TasmanianDevil Seagal

11 értékelés

Nagy Levin Étterem

Nagyszerű a hely.Kedves kiszolgálás.Finom friss ételek hatalmas adagban nagyon baráti ár.Mindenkinek csak ajánlani tudom főleg ha P.Hovard rajongó.Nívós, elegáns hely. Rendezvényeket is vállalnak.A felszolgáló nem áll a szánkba, de észre veszi ha akarunk valamit.Még jó párszor vissza térünk ide.egy élmény volt ott lenni. Köszönjük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

City SPAR

Naagyon tele a .... velük.Sőt az összes Spar-al. A étkezési jegy 500 ft címletekben, nem tud visszaadni belőle ezt értem is, de ha nem a pontos összeget vásárolod akkor nem tudja leolvastatni . Fél óra várás és cseszekedés mire jön a boltvezető aki mint a véres rongyra nézz rám majd durva hangba közli vegyen még valamit. Ezek után távozni akarok és ott hagyni az egészet attól pláne morcosan pillant rám miként tudja a bónt vissza adni lehúzta e mégis a gép vagy sem.Ha tehetem inkább máshova megyek vásárolni:-( Sajna csillagot kell adni de nem adnék egyet sem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Soha egy eladót sem lehet megtalálni, árú készlet silány mind mennyiség mind a minőség siralmas.Ha ritkán találok egy eladót, árú feltöltőt Ők maguk is szidják az üzlet láncot.Az egyetlen előnye a 0-24 órás nyitva tartás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vodafone Partner - Signum

A párommal voltunk a múlt hétvégén.Nagyon segítőkész alapos tájékoztatás korrekt ügyintézés.Jó fej , fiatal személyzet felkészülten minden kérdésre válaszolva mind a szolgáltatásról,csomagokról és a készülékről is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Álomautó Múzeum

Frenetikus hely.Valóban álom.Élményt adnak.Nagyon kedves személyzet a Melinda egy angyal és ha a Karcsi bácsi is ott van elképesztő dolgokat tud mesélni a autókról.Maga a hely atmoszférája már magával ragad.Lenyűgöző mennyi munka és szeretet van ebben.Milyen szakértelemmel varázsolják ismét ilyen mesés állapotba ezen autókat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Álomautó Múzeum

Frenetikus hely.Maga a az atmoszférája is magával ragadó.elképesztő ÉLMÉNY-t ad.hihetetlen ha Karcsi bácsi ott van miket tud mesélni az autókról. Rengeteg szeretett, szakértelem,munka van benne ilyen mesés állapotba hozzák ismét ezen csodákat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Új Sipos Halászkert

Egy nagyon elegáns étterem. Maximálisan udvarias kiszolgálás. Az eljegyzésünk tartottuk itt. Még a széket is alánk tolták.A számlát nem csak ledobják elénk hanem amint azt elvártam diszkréten egy kis mappába nyújtja át a felszolgáló. Elfogadható, korrekt árak.Friss hatalmas adagok. Rendelés után 20 perccel asztalunkon az étel úgy, még hallom amikor a húst klopfolják.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tchibo Westend


Egy korábbi véleményemért a Sanomamedia-tól kapott nyeremény kupont a mai nap folyamán a Westend üzletközpontba található Tchibo üzletben használtam fel . Vagyis használtam volna, de...Sajnos nem minden termék volt amit szerettem volna. Közölték velem egy kupont tudnak elvenni mert ugye vissza adni nem tudnak belőle. A maradék összeget egészítsem én ki, mert az értéke nagyobb a terméknek mint a kupon. Ezt még el is fogadom, igaz kb ezért az árért máshol majdnem két ugyan ilyen terméket kapok (gőz tisztító) a másik termékről sajnos nem is tudják megmondani melyik üzletben lehetséges esetlegesen( lapos kábeles head-set). Ezek után a Gőztisztítót kértem bontsák ki a dobozból mert a bizalmam nagyon megingott,illetve szeretném látni minden kiegészítő meglétét. A kiszolgáló Hölgy igen száját húzva és "flegma" stílusba közölte biztos megvan minden.Kb 3 perc oda-vissza beszéd után hajlandó volt a doboz kibontására.NA ekkor kiderült a 8.-as alkatrész kiegészítő (kicsi görbe toldó cső) hiányzik.Mire ezt szóvá tettem.Válasz az előbbi szájhúzós és "flegma" mód közölt :tuti benne volt mikor kinyitottuk. 1:- a Hölgy nyitotta ki a dobozt, direkt még csak hozzá sem értem. 2:-kértem együtt nézzük meg minden megvan-e? Mikor ez a helyzet fellépett, kéredztem ezzel azt akarja mondani magam tettem el? Semmi válasz , sőt hátra lépve mellém bámulva nem foglakozott velem tovább! Újabb 5 perc oda- vissza beszédre egy kolléga előjön és közli ha gondolom egy másik dobozból kiveszi és odaadja a kellő alkatrészt.Mikor követeltem a biztonsági kamera vissza nézését mert a előző hölgy megrágalmazva vádlón azt állította a csomagba benne volt elment egy kis helyiségbe a boltvezetővel tárgyalni.Ismét 2perc és közölték a kamerát nem lehet vissza nézni.(jó magam is személy és vagyon védelem területen tevékenykedtem igen sok éven át.Minden kamera felvételt vissza lehet nézni.Pláne jogom is van erre hiszen én követelem a rólam készült felvételt.Nem azt akartam töröljék le!!!)Végül a terméket kicserélték egy másikra amit szintén felbontattam és ebbe már meg volt az összes kellő alkatrész.

Ezt a dolgot is megírom a közelben.hu oldalra sajnálva velük működnek Önök együtt.azt ezek után pláne nem tudom a maradék kupont miként hasznosítom, de ha tehetem inkább eladom, elajándékozom valakinek.Soha többé nem teszem be a lábam sem ebbe sem másik üzletébe a Tchibo-nak és ha tehetem mindenkit csak lebeszélek erről.

Sajnálom kell csillagot adni:-(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Vito Étterem és Pizzéria

A Feleségemmel és a húgommal voltunk itt, Pazar hely. Kitűnő pizza, vékony tészta és bőséges feltét.A The Don képe alá beülni valóban egy felemelő és megtisztelő élmény.Udvarias kiszolgálás. Ha itt jársz Visegrádon látogass el ide!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zugfőzde Pálinkamúzeum

Roppant érdekes hely. Máthé Gábor pálinkás gazda szórakoztató, tanulságos előadásával. Remek pálinkák ízlelése. Itt tudható meg milyen a valóban gyümölcsből készített nemes nedű. Legalább 5 ízt kóstoltunk és nem szállt sem a fejembe sem a lábamba na és a másnaposság sem zaklatott. Nincs kellemetlen utóíz, kaparó hatás.

Hasznos ez a vélemény? Igen