bardzo

bardzo

4 értékelés

Mr. Masala

Néha térek be dél körül menüt enni, ami nagyon finom, de lehetne kicsit változatosabb is... A vega menü legalábbis szinte mindig ugyanaz. Az a la carte ételeket nem mérik valami bőségesen más indiai éttermekhez képest, legalábbis ami az elviteles verziót illeti (én paneer jalfreezit kértem elvitelre kb. 2 hónapja). Ennek ellenére az egyik legjobb választás ár/érték arányban a környéken!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Remek hely, és nagy szerencse, hogy a környéken van... A lisztmentes narancsos trüffel torta meg a flódni nagy kedvencem, az eperfagyijuk pedig szerintem az egyik legjobb a városban. Csak azt sajnálom, hogy nem lehet leülni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Serpenyős Vendéglő

Az egyik legjobb étterem a környéken. Kiváló minőségű alapanyagokból főznek, ráadásul kifogástalanul. Viszont nem egy gyorsétterem, tehát ha csak fél órám van ebédelni, biztosan nem ezt a helyet választom. Legutóbb menüt ettem, rántott sajtot krumplipürével, utóbbi elképesztően finom volt! Nyáron érdemes kipróbálni a kerthelyiséget!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Thai Chili Wok Bar

Nemrég költöztem a közelbe, de már korábban is gyakran útba ejtettem ezt a thai önkiszolgáló éttermet. Friss, autentikus(nak tűnő) fogások, kielégítő adagok, és az árak sincsenek elszállva. Vasárnap is nyitva!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely