kofalvid

31 értékelés

Allee Bevásárlóközpont

Valamiért más, mint a többi. Persze ez is csak egy a nagy tolongós tucat bevásárlóközpontok között, de valahogy mégis más érzése van az embernek, amikor belép. Kicsit kevesebb az ember, kicsit letisztultabb, szebb, kicsit családiasabb. Nagyon jól megközelíthető, nincs tele „sznob”, haszontalan boltokkal, mint mondjuk egy Aréna Pláza. A kávézók, és az éttermek nagyon korrektek, és szerintem Budapest egyik legjobb mozija itt található. Határozottan tudom ajánlani az Allee-t. Kategóriájában ez egyik legjobb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Napsugár Kínai Étterem

Lassan átettem magam a Napsugár Étterem teljes kínálatán, de így sem sok kifogásolható dolgot találtam eddig. Az áraik nagyon rendben vannak, 1500-2000 forintból a legjobb étvágyúak is jól laknak. Az étlapjuk elég hosszú, és az ételek minőségével pedig végképp nem lehet problémája senkinek. A nagy és a kis adagjuk között mérhető a különbség árban és méretben is, úgyhogy aki éhes, inkább szánja rá magát a nagy adagra, mert különben marad a rizs, vagy krumpli, hogy tele legyünk. Egyébként tiszta szívből ajánlom, friss, finom, változatos étlapú kínai étterem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA Príma

Mivel ez a bolt van szinte csak a közelemben ezért naponta járok ide. Itt van probléma bőven. A pénztárban dolgozók nagyrészt olyanok, mintha először ültették volna be őket a nyomogatós gép mögé. Lassúak, nem értik a dolgukat, és szeretnek kellemetlen stílusban válaszolni bármire. A fagyasztójuk és a hűtőjük néha működik, néha nem, emellett folyamatosan leltároznak, és ezt általában csúcsforgalomban teszik, este 6 körül, úgy hogy a vásárlók alig férjenek el. Egyébként ebben az időben sem üzemel 3 pénztárnál több soha, ezért ilyenkor azt általános várakozási idő kb. 30 perc mire sorra kerül az ember. Ha van a közeledben más hasonló kategóriájú hely, akkor véleményem szerint inkább oda menj…

Hasznos ez a vélemény? Igen

Extreme Digital

Az Erzsébet körúti boltjuk elég jó helyen van, könnyen megközelíthető, és általában ezt szokták megjelölni átvevőhelyként. Éppen ezért a bolt raktára háromszor akkor kb. mint maga az üzlet. A sor ezért általában kint áll az Erzsébet körúton a nagy érdeklődés miatt. Ettől függetlenül az eladók profik, segítőkészek és gyorsan dolgoznak, a termékek pedig pontosan ugyanazok, mint amit a neten kinéztél. Maga az átvétel néha kicsit körülményes, mivel először be kell jelentkezni érte, majd egy külön helyen tudsz fizetni, és átvenni, de ha nem hal meg a rendszer vagy éppen nincs karácsony, gyorsan lehet végezni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Allee

Budapest egyik, ha nem a legjobb pláza mozija. Tiszta, sok teremmel, nagy és gyors pénztárral a gyors jegyátvétel miatt (még külön jegykiadó automata is van), nagyon korrekt termekkel, sőt még a kilátás is szép. Az egyetlen, amibe bele lehetne kötni az talán az árak, de ez nem egyedi, ma már nem nagyon találunk olyan helyet, ahol még megfizethető árban lenne egy mozi büféje. Ezerszer inkább ajánlanám bárkinek ezt a mozit, mint mondjuk egy Westend mozit. Hacsak nem premiervetítés van, akkor még a sok emberrel sem kell foglalkozni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken Király

Az eddigi ismereteim alapján az egyik legnagyobb KFC a városban. A kinti környék mondjuk nem tükrözi, de az étteremben kulturált és tiszta a környezet. Az árak nagyon korrektek, a B-Smart-al nem nagyon tud versenyezni egyik franchise étterem sem véleményem szerint. Személyes kedvencem a B-Smart XL, egy longer sandwich, egy alsócomb brutális fűszerekkel, és egy nagy krumpli… Mindenkinek ki kell próbálnia, aki már unja a McDonaldsot, vagy a Burgert. Erre pedig a körúti KFC teljesen megfelel. Ülőhely biztos van, a kiszolgálás pedig gyors, nem úgy, mint ahogy azt mondjuk a bevásárlóközpontokban megszokhattuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szimpla Kert

A Szimplát mindenki ismeri, aki Budapesten él. Van, aki imádja, és ott élné le az életét, és van, aki ki nem állhatja, de véleménye szinte mindenkinek van róla. A romkocsma. Egy meleg tavaszi estén beülsz egy összeomlott, telegrafitizett házba egy sörre. Ezt a hangulatot nem nagyon lehet összehasonlítani semmivel. Személy szerint nem az én stílusom ez a hely, de ettől függetlenül el kell ismerni, hogy az egyik legjobb és leghíresebb „kocsma” Budapesten. Az árak nagyon rendben vannak, van csocsó, van hangulat, és van hely is, kivéve hétvégén. Aki ezekre vágyik annak tökéletes hely lesz, és könnyen a tözshelyévé válhat a Szimpla.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Virágért Üzlet

Ha esetleg van olyan szerencséje a betévedt vevőnek, hogy ne valamilyen „virágos” ünnepkor akarjon virágot venni (nőnap,Valentin nap), akkor a Virágért Üzlet jó választás. A kiszolgálás gyors, és nagyon korrekt. Szép csokrokat készítenek, és egy-egy szál virágot is nagyon komolyan fel tudnak díszíteni, ha van rá igény. A bolt elég eldugott helyen van, és én eddig akárhányszor voltam bent soha nem volt még vásárló, tehát a nagy sorokkal sem kell számolni. Ha már mindenképpen a belvárosban akar az ember virágot venni, akkor ez egy tökéletes hely erre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Akácfa Söröző

Elég központi hely lett ez a budapesti kocsmavilágban. Még azelőtt jártam ide sokat, mielőtt „pubosították”. Régen konkréten akármikor ültünk be nyerőgépező nyugdíjasoké volt a hely, viszont az árak, és a kiszolgálás már akkor is rendben volt. Utóbbi máig is megmaradt, viszont azóta felújították, és egy nyugodtabb, beülős helyet csináltak belőle. Ennek az egyik eredménye, hogy a vendégkör változott, pozitív irányba, viszont mivel központi hely lett, szinte minden este tömve van. Azért azt mondom, aki teheti, és befér nézzen be egy körre!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mega Fitness

Nem éppen a város szívében lévő konditerem, de véleményem szerint egy pár megálló utazást simán megér a hely, és nem csak az árai miatt. A felszereltsége nagyon korrekt, folyamatosan karbantartják a gépeket. Az ott dolgozók kedvesek és segítőkészek. A hely kitűnően megfelel egy kis esti gyors kocogásra, és súlyzózásra, de komolyabb célokkal rendelkezőknél is megállja a helyét. A hatalmas területen a kondi gépek mellet, zumba, fitness és még hasonló profik által tartott órák és szauna is megtalálható. Vannak személyi edzők, légkondi, TV-k, hogy ne unatkozz edzés közben, és még büfé is. Hibátlan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely