szigor

15 értékelés

KataPult Étterem

Sem a kiszolgálás, sem az ételek, sem a hangulat nem volt jó soha. Nekem ár érték arányban borzasztó, illetve senkit nem ismerek személyesen, aki rendszeresen eszik itt és ne lett volna legalább egy gyomorrontása.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Nekem a fagyijuk jön be igazán, de a helyzet az, hogy finomabb aprósüteményt és teasüteményt még egyetlen boltban sem vettem. Az árak a prémium minőségnek megfelelőek és az egyetlen amin javítanék az a környezet, mert inkább futószalag hangulata van az egésznek, de az ízek mindenért kárpótolnak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Maligán Borétterem

A környék legdinamikusabban tulajdonost váltó étkezdéje. (Ennek megfelelően sem a FB sem a weboldal nem érvényes.) Az értékelés írásakor ár/érték arányban verhetetlen! Ezer alatt három fogás ami finoman van elkészítve, gyors, kedves kiszolgálással. Ha valaki kimondottan olcsón akar ízleteset fogyasztani, akkor ennél jobb menüst a környéken nem fog találni az tuti!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vapiano Bécsi Corner

Bár nagyra értékelem, hogy frissen készítenek mindent, nekem soha nem volt átütő élmény. Sőt, saláta, pizza és sima tészta is hajtott már meg innen, úgyhogy nem járok túl gyakran.
Szerintem a pizzájuk a leginkább ehető az összes fajta étel közül, de az árfekvést amivel dolgoznak sem a környezet, sem a kiszolgálás, sem az ételek nem indokolják az én megítélésem szerint.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Óbudai Egyetem - Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar

Ha az érdeklődő olyan személy, aki szeretné életunt, a segítőkészséget és a legújabb szakmai fejleményeket még csak hírből is alig ismerő oktatókkal találkozni, akkor mindenképp ajánlom ezt, az amúgy erős felfutó ágban lévő magyar könnyűipar számára szakembereket képző iskolát.
Aki viszont felsőoktatásban töltött évei alatt nem csak azt szeretné megtapasztalni, hogy milyen az, ha lustasággal, nemtörődömséggel és az információk át nem adásával szívatják, az talán még aludjon rá egyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Spirit Food

Leginkább elvitelre érdemes rendelni, mert ugyan a piac területén (és az eladótérben) le lehet ülni egy-két elég koszos székre, ezek inkább kényszer lehetőségek.
Szerintem az oldalasuk príma, de hamburgerben is jók tudnak lenni. A 13 féle választható szósz pedig mindig nyújt valamit a kísérletezésre hajlamosaknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lehel Csarnok

Sokan nem szeretik az épületet mert szokatlanul néz ki, szerintem pedig kifejezetten jó megoldással rengeteg természetes fény jut be, így kevés mesterséges világításra szorul. A közlekedés nem ideális mert eléggé zsúfolt az eladótér, viszont a beosztást kedvelem.
Legnagyobb hátránya számomra, hogy zöldség-gyümölcs fronton, a rengeteg árus ellenére is elég gyér a választék. Általában ugyan azokat lehet mindenkinél kapni.
Legnagyobb előnye a megközelíthetőségén túl számomra az, hogy elég sok szolgáltató van benne, és szerintem a bolti édességkínálatuk és egyéb piaci árujuk elismerést érdemel!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vásárcsarnok

Én kifejezetten nem kedvelem a túristásságát és kriminális, hogy a két oldalsó részen van a legtöbb érdeklődésre számot tartó dolog, míg a középső rész gyakran üres. Továbbá elég sötét is.
Ugyanakkor árban én még nem találtam jobbat, legalábbis élelmiszer fronton egészen döbbenetesen alacsony áron lehet húshoz, zöldséghez, gyümölcshöz jutni - legalábbis ahhoz képest, hogy a főváros közepén van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Okay Italia Étterem és Pizzéria

Soha nem sikerült felfognom, hogy miért ekkora a vonzalom az olasz éttermek iránt. Pofonegyszerű ételek, többnyire drágán, nekem ez az általános benyomásom.
Ebből az Okay Italia sem tud kiugrani. Beismerem, korrekt a pizza és más tésztaétel is amit próbáltam, de azon az áron, azok az adagok még akkor is túlzóak számomra, ha jók. Értem, hogy a minőséget meg kell fizetni, no de 8 darab, falatnyi töltött-tésztáért és egy marék útifűért 2 ezer felett fizetni szerintem nem reális.
Az meg végképp fájt, hogy ugyan a két ünnep között voltunk és sokan voltak (bár mindenki le tudott ülni aki jött), több mint 20 percet kellett várni az étlapra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandarin Cafe & Bistro

Nekem már az sokat mondott a helyről, hogy a Facebook oldalukon inkább vicceket írnak mintsem aktuális ajánlatot vagy híreket. Viszont az minden kérdésemre választ adott, hogy miután az egyik pultos hölgy 6 perc tanácstalan álldogálás után köszöntött minket (két másik asztal volt foglalt), többet nem is láttuk… a kollégáját sem. Nagyjából húsz percet vártunk, hogy kiszolgáljanak, utána inkább útra keltünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely