Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

kofalvid

Vélemények, értékelések (31)

Sugár Bowling & Pub

Értékelés 2012. 11. 20. 13:04
A kinézete nagyon rendben van, hatalmas területű, modern berendezésű, hangulatos háttérzenével, nagy tévékkel, hogy ne unatkozz két lökés, vagy gurítás között. A billiárd asztalok jó minőségűek és a bowling pályákra sem lehet panasz. Az áraik is egészen korrektek, ha megnézzük, hogy ugyanezeket a sportokat mennyiért lehet űzni a közelben, vagy a belvárosban. A hely pubként is megállja a helyét, sokszor szoktunk ide szervezni közös meccsnézéseket, vagy csak esti beülős beszélgetéseket is. Tiszta szívből ajánlom a Sugár Bowling-ot. Talán ez az egyetlen hely, ami miatt a sugár még nem ment csődbe…
  • elismerés
  • Bookline Könyvesbolt

    Értékelés 2012. 11. 20. 13:10
    Hatalmas területű, több szintes könyves és mindenes bolt a belváros közepén, körülvéve egy-két konkurenciával. A Bookline már régen nem csak könyvesbolt, ugyanis lehet itt kapni az Xboxtól elkezdve a bögrékig mindent. Emellett a Rákóczi úti bolt az egyik központi átvevőhelye a Booklinenak. Amit a neten megrendelsz, biztosan átveheted a leírt dátumra, tudomásom szerint még soha nem késtek. Az áraik jók, és van diák és törzsvásárlói kedvezmény is. Könyvvásárlásra az egyik legmegbízhatóbb és legjobb hely.
  • elismerés
  • Jégbüfé

    Értékelés 2012. 11. 20. 14:17
    A Jégbüfé Budapest egyik legnagyobb múltú cukrászdája, szinte már fogalom a név, és mindenkinek a régi jó sütemények és fagyik jutnak eszükbe, amit csak ott csinálnak úgy… Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy ez meg is maradt. Az árakba most ne menjünk bele, mert a Jégbüfé az Jégbüfé, nem az olcsó sütikért megyünk oda, hanem a minőségért. Viszont a minőség az idő múlásával egyre csökkent. A régi hatalmas gombócokat, és különleges ízeket elfelejthetjük. Az árak nőnek, az adagok csökkennek, és a minőség sem a régi. Lehet, hogy ezért most egy-két ember megkövezne, de mára már a Jégbüfé sem több mint egy cukrászda a sok közül.
  • elismerés
  • Szent Rókus

    Értékelés 2012. 11. 20. 14:24
    A környék egyik legnagyobb gyógyszertára a VII. kerület közepén, forgalmas, könnyen megközelíthető helyen található. Az itt dolgozók hihetetlenül segítőkészek, akármi problémám volt eddig, mindig sikerül kitalálniuk valamilyen gyógyszert, vagy gyógymódot, hogy hogyan lehetne megoldani. Nem a drágább, vagy a legtöbb hasznot hozó gyógyszert javasolják, hanem azt, amire tényleg szüksége van a betegnek az adott helyzetben. Maga a tisztasága, és kulturáltsága a helynek példaértékű. Ne kelljen senkinek sem gyógyszertárba járnia, de ha mégis, ez egy teljesen alkalmas hely, bármire is legyen szükség.
  • elismerés
  • 576 Kbyte

    Értékelés 2012. 11. 20. 14:30
    Az Árkád alsó szintjén található játékokra specializálódott üzlet az egyik első bolt volt, ahol szinte minden játékszerelmes igényeinek megfelelt a kínálat és minőség is. Az 576 kinőtte magát, és mára már a legnagyobb játékszaküzlet, legyen szó Xboxról, Playstationről, Wiiről vagy számítógépről. Az árak teljes mértékben versenyképesek, maximum 1-2 ezer forint eltérést lehet találni a többi konzol üzlet áraival szemben. A kiszolgálás és a hangulat érezteti velünk a családias franchise-üzlet érzését. Ha leszámítjuk azt a pár elvetemültet, aki mindig gyűri a kirakott kipróbálható játékokat a kivetítőn, akkor az üzlet teljes mértékben megfelel minden kívánságunknak.
  • elismerés
  • American Store

    Értékelés 2012. 11. 20. 14:38
    Az American Store az elsők között volt, amely Magyarországra megpróbálta becsempészni a Hip-hop életérzést annak minden kiegészítőjével együtt. Ma azonban az Amercian Store már nem áll meg a mezőnyben, ha összevetjük akárcsak az újonnan alakult BP Shop, vagy a régebbi Rapcity minőségével. Olyan alapvető dolgok hiányoznak a boltból, mint az online rendelés, webshop. A boltnak rendes honlapja sincsen. A ruhák ömlesztve vannak az üzletben, szinte rendszer nélkül, alig átlátható módon. Az eladók nem segíteni vannak ott, hanem azért, hogy kellemetlenül érezd magad. Mivel az üzletben általában 1 maximum 2 ember tartózkodik, ezért ők csak ülnek a pult mögött és bámulnak, ahogy keresgélsz, ez borzasztóan idegesítő. Az áraik pedig nincsenek összhangban a kínált termékekkel. Aki szétnéz egy kicsit jobban a környékén, vagy akár az interneten, biztos vagyok benne, hogy talál jobb boltot ebben a kategóriában, nem is egyet…
  • elismerés
  • New Orleans Music Club & Restaurant

    Értékelés 2012. 11. 20. 14:45
    A TV-ből, rádióból internetről megismert humoristáink élőben köszönnek vissza a New Orleans Music Club-ban. A hely minden szempontból csillagos ötös. A fellépők válogatottak, és tényleg csak a legjobbak kerülnek be. A jegyfoglalás nem egyszerű dolog, de ez csak a hatalmas érdeklődésnek köszönhető. A hely nagyon szép, jó környéken van és egészen egyedi az egész hangulata. Az árak teljesen vállalhatóak, mind a jegyek szintjén, mind pedig a menükben. Hatalmas adagok vannak, és nagyon finom dolgokat ehetünk, ha már meguntuk aznapra a nevetést, sőt külön vehetünk olyan jegyet, amiben már benne van a menü is, így még jobban járhatunk. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, hogy legalább egyszer nézzen be egy estére!
  • elismerés
  • Ungaroswiss Show Room

    Értékelés 2012. 11. 20. 14:55
    Még pár évvel ezelőtt vásároltam az Ungaroswiss üzletében egy karórát, nem a legolcsóbb kategóriából. Kedvesek voltak, segítőkészek, és minden a legnagyobb rendben volt. Nagyjából két év után, mikor visszavittem az órát, azzal, hogy lemerült az elem, és szeretném kicseréltetni, mondták, hogy ők nem értenek hozzák, de majd kiküldök az órát a márkaszervizbe, és szólnak ha kész, max 3 nap. Az órámat 2 hónap telefonálgatás után kaptam vissza, természetesen úgy, hogy az nem működött. Amikor az üzletben voltam, hirtelen minden esetleges vásárló fontosabb volt nálam, több mint háromnegyed órát töltöttem el a boltban, csak azért, hogy közöljék utána flegmán, hogy majd nézzek vissza inkább pár hét múlva. Senkinek nem ajánlom ezt a helyet, sőt ha lehet, kerülje el mindenki, amilyen messzire csak tudja!
  • elismerés
  • Aqua Electromax

    Értékelés 2012. 11. 20. 15:04
    Színtiszta profizmus. Kevés olyan hely van, ahol tényleg azt érzi az ember, hogy van haszna, hogy élőben veszi meg a dolgait, mert valós segítséget kaphat szakértőktől. Az Aqua ilyen! Hatalmas területű, számítógépekre, és annak alkatrészeire specializálódott bolt. Nem nagyon van olyan ebben a témában, amihez ne értenének az ott dolgozók. Rengeteg különböző elektromos dolog kapható, ha valami pedig véletlenül nincs raktáron, megrendelik, és átveheted ugyanitt pár napon belül, vagy megrendelheted a neten is ahol szintén lehet kérni, hogy valamelyik boltban átvehesd ingyen a rendelt terméket. Számítástechnikai üzleteket nézve a legjobb ár/érték arányú bolt.
  • elismerés
  • WestEnd City Center

    Értékelés 2012. 11. 20. 15:11
    Ha azt mondja valaki, hogy utálja a plázákat akkor a Westendre gondol. Ez ugyanis az összes pláza rossz tulajdonságait egyesíti. Először is adott a borzasztó hely, és környezet. Nem sokan mennek úgy végig a Nyugati aluljáróján, hogy ne futna át legalább egyszer a fejükön, hogy megvan-e még a pénztárcám. Ehhez adódik hozzá, hogy a plázában nagyjából ugyanaz a közönség is megtalálható, aki az aluljáróban. Itt tényleg olyan, mintha egész évben karácsony lenne, csak nem éppen a jó értelemben. Tömött mozgólépcsők, levegőnélküli folyosók, sok haszontalan teret kitöltő üzlet, és egy leharcolt mozi. A Westend utoljára akkor volt szerethető, amikor kategóriájában ő volt az egyetlen, és még nem tudhattuk, hogy miért utáljuk…
  • elismerés