Marcsi13

Marcsi13

3 értékelés

Rókusfalvy Fogadó

Azzal kezdeném,hogy nagyon vártam,h végre elmehessek ebbe a fogadóba.
Tavaly kaptunk ajándékba egy feldoboxos csomagat,csak sajnos a nyáron nem tudtunk kihasználni azt. (kalandparkba akartunk menni) Mivel már rossz idő van,ezért döntöttünk úgy,h megebédelünk vhol. (sztem ezt ilyen csomag eseteén 10 emberből 9 tuti nem választja,hanem inkább vmi kalandparkba,vagy túrára megy) Ebből kiindúlva gondoltam,h örülni fognak nekünk. Ez nem így volt.....Amint kiderült,h feldoboxosok vagyunk, kicsit megkülönböztetett stílusban részesültünk. (nem pozitív irányban)
A pincér mogorva volt, kikapta az étlapot a kezünkből( amíg még néztük azt), idegesen kérte,h rögtön mondjuk mind3 fogást,amit kérünk.Kacsát szerettem volna enni, nem volt liba volt helyette,de azt,h ahhoz milyen köret jár stb nem mondta el a pincér. Míg a mellettünk lévő asztal társaságát körbeugrálták.
Az előétel előtt,kaptunk vmi szószt (nem tudjuk mit,mivel a pincér szó nélkül kb ledobta az asztalunkra) 2 szelet kenyér kíséretében.
Az előétel finom volt, viszont ,ami utána jött,értékelhetetlen. Nem tudom,h mi a "kuponos" ebédet kaptuk v sem,de kritikán aluli volt. 2 szelet liba húst kaptam,az egyik csak zsír volt, a másik olyan ruganyos ,mint a cipőtalp, nem tudtam elvágni. Ekkor már komolyan gondolkoztam,h szólok a "szimpatikus" pincérnek,h ez nem igazán méltó egy "étteremhez".Sebaj! Gondoltam a desszert finom lesz. 4 mini száraz golyó( aranygaluska néven), vanillia öntettel, a meghírdetett mandula hiányzott belőle.Mondanom sem kell,nagyon hamar eljöttünk erről a helyről. Távozásnál egy pozitív dolog volt,maga a tulajdonos segített becsukni magunk után az ajtót (pedig legalább 4 pincér állt körülötte).Nem is értem,ezek az emberek nem fogják fel,h örülniük kellene,h van munkahelyük???? A tulajdonosnak üzenem, kicsit nézzen rá ezekre az emberekre,mert mi biztos,h soha többé nem megyünk oda,de nem is fogjuk ajánlani senkinek sem! 2012.11.12

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zöld Teknős Barlangja - Native Teaház

Mivel több visszajelzést is kaptam,h sokan kíváncsiak a véleményemre,itt a következő élményem. Múlt hét pénteken voltam ott ,egy számomra nagyon kedves személy társaságában. Kb 8kor érkeztünk, és úgy fél12ig voltunk ott. Imádom a helyet, a hangulata miatt,nagyon különleges a berendezéssel, hangulatvilágítással. Nálam a fő cél az volt,h kellemes kis sarokban ,nyugodtan tudjunk beszélgetni. Külön pozitív,h csengő megnyomásával tudjuk odahívni a pincért,ami azért jó,mert neki sem "kellemetlen" oda jönni,h kérünk vmit v sem,illetve minket sem zavarnak a beszélgetésben. 4féle teát próbáltunk ki, 3zöldet+feketét,mindegyik nagyon ízlett:) A személyzet minden tagja végtelenül kedves volt,segítőkész. Engem elvarázsolt újra ez a hely. :) Pici malőr volt,egyszer nem azt a teát hozták,amit kértünk,de a lányka új volt még,és nagyon kedves.Így elfogadtuk,amit hoztak,az is kellemes ízű volt. Szeparét még nem nem próbáltuk,de biztos,h az lesz a következő. Fizetésnél megkérdezték,h elégedettek voltunk-e,ízlettek-e a teák. Dícséretes:) Kifelé menet,elhaladva a "recepciős" lány megállított minket,kaptunk 2db teknős hűtőmágnest:) Összességében csak pozitív élményem van a helyről,nyugodt szívvel ajánlom társaságnak,vagy csak romantikázni vágyóknak is. Megközelíthetősége is jó.
Köszönöm a visszajelzéseket ,nagyon jól estek:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Okay Italia Mammut

Már többször vacsoráztam ebben az étteremben barátokkal. Az étel és kiszolgálás mindíg kifogástalan volt. A személyzet kedvesen fogadott minket,türelmesen vették fel a rendelést,minden kérdésünkre készségesen válaszoltak.Imádom az olasz ételeket,és itt mindíg kifogástalan friss alapanyagokból készitik a finomságokat. Különlegessége még számomra,h az egyik falon,rengeteg olasz termék található,nagyon esztétikus,szép látvány. Gyakran előfordul,h ha többen vagyunk, kb 3féle képpen szeretnénk fizetni. Van aki szép kártyával,van aki kpban,van aki bankkártyával. Volt már olyan tapasztalatom más helyen,h ilyenkor húzzák szájukat,h azt most bonyolult lesz így szétszedni,körülményes stb...itt ezzel sincs soha probléma,mindíg megoldják. Isteni finom a Tiramisu nálunk,és különleges csattos kis "edényben" szolgálják fel....Több tésztafélét kóstolttam már náluk,mindegyik nagyon nagyon finom volt. Mindíg elégedetten távozom. Árban nem mondhatnám h olcsó lenne,de a minőségért nem sajnálok kicsit többet fizetni. Ajánlom a helyet Mindenkinek,akik az olasz konyhát imádják,mint én:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely