A felmerülő problémákban mindig igyekeznek korrekten segíteni, sokkal együttműködőbbek, mint egy nagy postán.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

3 Kedvenc hely

Még több »
Mangó Fodrászműhely
Kossuth Lajos utca 79, 2896 Szomód
Vikor Cukrászda
Váralja utca 18, 2890 Tata
Bogáncs Étterem
Bem József utca 36, 2900 Komárom