Panna0012

Panna0012

22 értékelés

Leves.

Kígyózó sor, éhes tekintetek, naponta változó menü, kedves és lendületes kiszolgálás. Talán leginkább ezek a gondolatok jellemzik a Leves. világát. Pár találékony fiatal, egy forgalmas, egyetemhez közeli hely, kreatív stílus és dekoráció, finom és különleges receptek. Látszólag egyszerű a képlet egy jól működő vállalkozás beindításához, mégis egyértelműen kalapemelés, zászlóeregetés és zsebkendőlengetés jár az ötletgazdáknak, hogy még a gasztronómia fellegváraként aposztrofált Budapesten is kiemelkednek a nagyszámú tömegből. Mindössze azért, mert kiemeltek valami igazán magyar szokást és jól ötvözték a világkonyha ízeivel.
Szóval levesimádók rajtra fel, ne féljetek kivárni sorotokat, mert minden nap egy újabb csoda vár rád!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza King

Nem jártam még minden éttermében a Pizza King-nek, de többször is rendeltem már és az Akácfa utcai egyértelműen az egyik kedvenc pizzériám. Fővárosi viszonylatban is megfizethető, de közel sem olyan drága, mint az igazi olasz éttermek Budapesten. Változatos és ízletes a kínálatuk, kedvünkre válogathatunk az ínycsiklandozó pizzák közül, ráadásul az éttermük is nagyon hangulatos, igazán kedves és közvetlen kiszolgálással.
Házhozszállításuk ingyenes és kifejezetten gyors, ezért ideális választás lehet házibulik alkalmával, vagy egy-egy pihenő nap alkalmával, amikor nincs kedvünk főzni, biztos, hogy a család minden tagja megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Istanbul Kebab Gyros

Az Istanbul Kebab a város egyik legjobb gyrososa, és ehhez még csak horribilis árakat sem kell fizetnünk. Megfelelő adag, tökéletes ízek és alacsony ár, talán ennyi a sikerük titka, de az biztos, hogy a várost pókhálóként beszőtt gyrosos étkezdék tömege közül is kiemelkedik. Ráadásul éjjel-nappal nyitva tartanak a városközpontban, ahol rengeteg megéhezett fiatalt szolgálnak ki egy-egy jól sikerült bulit követően.
Ha már unjuk a pizzát vagy az amerikai gyorséttermeket, és sokat csalódtunk az útszéli gyrososokban, akkor szinte kötelező kipróbálnunk az Istanbul Kebabot, mert mindig kedves kiszolgálással találkozhatunk és profin, gyorsan megkapjuk a finom falatokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vakvarjú Pest Étterem

A VakVarjú étterem kifejezetten hangulatos és színvonalas, a város szívében helyezkedik el és mindennek a tetejében, kategóriájában kifejezetten korrekt árakkal kínálják finomabbnál finomabb ételeiket. A ház specialitásához tartoznak különleges kenyérlángosaik, akár mi magunk is összeválogathatjuk a feltéteket és személyre szabott ételt fogyaszthatunk.
Kifejezetten jó választásnak bizonyul a VakVarjú egy könnyed családi ebédhez, vagy üzleti megbeszéléshez. Bár nem gyorséttermi árakat találkozunk, így nem feltétlenül az egyetemisták hétköznapi gyűjtőhelye, de középkategóriát képviselve, még ők is eltölthetnek itt egy-egy különlegesebb estét.

Hasznos ez a vélemény? Igen

California Coffee Company

A California Coffee Company egy sikeresen létrehozott kávéházlánc. Amellett, hogy garantáltak a finom ízek, a széles választék, még kifejezetten modern és dizájnos körülmények között tölthetjük el szabadidőnket. Bár mondhatni ideális randi helyszín, vagy tökéletes arra, hogy egy rég nem látott baráttal eltöltsünk pár órát és kibeszéljük életünket, mégis a Kálvin téri kávézó leginkább a tanuló fiataloktól, legfőképp külföldiektől jellegzetes. Bár nagyon kellemes és hangulatos, mégis talán kissé drága ahhoz, hogy minden nap itt kávézzon az ember, így megmarad a különlegessége a ritka pillanatokra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

AnKERT

Az AnKert a szó minden értelmében egy alternatív szórakozóhely a budapesti és a Budapestre látogató fiatalok számára. Az anker közi szülőanyjával kéz a kézben működnek, mégis a nyári estéket az AnKertben tehetjük felejthetetlenné. Minden esélyünk megvan rá, hogy érdekes külföldi csoportba botlunk, és együtt mulatjuk át velük az estét, ráadásul mindezért belépőt sem kell fizetnünk. A kiszolgálás profi, bár az árak nem kifejezetten alacsonyak, mégis műnőségi és hangulatos helyszín lehet a forró éjszakák áttáncolására.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Holdudvar Margitsziget

A Holdudvar tökéletesen kiaknázza a Margitsziget hangulatát. Felállítottak egy modern, zenés, teraszos, borozós, koktélozós szórakozóhelyet, hogy a nyári estéket egy igazán színvonalas helyen töltsük el. Sikeresen is működik, ezért kifejezetten sokat látogatják nyaranta, talán az összegyűlt tömeg az egyetlen hátránya, illetve, hogy nem kifejezetten pénztárcakímélő. Mindemellett, ha nem bulizni támad kedvünk, csak egy kellemes, beszélgetős estét eltölteni a barátnőkkel, akkor kitűnő választásnak bizonyul a kevésbé zsúfolt hétköznap estéken. Fiúk pedig, randira fel, a lányok odáig lesznek, ha jó pohár bor után egy romantikus sétára csábítjátok őket a Margitsziget világában!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Akvárium Klub

Az Akvárium Klub (korábban Gödör) a budapesti kulturális és éjszakai élet egyik központja. Legyen szó buliról, koncertről, kiállításról, minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere, minden korosztály számára. Nem csak a felhozatal miatt, de elhelyezkedése miatt is maga a város szíve az Erzsébet téri klub. Itt mindig nyüzsögnek az emberek, hiszen tökéletes helyszín a baráti sörözésre, foci EB nézésre és buli előtti hangolódásra. A szép nyári napokon kifejezetten impozáns környezet egy kis kikapcsolódásra, a levegő hőfokának kompenzálására egy hűsítő itallal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Serpa Klub

A Serpa egy kifejezetten hangulatos és színvonalas kis hely arra, hogy levezessük a heti feszültséget. Potenciális jelölt lehet egy törzshelyre, hisz a személyzet is évek óta állandó, mind ezek felett kifejezetten barátságosak és profik. Az italok mellett finom ételek közül is válogathatunk, ha kicsit megéheznénk. Remek választás lehet egy-egy szülinapi party levezénylésére, de a szilveszteri szervezett bulijuk is színvonalas, nem kell a lakást a felfordulásnak kitennünk, viszont a heringeffektustól sem kell tartanunk, mert a kedves és viszonylag kicsi hely nagyon barátságos környezetet biztosít, hogy átlépjünk az újévbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Morrison's 2

A Morrison’s a külföldik gyűjtőhelye. Rengeteg érdekes figurával és emberrel találkozhatunk. A hely különlegessége, hogy egy régi házat alakítottak át szórakozóhellyé, és ennek minden pozitívumát kiaknázzák. Több tánctért alakítottak ki, különböző zenei stílussal és még egy karaoke termet is találhatunk. Az atmoszférán kívül különlegessége még a Morrison’s klubboknak a koktél akció, ami kilenc óráig tart, épp ezért nem kell kis kocsmát keresnünk a buli előtt, ráadásul viszonylag hamar ki is táncolhatjuk magunkat, mert itt a party nem éjfél után kezdődik, mint a legtöbb diszkóban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely