Papp Zoltán

10447519_470432903103482_8496785830290684527_t.jpg

5 értékelés

Szigethalom posta

Kissé lassú az ügyintézés,és a postás is szereti inkább bedobni az ajánló szelvényt,minthogy becsöngetne.De ttől függetlenül más probléáma nincs,minden levelemet és csomagomat megkapom és kedvesek az alkalmazottak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tököl - Pesti úti ltp postapartner

Sajnos nem vagyok megelégedve vele,csomagokat aznap nem vehetem fel csak másnap és sajnos akkor is csak azt a választ kapok,hogy jelenleg a nagy postán van a csomag és majd csak másnap vehetem fel.Kedves az alkalmazott ,de ez kevés ahhoz ,hogy a csomagjaimat időben kézhez kapjam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Szigetszentmiklós

Szeretünk ide járni,mert hatalmas választék van mind az üzletben ezen kívűl színes a kinti üzletlánc,ahol szintén bármit intézhetek,bármit választhatod.Fontos szempont ha ide megyek,egyszerre bevásárolni és ügyeket is tudok intézni.Szeretjük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dunaparti Pizzéria

A környék talán egyetlen diszkrét helye.Szeretünk idejárni,a pizza isteni és laktató.Rendeléseket hamar teljesítik.Bár kissé drága,de megéri.Csak ajánlani tudom.Remélem még sokáig ehetünk ott,mert a környéken a többit simán veri!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

A legjobb benne,hogy közel van,bármi eszembe jut hamar eljutok és a legjobb áron meg tudom vásárolni.Bár sok az üres üzlet a parokoknál.Viszont a WC az borzalom,csak ha nagyon muszály akkor használom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Auchan Szigetszentmiklós
Háros utca 120, 2310 Szigetszentmiklós