Csordás-Perényi Marianna

10409074_264883680388217_1113055951367159617_n.jpg

22 értékelés

Dr. Nédó József fogorvos, Szigetszentmiklós

Maximálisan segítőkész, korrekt, fogorvos, kislányom csak ide hajlandó jönni ami szerintem nagy szó egy kisiskolástól, főként, hogy ahová tartoznánk ott az első alkalommal már elijesztették, Nédó dr. úr-nál viszont mindíg kedvesek, mindent elmagyaráznak, itt tényleg segítenek nem félni a fogászattól.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Karám Vendéglő

Még sehol sem ettünk ilyen finom sült halat, a gyerekek is itt kedvelték meg.. Bátran ajánlom azoknak is akiknek nem a kedvencük a halétel, itt garantáltan megkedvelik.Nekünk hiányzik októbertől-márciusig. Alig várjuk, hogy kinyissanak,

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

Dec. 7.-én.lejárt szavatosságú hot-dog kiflit vettem teljes áron, sajna az én hibám, hogy siettem és nem néztem meg a lejárati időt, igaz csak egy nappal járt le, de gyanús, hogy már penészes volt, szerintem nem stimmelt a rajta lévő dátum sem. Jártam már náluk így joghurttal is. Hiányzik a kosár megoldás. Egy vevőbarát eladó-pénztárosuk van aki mindíg kedves, a többiek éreztetik, hogy útban vagy miközben pakolnak.A fiú egyszer azt mondta 10 perc és hozza az almás táskát, aztán eltünt, félóra múltán kiderült, hogy azt már nem is sütik csak a meggyest, fölösleges volt várni.Nem sorolom tovább inkább többet nem megyek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

2 szombat reggel is fél hét helyett, 7 kor nyitottak,hét közben is volt hogy 3/4 7kor kor még az üzlet előtt álltunk többen várakoztunk ,mert ugye van aki rohanna dolgozni,azért jövünk ide mert ez a bolt fél hétkor nyit( elméletileg ahogy tapasztalom), friss pékárú nem volt kipakolva, rendszeresen nincs a meghirdetett akciós termék kipakolva, egyszer kérdeztem miért azt mondták rosszkor jövök.Van, hogy az újság szerint akciós a termék de a polcon a régi ár van feltüntetve és úgy is számlázzák, szóval figyelni kell a pénztárnál mit számolnak. Ami jó hogy az aznap lejáró termékeket 50%-os kedvezménnyel meglehet venni, a másnapi lejárókat 25%-os kedvezménnyel, kis kosár is van. Eddig mindig sokat álltam sorba, mert csak egy pénztár üzemel . Legalábbis én eddig így jártam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

A nyitva tartás remek, pékárú van este is és akkor olcsóbb is, mostanában elég üresek a polcok az esti órákban, a wc botrányos, kisgyermekemmel kellett rohanni, de ahogy berohantunk úgy ki is,(pedig akkor jött ki a takarítónő) büdös, koszos, tuti fertőzésforrás már ha csak benyitsz is.Az önkiszolgáló kasszát nem szeretjük.A környéken még mindig ez a legjobb választás nyitva tartás, és árubőség szempontjából. (Még emlékszem 12 évvel ezelőtt nem voltak ilyen üzletek Szigethalmon,volt olyan ami dél és kettő között kis közért zárva volt, most már legalább választhatunk is hová megyünk)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reál üzlet (Minerva 2006 Kft. Reál Élelmiszer Minerva)

Ez a bolt inkább ILREÁL, az árak magasak, az eladók lekezelők, a hentesúr mindig jóval többet mért mint kértem, rendszeresen lejárt szavatosságú termékek vannak a polcon pl a zacskós levesek teljes áron, senkinek sem ajánlom. Drága, rossz hangulatú üzlet, nem vevőbarát a személyzet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Apostol Patika

Régebben ha tehettem inkább máshová mentem, mert nagyon lassúak voltak, és nem tájékoztattak, hogy pl: más kiszerelésben olcsóbb a termék, de mióta új a csapat és Molnár Mónika ott dolgozik, szívesebben járok, figyelmes, segítőkész, ajánl olcsóbb terméket, felhívja a figyelmet az akciókra. Most már ismét visszajárok, remélem ez így is marad.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Betekints Hotel****

Mi visszavágyunk, kedves, segítőkész személyzet, finom ételek amik néha túl különlegesek voltak ízvilágukban a gyerekeknek, de megoldották, kérhettünk helyette mást, frissen sütöttek a lányoknak.Az állatkerti ajándék belépőnek külön örültünk, nagyszerű program volt.
Kedvenc hotelünk lett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaticum Termál & Wellness Hotel****

Egyszerűen tömör-gyönyör az egész családnak. Kicsik-nagyok és nagyik mind megtaláltuk a magunknak való kikapcsolódást. Gazdag étel és ital választék a szálloda éttermében, külön öröm a gyerekeknek készült sok finomság, és a záróráig tartó pancsolás felejthetetlen. Egyetlen negatívum, hogy a parkolás a szálloda vendégeinek nemhogy nem ingyenes, de drága, ami tekintve, hogy pl 4 tagu család 3 éjszakáért simán otthagy 100.000 ft-ot, ezért szerintem már hagyhatnának parkolni is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Beszédjavító Intézet

Kisgyerekekkel kényelmes és barátságos hely, bár zavaró volt hogy pont ebéd után az altatás időben furkáltak a folyosón mindhárom nap egy úgynevezett baba barát szállodában.Az üdvözlő koktélt csak akkor kaptuk meg ha végig hallgatunk egy a hotelt népszerűsítő előadást.A fedett folyosón hideg volt (télen voltunk)
Az étel nagyszerű, de mindent összevetve az ár-érték arányt tekintve drága hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely