30 értékelés

Nadály Patika

Gyakran vásárolunk náluk, így jó szívvel tudom ajánlani őket. Három gyermekünknek legtöbbször itt szerezzük be a gyógyszerek, vitaminokat. Barátságos, tágas, hangulatos gyógyszertár. A gyógyszerészek kedvesek, segítőkészek és jól felkészültek. Minden kérdésre készségesen válaszolnak, és a homeopátiás szerekkel kapcsolatban is szívesen adnak tanácsot. A ritka gyógyszerek, speciális készítmények megrendelhetőek náluk, és amint a gyógyszertárba érkezik a kért termék telefonon értesítik a kedves vásárlót. A gyógyszereken túl, gyógyászati segédeszközök, gyógyvizek, tápszerek, gyógyteák, étrend kiegészítők, és dermokozmetikumok is megvásárolhatóak. A kozmetikum iránt érdeklődőknek szintén készségesen nyújtanak felvilágosítást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Játékpalota Áruház és Játszóház

Bár a játékbolt néhány éve kisebb helyre költözött a bevásárlóközponton belül, azért még most is bőséges a kínálatuk. Iskolai kiegészítők is megvásárolhatók náluk (tolltartó, zsírkréta, ceruza, gyurma, füzetek stb.). A gyerekeink szívesen bóklásznak a sorok között. Nemcsak a három gyermekünknek, de szülinapi zsúrokra is általában itt szerezzük be az ajándékokat. Az eladók kedvesek, segítőkészek. Ha esetleg éppen nincs a boltban az áhított játék, akkor berendelik, és néhány napon belül át is vehető. Nemrégiben láttam, hogy néhány társasjáték ki is próbálható náluk, így az ember nem vesz zsákbamacskát. Törzsvásárlói kedvezmény is igénybe vehető az üzletben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Biodental Horváth Fogászat

Ajánlom azoknak, akik félnek a fogászattól és azoknak, akiknek a gyermeke még nem volt fogászaton, és tart az első fogorvosi élménytől. A rendelő nagyon jól felszerelt, a doktornő és az aszisztensnő is nagyon kedves, mosolygós. A rendelő légköre nyugalmat áraszt. Két kisebb gyermekemmel voltunk először a Monostori úti rendelőben. Első alkalommal a doktornő és az aszisztensnő megmutatott nekik minden műszert, néhányat ki is próbálhattak, és csak a második alkalommal került sor a kezelésre. Részletesen elmesélte, hogy mi fog történni, mire számíthatnak, és bármilyen kérdésük volt, arra szívesen válaszolt. A gyerekek pozitív élményekkel jöttek ki a rendelőből, és nem csak azért, mert apró ajándékot kaptak. Én is többször jártam már náluk, és maximálisan elégedett vagyok az ellátással. A doktornő precízen és alaposan dolgozik, és a keze alól kikerült munkáért garanciát vállal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fodros Általános Iskola

Jó szívvel ajánlom a iskolát az iskolaválasztás előtt álló szülőknek és gyermekeiknek. Az iskola Csillaghegy egy kis utcájában bújik meg, távol a nagy fogalomtól. Az udvar hatalmas, és nagyon rendezett, melyet a tanárok, diákok, szülők tartanak rendben. Büszkélkedhet az iskola egy néhány évvel ezelőtt készült műfüves pályával, és egy fedett pavilonnal. Legnagyobbik gyermekünk a Fodrosba járt, a középső pedig most végzi ott tanulmányait. A Fodros egy családias iskola. A tanárok jól felkészültek, segítőkészek. Bár a Fodrosban is kell tanulni, azért a rengeteg program színessé és változatossá teszi a tanévet. Sportolási lehetőségben, szakkörökben sincs hiány, itt mindenki talál kedvére való délutáni elfoglaltságot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pátria Nyomda Zrt.

A nyár végén és a tanév folyamán is itt szerezzük be a gyerekeknek a szükséges iskolai eszközöket. Az eladók kedvesek, nagyon segítőkészek. Az üzlet tágas, rendezett, jól átlátható, így könnyen összeválogathatunk mindent, amire szükségünk van. A választék bőséges, a drágább minőségi termékek mellett közepes árkategóriájú, de jó minőségű írószerek is beszerezhetőek itt. Az iskolakezdésnél segítséget nyújtanak a családoknak Sulikártyával, melynek felmutatásával a teljes vásárlásból kedvezményt kaphatunk. Az írószereken, nyomtatványokon túl egyre több kelléket vásárolhatunk meg, ha kézműveskedni lenne kedvünk. A sokoldalú termékskála miatt a céges beszerzéseket szintén náluk intézzük, ami épp nincs, azt a központi raktárból kikérik és telefonon szólnak, amikor megérkezett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rokon Sport

Nap, mint nap kerékpárral közlekedünk, ezért gyakran térünk be hozzájuk, hol egy átvizsgálás miatt, hol egy elromlott fék miatt, esetleg egy defekt miatt, vagy csak azért, hogy fújjanak egy kis levegőt a kerekekbe. Az ott dolgozó srácok mindig nagyon készségesek, udvariasak, és gyorsan dolgoznak. Mindenféle felszerelés megtalálható náluk, ami egy kerékpározáshoz szükséges (pl. lámpák, dudák, kerékpárzárak, gyerekülések, kerékpáros ruhák stb.). Az árak elfogadhatóak. A kerékpárok helyét télen a korcsolyák, sífelszerelések, szánkók veszik át. Az új termékek mellett, lehetőség van használt termékek megvásárlására is, ha épp az új nem fér bele a keretbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserfalvi cukrászda

A cukrászda előtt elhaladva nehéz megállni, hogy az ember ne menjen be egy kis pogácsáért, vagy egy szelet tortáért. A cukrászda tengernyi választékkal várja a környék lakóit. Nyáron gyakran fagyizunk náluk a gyerekekkel, akik nehezen tudnak választani a rengetegféle íz közül. A nagy kedvenc a Hupikék fagyi, amiben pillecukor darabkák vannak. Ami még nagy előny, hogy gyerekgombócot is vásárolhatunk a kicsi gyermekeknek, akik a normál adaggal még nem bírnak el. Télen időnként betérünk hozzájuk egy-egy szelet süteményért. A választék a sütikből is óriási. A család nagy kedvence a mignon. Volt alkalmunk megkóstolni májusban Óbuda napjára készült tortát, mely egy igazi különlegesség volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mob Pizzéria

Mi a Monostori úti pizzériából szoktunk pizzát rendelni. Legtöbbször telefonon adjuk le rendelésünket, de volt már hogy személyesen az üzletben vártuk meg, amíg elkészül a pizza. Mindkét esetben gyors volt a kiszolgálás, és nem utolsósorban nagyon finom volt a pizza. Ez az egyik pizzéria, ahol számunkra megfelelő vastagságú tésztát készítik,és ami sem mellékes, hogy a tészta adalékanyagmentes. Nagyon jó dolog, hogy csak az kerül rá, amit szeretünk, hiszen mi választhatjuk ki a feltéteket. Így a gyerekeinknek nem kell kiválogatniuk, amit nem szeretnek, viszont a kedvenc feltétjükből duplán is tudunk rendelni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

DM - Drogerie Markt

Mióta megszülettek a gyermekeink gyakori látogatói vagyunk az üzletnek. Az illatszerek és tisztítószerek nagy részét minden hónapban itt szerezzük be. A saját márkájú termékekkel minőségével és árával maximálisan meg vagyunk elégedve. Hosszú éveken keresztül itt vásároltuk meg a pelenkákat és a popsitörlőket, melyből szintén a DM saját márkáját választottuk. Ebből mindig volt készlet az üzletben, és nem elhanyagolható, hogy az ára is kedvező, és a minősége is kiváló. Bébi ételekből, tápszerekből, tejpépekből mindenki talál igényeinek és pénztárcájának megfelelőt. A pontgyűjtő kártyára szorgalmasan gyűjtjük a pontokat, és így igény bevehető kedvezményekkel még kedvezőbb árakon tudunk vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vision Expressz - Optikai Szaküzlet

Ha családunk valamelyik tagjának szemüvegre van szüksége, akkor hozzájuk fordulunk. Néhány hónapja derült ki, hogy egyik gyermekünknek szemüveget kell csináltatnunk. Első utunk hozzájuk vezetett, mert tudtuk, hogy náluk sokfajta keretből tudunk választani. Egy kicsit tartottunk tőle, hogy sikerül-e a legmegfelelőbb keretet kiválasztani kislányunknak, hiszen a gyerekek még nem tudják eldönteni, hogy melyik az ami tökéletesen illeszkedik. Az eladónő készségesen segített, elmondta, hogy mire figyeljünk oda. Így sikerült egy nagyon csinos és kényelmes szemüveget választanunk. Ahogy a nevükben is benne van, valóban nagyon gyorsan dolgoztak. A szemüveg egy órán belül elkészült, és a kislányunk azóta is büszkén viseli.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely