zsolesz

zsolesz

4 értékelés

Cafe Five Kávézó

Jók és finomak az ételek, és ár-érték arányban is megfelel a budapesti színvonalnak. Általában gyorsan ki szokták hozni az ételeket, bár a menüt úgy gondolom gyorsabban is kihozhatnák. Ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KataPult Étterem

Az ételek minősége nagy mértékű szórást mutat, ezért nehéz kiszámítani, hogy az milyen finomságú lesz. Sőt az árak sem mindig az adagokhoz vannak méretezve, ráadásul ha beleszaladsz egy kevésbé finom ételbe, akkor a gyomrod és a pénztárcád is pórul járt. A kiszolgálás is lehetne gyorsabb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Rendkívül finomak a sütemények, szinte lehetetlen mellé fogni bármit is próbálsz ki. Némelyik péksütiben picit csalódnom kellett; nem volt kellőképpen friss. Mindig sokan vannak, ezért kicsit lassú a kiszolgálás, de a sütemények ízvilága kárpótol a 'kellemetlenségért'.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Varieté Bisztró & Bár

Egy baráti vacsit költöttünk itt el. Az ételek minősége teljesen rendben volt, az adagok is megfelelőek, viszont a kiszolgálás kritikán aluli.
Eleinte 15 percig hozzánk sem szóltak. Volt egy társaság mellettünk, aki ezért ott is hagyta a helyet. A vacsora végén alig tudtunk fizetni, mert senki nem járt arra, egy szerencsés pillanatban sikerült megértetni velük, hogy fizetnénk, de meg sem kérdezték hogy milyen fizetési módot választunk.
Bár rajta van az étlapon, hogy a kártyás fizetést előre kell jelezni, de azért a felszolgáló is megkérdezhette volna. Ételek miatt igen, felszolgálás miatt nem ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely