M. Kristóf Barbara

6 értékelés

Tranzit Art Café

A mézes-mustáros csirkesaláta friss spenót levéllel mennyei! Azonnal kedvencem lett, de egyszer kipróbáltam mégis valami újat (thai tészta). Azóta tudom, hogy csakis mesterszakácsuk lehet! Ma a mézes-mustároson kívül ettem egy szendvicset is, ma sem csalódtam. A kiszolgálás szintén csillagos ötös, mindig mosolygós, kedves, udvarias a pincér. A játszó sarokért pedig nagy-nagy hála! A játékok nagyon rendben vannak, és a könyvek is szépek, jók. A falakon mindig más-más kép lóg, de élvezet őket nézni, valahányszor ott vagyok. Egy szó mint száz, nálam ők most a kedvenc!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bangkok House Étterem

Teljesen véletlenül keveredtünk ide. Thai kaját akartunk és az okos telefonunk azt mondta, ez van épp a legközelebb. A pincér rendkívül kedves, szolgálatkész volt, minden kérdésünkre örömmel válaszolt, és mindenre maximálisan kielégítő választ tudott adni. A kétszemélyes menüt próbáltuk ki. Nagyon jó választás volt. Ezentúl thai gyorsétterembe biztos nem megyünk, csak ebbe az étterembe, ha erre az ízvilágra vágyunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Regio Játék

A kiszolgálás kritikán aluli. A pénztárban előttem álló vevővel olyan kioktató és lekezelő volt az eladó, hogy már azon gondolkodtam, valahogy védelmére kéne kelnem a vevőnek. Aztán sorra kerültem, és a stílus maradt, kaptam a nyakamba én is. Köpni-nyelni nem tudtam, szóval megsemmisülten jöttem ki, anélkül, hogy fel tudtam volna emelni a szavam... Pár nappal később, ma is be kellett mennem, hogy a már kinézett játékot megvegyem és keressek még mást is. Az egyik kérdésemre a válasz 'olyat nem tartunk' volt, a másikra pedig homlokráncolás és fejvakarás. Aztán én hamarabb kisilabizáltam, mint az eladó. Egymás után sok ennyi negatív élmény számomra, egy darabig inkább máshol vásárolok. Ja azt majd' elfelejtettem, hogy kb egy hónapja neten rendeltem tőlük, mivel olyan összegben vásároltam, két ajándékot választhattam pluszban. csak az egyik volt a csomagban... és felhívtak, hogy az egyik LEGO figura nincs, csak egy drágább és másik szériás, küldhetik-e azt. Kérdeztem, hogy mennyiért küldenék, azt mondta, természetesen a rendelt figura áráért. Megköszöntem, kértem. ...a számlán viszont a drágább ár szerepelt. Nem arról a pár száz forintról van szó, nem is én kértem, hogy olcsóbban küldje... az elvről van szó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SKYWARD Bázis​

Pár napja részem volt kipróbálni a szélcsatornát, és azt kell mondjam, mega jó móka! Úgy izgultam, mintha egy repülőből készülnék kiugrani, pedig tudtam, hogy jó kezekben vagyok és nem érhet semmi baj. A zuhanás élményét kaptam és gyakorolhattam, hogyan mozoghatok a levegőben szabadesés közben. Még mindig vigyorgok, ha csak felidézem! Szuper volt! Megyek máskor is! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandala Gyógy-Wellness

Amikor a szakértelem találkozik az elhivatottsággal. Ebben a kis ékszerdobozban sikerült olyan légkört kialakítani, amitől feltöltődik az ember. Többször is jártam már náluk, és mindig úgy jövök el, hogy ide még visszatérek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magic Burger

Azt mondták, nagyon jó a hamburger, próbáljuk ki. Kipróbáltuk. Zárás előtt fél órával még akkora volt a nyüzsgés, annyian voltak, hogy el se hittük, hogy itt hamarosan kiteszik a "ZÁRVA" táblát. Sötét háttér előtt neon mindenszínű izzó fa, tyű... de ne kalandozzunk, válasszunk hamburgert, ha már ezért jöttünk. Oh, mi válogathatjuk össze, mi is kerüljön bele, ezért 5 pontot adnék a mai vacsoráért, választhatok akár teljeskiörlésű hagymás-tönkölyös bucit is, pazar! Szürke marha, mangalica, garnéla... wow... egy szó mint száz, kértem húst, pirított hagymát, és kék sajtot. A tányéron mégis kb 25 cm-es torony képződött, pedig szerintem nem tömettem halálra a bucimat. Körbe néztem, mindenki tornyot kap, egy bambusz hurkapálcával átdöfve, hogy biztonságban elvihesd az asztalodig, ne hulljon elemeire, aztán ott meg edd meg úgy, ahogy nem szégyenled. Lehet hamburgert elegánsan enni??? Kit érdekel??? Jól néz ki, éhes vagyok, együnk!
A hús nem sült át jól. Bífsztekben szeretem a közepesen átsültet, húspogácsában azonban nem. a kék sajt valóban kék sajt, nem úgy, mint sok másik vendéglátó helyen. Csapódok a 'hú, ez szuper' és az 'ez lehangoló' érzések között. Hátul van egy kis sarok, IKEA kiskonyhával, csemetémmel ott játszottunk egy jót, és alkalmam nyílt körbenézni. A hely tulajdonképpen teljesen jellegtelen, csak kiegészítőkkel próbáltak valami arculatot adni az egésznek. 50-60-as évek Amerikáját idézik a falon a fém lapocskára nyomott képek, és az órák. Egy-két üvegbolc, rajta ááámerika zászló, ááámerika életérzésekkel, Coca-Cola, stb. Aztán átsiklik a tekintetem a sarok asztal ülőalkalmatosságokra, és azon a párnákra. ÁÁÁmerika zászlót idéző sávok, csillagok, meg egy norvég mintás kötött pulcsit idéző párna. ??? Hát, ez hogy került így össze? Aztán ismét tovább siklik a szem és az egyik asztalon egy IKEA mécsestartó, szemkiugrasztó rózsaszínben... Majd elnézek a bejárat felé és ismét megakad a szemem a mindenszínű világító izzó életfán... Hát, ezeket jól összerakták... Akár a burger... Rakjunk bele mindent, legyen látványos, hangzatos, de a végeredmény... Különben is! Nem is kértem bele paradicsomot, salátát és ezersziget öntetet, nem is illik a kéksajtos szürkemarhámhoz! Párom ekkor mondja: az mindegyikben alapból van. Nem láttad az étlapon? ...hát nem... próbáltam ezt a sok ingert minél hamarabb feldolgozni és hamar kitalálni mit szeretnék, nem feltartani a forgatagot...
Nem tudom... nekem annyira nem jött be a hely, mint amennyire sokan járnak oda, pedig olyan ígéretes volt és olyan sok jó pontot kapott tölem a Magic Burger, amíg bele nem haraptam az ennivalóba.
Végül aki nyolcig bejutott, kapott enni, utána már csak kifelé engedték a jónépet. Talán ha nem lenne ekkora a kereslet, akkor nagyobb figyelmet tudnának fordítani a testet öltött kínálatra. ...de amíg ekkora a kereslet, miért akarnának ennél jobbak lenni???

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely