V.Andi

30 értékelés

Wasabi Mom Park

A Wasabi a MOM Parkban, egy olyan étterem, ahova nyugodtan elviheted az anyukádat, beülhetsz egy üzleti partnerrel vacsorázni, vagy akár egy csajos program keretében végig eheted az egész menüsort. Én leginkább a napi menüre szoktam lecsapni, ami háromfogásos és jár hozzá egy csésze zöld tea. Az ára csupán 1390 Ft és tökéletesen jól lehet vele lakni. Ha több időd van, akkor érdemes kipróbálnod a "running sushi" szolgáltatást, az éttermen keresztül kígyózó étel-futószalagot. Apró tányérokon, nagy műgonddal összeállított japán kis falatkák futnak körbe-körbe, Neked csak annyi a dolgod, ha melléd ér a kiszemelt étel, leemeld a szalagról. Ha nem boldogulsz az evőpálcikákkal, a pincérek szívesen hoznak neked "rendes" evőeszközöket is. Egy biztos, erről a helyről jóllakottan és elégedetten fogsz távozni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Café Alessio

Szeretek olyan étterembe menni, aminek ha kinyitom az ajtaját, olyan érzésem támad, mintha egy másik világba csöppennék. A Café Alessio ajtaját kinyitva Olaszországba léphetünk be. Az enteriőr, a zene, a szerepükből néha pajkosan kikacsintó pincérek mind jó díszletet nyújtanak egy igazi, hamisítatlan trattoria hangulatához. Törnöm sem kell a fejem, hogy mit válasszak, a pincérek már rögtön remek étel-italpárosításokat ajánlanak. A tengeri hal menüsorból a kedvencem a grillezett calamari, ami akkora adag, hogy utána már nem marad hely az édességnek… Barátaimtól tudom, hogy délelőtt is érdemes betérni hozzájuk, mert helyben sütött croissant-nal és olasz kávéval várják az ébredezőket. Egyetlen negatívumot tudnék csak mondani: az egyik, rögtön az ajtóban elhelyezett asztaltól mindig megrettenek, én nem szeretek úgy étkezni, hogy közben 3 percenként a hátamra nyitják az ajtót. Ettől eltekintve minden szuper!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oxivit MOM Park Medical Center

Ha megbízható, kedves, precíz szülész-nőgyógyászt kerestek, akkor Dr. Szuromi András személyében megtaláltátok azt. Én mindhárom gyermekemet nála szültem, és szinte az összes barátnőm, ismerősöm nála kötött ki. És hogy miért? Mert nála nyitott fülekre találsz, minden gondra, nyavalyára azonnal tud megoldást. Remekül ötvözi a nyugati és keleti orvoslást, nyitott az alternatív megoldásokra - a homeopátiára. Akár az Oxivit MOM Parkban tartott magánrendelésén, akár a János Kórházban kerestem fel mindig türelmesen foglalkozott velem és a többi betegével is. Azon kevés orvosoknak egyike, akik figyelnek a beteg kérésére, és nem próbálják ráerőltetni a páciensre a saját akaratukat. Nála lehetséges volt, hogy a császármetszéses ikerszülésem után két évvel természetes úton szülhettem meg a harmadik gyerkőcömet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MindQuest

60 perc egy szobába zárva, és nekünk kell megfejteni a kijutáshoz szükséges fejtörőket? Naná, menjünk! - ez volt az össznépi felkiáltás, amikor 4 barátnőmmel együtt közös programot kerestünk.

A MindQuest egy teljesen elvarázsolt hely, ahol egy órára nyugodtan visszaváltozhatsz gyerekké, és izgatottan illesztheted össze egy krimi puzzle darabjait.

A szabadulós játékban két szoba közül választhatsz. Az egyikben egy bombát kell hatástalanítanod, a másikban egy óriás gyémántot kell megszerezned. Mi elsőnek a bombás kalandot választottuk, ami szó szerint egy óra tömény adrenalin-bomba volt logikai fejtörőkkel, ügyességi feladatokkal és józan paraszti ész felhasználásra szólító feladványokkal. Sajnos a legutolsó lépésnél elbuktunk, a bomba felrobbant, de ez nem gátolt meg minket abban, hogy ne jelentkezzünk a gyémántos szobába. Azt hittük, hogy már van tapasztalatunk, és így könnyebb lesz a megoldás, de itt is kemény fejtörőkbe ütköztünk. Nekem ez a szoba jobban tetszett, talán azért, mert sok feladvány megfejtésére én jöttem rá, és ez nagyon motivált végig. Persze a gyémántot az idő szűkössége (vagy a mi lassú észjárásunk? :) miatt nem sikerült megszereznünk, de megfogadtuk, ha újabb szobát nyit a MindQuest, azt is mindenképpen kipróbáljuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Palm Beach Beauty Club

Ha életetek randijára készültök, esetleg a 10 éves osztálytalálkozón akartok a legjobb csajok lenni, vagy csak szülés utáni újra szépülésre vágytok, akkor a Palm Beach-ben jó helyen jártok, szuperül felturbóznak benneteket.

A szépségszalon titka Cserhalmi Kata, aki egy személyben mozgatja a szalon életét. Én neki köszönhetem például, hogy olyan testkezelés csomagot talált ki nekem, hogy három hét alatt egy ruhamérettel lettem kisebb, és gyönyörű lett a bőröm a hasamon és a combomon. Katában az is jó, hogy a testkezelések alatt a lelki problémákat is kitárgyalhatod vele. Kata egyébként még manikűrrel is foglalkozik, szinte nincs olyan minta, vagy őrület, amit ne tudna megvalósítani a körmökön.

Ildikó a fodrászlány, ő is nagyon érti a szakmáját, gyakorlatilag 0-99 éves korig bárkiből képes gyönyörű frizurájú hercegnőt varázsolni. A kozmetikuslányt sajnos nem ismerem, róla csak a barátnőm mondta, hogy ezentúl másnál nem hajlandó szempillát és szemöldököt festetni...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szobafogság

Egy újabb szabadulós játék, ahol a cél hatvan perc alatt megoldani az összes rejtvényt és logikai feladványt, majd a megszerzett kóddal kijutni a zárt ajtón...
Már volt "szabadulós tapasztalatunk", mikor nekivágtunk a Szobafogság "Gyilkossági helyszín" nevű szobájának. A Szobafogság-csapata (nagyon kedves srácok)még a játék elején elmondt, hogy itt sem kell izgulnunk, bár ránk zárják az ajtót, a szobában sem leszünk magunkra hagyva, a tévén keresztül 10 percenként kapunk segítséget, és egy walkie-talkie segítségével is kommunikálhatunk a "játékmesterrel", ha elakadnánk.
A játék sztorija szerint egy sorozatgyilkos nyomába kell erednünk, és megtalálnunk az utolsó fogva tartott lányt, akit akár meg is menthetünk...
A szobában találtunk rengeteg logikai feladatot és fejtörőt, kulcsokat, tárgyakat és bútorokat - melyek közül bármelyik a játék részévé válhat. Nagyon nagy élmény volt egyenként kirakosgatni egy bűnügyi puzzle darabjait, úgy hogy közben vészesen fogyott az időnk. Nekünk szerencsénk volt, az utolsó egy percben jöttünk rá a megoldásra. Legközelebb a másik szobát, a Pártitkár irodája nevet viselő hely rejtélyét próbáljuk majd felgöngyölíteni.... mert visszamegyünk, az biztos!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trap

Az egyik legizgalmasabb szabadulós játék, amit valaha próbáltam. A hely különlegessége nemcsak az, hogy egy pincében alakították ki, hanem, hogy itt nem egy szobából kell kijutnod, hanem az első szobából mindenféle fejtörők és talányok megoldásával kell eljutni a negyedik szobáig, ahol meg kell szerezned a végső kódot a kijutáshoz.
Végig dübörög az adrenalin a füledben, hiszen hiába sikerül megoldanod egy szoba rejtélyét, ahogy tovább mész, a következő szobában mindent elölről kell kezdened...
Ha nagyon elakadtok, természetesen a játékmester ad egy támpontot, merre folytassátok, de nagyon "észnél kell lenni", hogy beleférjetek a hatvan percbe... Én csak ajánlani tudom, talán a legjobb szabadulós hely a városban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Németh Anita

Három kicsi gyermekem van, ezért olyan gyerekorvost kerestem, akinél nem gond, ha egyszerre ennyien beállítunk hozzá... Dr. Németh Anita az egyik legtürelmesebb és legkészségesebb gyermekorvos, akivel valaha találkoztam. Ő az az orvos, aki képes végighallgatni a szülőt, és a gyógyszerek felírása előtt kikéri a véleményemet. Mindig több gyógymódot is ajánl egyszerre, és segít a döntésben, hogy a gyermeknél melyik módszert alkalmazzunk. Nyitott az alternatív megoldásokra, csak végszükség esetén ír fel "igazi" gyógyszert a gyereknek. Bármikor lehet kérdezni tőle telefonon, mindig segít, ha alkalma adódik rá. Csak ajánlani tudom minden anyukának!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tamás Bátya Kunyhója

Amikor annak idején hallottam, hogy megnyit a Tamás Bátya Kunyhója, azt gondoltam, teljesen értelmetlen egy újabb piacot nyitni a Fehérvár úti Vásárcsarnok szomszédságában. Aztán elmentem a "Tamás Bátyába" és rögtön megértettem a titkot. A piac megálmodójának sikerült igazi falusi piac-hangulatot varázsolni a főváros közepén. Az eladók készségesek, kedvesek, lehet kóstolgatni az árukból. Itt kaphatóak a legjobb felvágottak Budapesten: házi párizsi, házi zalai, házi sonka, házi kolbász és házi hurka! Ha nem szereted az arc nélküli vásárlást, ha szereted tudni a megvásárolt élelmiszer történetét, akkor mindenképp el kell jönnöd ide. Ha pedig nincs időd a bevásárlásra, akkor interneten is bevásárolhatsz náluk. A a piac honlapján kiválaszthatod a terméklistákból, hogy mire van szükséged, elküldöd a “bevásárló listádat” a letölthető megrendelőlapon. Ezután ők összeállítják a kért termékeket, így a helyszínre érkezve már csak át kell venni a kész csomagot. Mi más ez, ha nem luxus?

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oxygen Wellness Naphegy

A harmadik gyermekem születése után 10 kilogramm felesleg maradt rajtam. A régi testalkatom visszanyeréséhez olyan helyet szerettem volna találni, ahol többféle mozgásforma közül választhatok, ahol segítenek, és odafigyelnek rám sportolás közben, és ahova a gyermekemet is magammal vihetem, vigyáznak rá, amíg sportolok. Az Oxygen Wellness Naphegy igazi prémium hely, ahol tényleg első osztályú szolgáltatásokat kaphatunk a pénzünkért. A belépő egy alkalomra elég húzós, érdemes bérletet venni, így ha szorgalmasan jársz,akár 1400-1500 Ft-ra is kijöhet egy alkalom, ami valljuk be, elég baráti ár egy ilyen helyen. Vannak csoportos aerobic órák, spinning edzések, kérheted személyi edző segítségét, rengeteg konditermi géppel fejlesztheted magad, és ha kellőképp elfáradtál jöhet a megérdemelt wellness a különféle szaunákkal, pezsgőfürdővel, pihenőrésszel és úszómedencével.
A személyzet időnként egy kicsit morózus, de a recepciós lányok mindig szívesen segítettek akármilyen nyűgöm-bajom volt. Fél év alatt sikerült itt megszabadulnom a "mamahájamtól" és a remek bandának köszönhetően legalább fél tucatnyi jó baráttal gyarapodtam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

1 Lista

Még több »

Szabadulós játékok

A klasszikus, számítógépes "room-escape" játékokat már élőben is lehet játszani. Egyre több hely nyílik, ahol egy órád van arra, hogy logikai feladványokkal, fejtörőkkel, asszociációs játékokkal megoldjad a végső rejtélyt, és kijuss a szobából.

 1. Trap

  Az egyik legizgalmasabb szabadulós játék, amit valaha próbáltam. A hely különlegessége nemcsak az, hogy egy pincében alakították ki, hanem, hogy itt nem egy szobából kell kijutnod, hanem az első szobából mindenféle fejtörők és talányok megoldásával kell eljutni a negyedik szobáig, ahol meg kell szerezned a végső kódot a kijutáshoz.
  Végig dübörög az adrenalin a füledben, hiszen hiába sikerül megoldanod egy szoba rejtélyét, ahogy tovább mész, a következő szobában mindent elölről kell kezdened...
  Ha nagyon elakadtok, természetesen a játékmester ad egy támpontot, merre folytassátok, de nagyon "észnél kell lenni", hogy beleférjetek a hatvan percbe... Én csak ajánlani tudom, talán a legjobb szabadulós hely a városban.

 2. MindQuest

  60 perc egy szobába zárva, és nekünk kell megfejteni a kijutáshoz szükséges fejtörőket? Naná, menjünk! - ez volt az össznépi felkiáltás, amikor 4 barátnőmmel együtt közös programot kerestünk.

  A MindQuest egy teljesen elvarázsolt hely, ahol egy órára nyugodtan visszaváltozhatsz gyerekké, és izgatottan illesztheted össze egy krimi puzzle darabjait.

  A szabadulós játékban két szoba közül választhatsz. Az egyikben egy bombát kell hatástalanítanod, a másikban egy óriás gyémántot kell megszerezned. Mi elsőnek a bombás kalandot választottuk, ami szó szerint egy óra tömény adrenalin-bomba volt logikai fejtörőkkel, ügyességi feladatokkal és józan paraszti ész felhasználásra szólító feladványokkal. Sajnos a legutolsó lépésnél elbuktunk, a bomba felrobbant, de ez nem gátolt meg minket abban, hogy ne jelentkezzünk a gyémántos szobába. Azt hittük, hogy már van tapasztalatunk, és így könnyebb lesz a megoldás, de itt is kemény fejtörőkbe ütköztünk. Nekem ez a szoba jobban tetszett, talán azért, mert sok feladvány megfejtésére én jöttem rá, és ez nagyon motivált végig. Persze a gyémántot az idő szűkössége (vagy a mi lassú észjárásunk? :) miatt nem sikerült megszereznünk, de megfogadtuk, ha újabb szobát nyit a MindQuest, azt is mindenképpen kipróbáljuk.

 3. Szobafogság

  Egy újabb szabadulós játék, ahol a cél hatvan perc alatt megoldani az összes rejtvényt és logikai feladványt, majd a megszerzett kóddal kijutni a zárt ajtón...
  Már volt "szabadulós tapasztalatunk", mikor nekivágtunk a Szobafogság "Gyilkossági helyszín" nevű szobájának. A Szobafogság-csapata (nagyon kedves srácok)még a játék elején elmondt, hogy itt sem kell izgulnunk, bár ránk zárják az ajtót, a szobában sem leszünk magunkra hagyva, a tévén keresztül 10 percenként kapunk segítséget, és egy walkie-talkie segítségével is kommunikálhatunk a "játékmesterrel", ha elakadnánk.
  A játék sztorija szerint egy sorozatgyilkos nyomába kell erednünk, és megtalálnunk az utolsó fogva tartott lányt, akit akár meg is menthetünk...
  A szobában találtunk rengeteg logikai feladatot és fejtörőt, kulcsokat, tárgyakat és bútorokat - melyek közül bármelyik a játék részévé válhat. Nagyon nagy élmény volt egyenként kirakosgatni egy bűnügyi puzzle darabjait, úgy hogy közben vészesen fogyott az időnk. Nekünk szerencsénk volt, az utolsó egy percben jöttünk rá a megoldásra. Legközelebb a másik szobát, a Pártitkár irodája nevet viselő hely rejtélyét próbáljuk majd felgöngyölíteni.... mert visszamegyünk, az biztos!

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely