bataviki90

34 értékelés

Thai Harmónia Tradicionális Masszázsszalon

Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy ez a thai masszázsszalon egy picinyke béke szigete a nyüzsgő bevásárlóközpontban. Az elfüggönyözhető, egyszemélyes fülkékben keleties meditációs zene, meleg fények és kellemes illatok segítik a relaxációt. A masszázsfajták széles skálája közül már több alkalommal is volt szerencsém részt venni az egy órás testmasszázson, ahol szó szerint a lábujjától a feje búbjáig gyúrják és nyújtják az ember izmait és ízületeit. Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, a teljes ellazulás pedig garantált!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandragóra Kávéház

Minden héten figyelem ennek a különleges boszorkánykonyhának a napi menüit, aminek köszönhetően megfizethető áron élvezhetem a legínycsiklandóbb gasztro különlegességeket és a jól megszokott hazai ízeket egyaránt. A naponta változó kínálat mellett heti menüvel is szolgálnak, ha pedig valaki még ezek között sem találna számára megfelelő fogást, az a tapaszok, levesek, saláták, főételek és desszertek széles skálájából válogathat, amiken már az első falat során érezhető, hogy minőségi, válogatott alapanyagból készültek. Ha pedig valaki csak egy kávéra és sütire szeretne beugrani, annak mindenképpen ajánlom a házi csokoládétortát! Nem fogja megbánni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dzsungel Étterem

Kapcsolatunk elején a párom szeretett volna meglepni egy különleges ebéddel, a választása pedig a Dzsungel Étteremre esett. Mondanom sem kell, hogy nem fogott mellé. Már akkor tátottam a számat, amikor beléptünk az étterembe, és akkor sem hagytam abba a fejem forgatását, amikor helyet foglaltunk a dzsungel részlegben. Garantált, hogy az ember nem unatkozik, amíg kihozzák az ételt – ami természetesen szintén tematizált -, ezért bátran ajánlanám gyermekes családoknak. Én legalábbis egészen biztosan meglepem majd egy ilyen ebéddel a csemetémet. Addig is éljenek a kalózok és a dzsungel, a szavanna és az óceán összes lakója!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Taverna Zorbas

A Taverna Zorbas már küllemében is kitűnik a Mammut bevásárlóközpont többi étterme közül. Fehér és kék színei első pillantásra a görög szigetek asszociációját hozzák létre. Ezt a mediterrán görög hangulatot fokozza a tradicionális zene és az otthonos berendezés. Az atmoszféra mellett az ételekre sem lehet panasz: a fogások egy részét a rendelés után frissen és gyorsan készítik el, az adagok mérete pedig megválasztható - és részemről elmondhatom, hogy igencsak kiadósak. Az állandó kínálat és árak mellett gyakran találhatunk náluk akciókat, ezért érdemes figyelni az étterem bejáratára kifüggesztett táblácskát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei

Egy jó könyv és egy finom kávé: sokunknak ennyi is elég néhány órányi boldogsághoz. Aki szeret könyvek között nézelődni, vagy beleolvasni egy-egy kötetbe a megvásárlása előtt, annak szívesen ajánlom a Mammut bevásárlóközpont Librijében kialakított Café Frei-t. A megfizethető árú kávé- és teakülönlegességek szürcsölgetése mellett belelapozhatunk a boltban szimpatikusnak tűnő kötetekbe, hogy meggyőződjünk róla: valóban ezt keressük. Ráadásul ha otthon is szeretnénk élvezni a kiváló minőségű italokat, akkor ugyanitt megvásárolhatjuk az őrölt vagy szemes kávékat. Ha egy mozifilm kezdetére vagy egy barát érkezésére kell várnom, nekem mindig ez a kedvenc kuckóm, ahol elüthetem az időt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SilverKart Gokart és Rendezvényközpont

A legjobb hely, ha gokartozni akarsz! Profi pálya és profi felszereltség várja a bátor versenyzőket, kicsiket, nagyokat, fiúkat és lányokat egyaránt. Akár egy futamra, akár többre jelentkezik az ember, biztosan nem bánja meg, sőt, eddigi tapasztalataim szerint érdemes több körre befizetni, így megfigyelhető a versenyzők fejlődése, ahogy kiismerik a pályát, megszokják a kocsikat és megtanulják bevenni a kanyarokat. Ráadásul aki késő estig szeretne maradni, az a vacsorára sem panaszkodhat, ha az éttermük étlapjáról választ. A legjobb esti szórakozás azoknak, akik nem félnek kipróbálni magukat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Bár rengeteg vadasparkot és állatkertet meglátogattam már, mégis ez marad számomra AZ állatkert. Gyerekkoromban hatalmas élmény volt vidékről felutazni Pestre és bebarangolni ezt a hatalmas állatbirodalmat. Azóta már minden évszakban elvetődtem ebbe az állatkertbe, és még télen sem okozott csalódást (hiszen meglehet, hogy a szabadtéri kifutók jó része üres volt ekkor, de a tömeg is lényegesen kisebb volt). Hála a Fővárosi Állat- és Növénykertnek, volt szerencsém vombatot látni, szabadon ugrándozó makik között sétálni, tevét etetni, kígyót simogatni és megnézni egy véletlenül elcsípett fóka-showt. Ha évtizedek múlva az unokáimmal kell ide eljönnöm, akkor sem fogom unni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mammut Bowling Club

Életem első bowlingozását ejtettem meg itt. Négyen béreltünk ki egy pályát, és mondanom sem kell, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Az automata pontozó alapján még kezdőként is gyorsan megértettem a szabályokat, és esetlenségem ellenére is élveztem a játékot. Ráadásul ha megszomjaztunk vagy megéheztünk, akkor az étel- és itallap széles választékából könnyen kiválaszthattunk valami nekünk tetsző fogást. Éjjel pedig csak néztünk, amikor a fények kihunytak és a pálya UV megvilágításba került, egyértelműen fokozta az élményt. És mindezt megfizethető áron kaptuk, hiszen a Club folyamatosan akciókat hirdet, amivel nagy mértékben kedveznek a diákoknak, családoknak és csoportoknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Mammut

Akik régebb óta járnak már a Mammutba mozizni, azok tudják, hogy korábban a Palace Cinemas üzemeltette és nem is olyan régen vette át a Cinema City. A profizmus már azon is látszik, hogy az átállásból mi, mozizni vágyók semmit nem érzékeltünk, tehát a Cinema City már az első pillanatoktól jól nyitott. A büfék és a menük kielégítőek, fennakadást pedig még soha nem tapasztaltam – ellenben más mozikkal, amikkel jártam már úgy, hogy kezdés előtt pár perccel törölték az aktuális vetítést. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb „plázamozival” szemben itt gyakori a kevésbé mainstream rétegfilmek vetítése is. Egyszóval rengetegszer voltam már itt mozizni (azóta is, hogy Cinema City lett) és még egyszer sem volt vele problémám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Okay Italia Mammut

Soha nem ettem még ilyen jó olasz kaját plázában! De nem csak a tészták, pizzák és természetesen a desszertek nyerték el a tetszésemet (többször is volt már szerencsém megkóstolni egy-egy fogásukat), hanem az étterem elegáns külleme és mégis otthonos hangulata is megnyert. Az ételekre nem kell különösebben sokat várakozni és a kiszolgálás is mindig kedves és gyors. Én többnyire romantikus vacsorák alkalmával ültem be ide, de többször is láttam, ahogy kisebb-nagyobb üzleti tárgyalásokat bonyolítanak le az asztalok mellett. Én is erre a két eseményre ajánlanám leginkább az éttermet, megjelenéséből és stílusából fakadóan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Mandragóra Kávéház
Kacsa utca 22, 1027 Budapest