Dobi Diana

1800439_10202103996623340_6135456523242459315_n.jpg

5 értékelés

Cafe Five Kávézó

Jó az ár-érték arány, az ebéd menü mindig finom, és elérhető áron van. kellemes az atmoszféra, gyors a kiszolgálás, elfogadnak Erzsébet utalványt is :) reggelire, ebédre tökéletes választás, egy csak 5 percre van a munkahelyemtől.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stereo Chef Restaurant and Club!

nagyon igényes és hangulatos a hely, a design számomra zseniális, tetszik a látványkonyha is. Az étlap tetszetős, elégedett vagyok a választékkal. Az ebéd ajánlat nagyon kedvező, és finom is! :) Az esti zenés mulatság is kiváló.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Chefparade Főzőiskola

Nagyon szeretem a helyet, a menü zseniális, laktató, különleges, és mindig elégedett vagyok vele. Az ára is nagyon jó. A kiszolgálás gyors, a kávé is finom! :) a főzőtanfolyam az egyik legjobb program, amit barátokkal, kollégákkal, párunkkal közösen csinálhatunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Déjá Vu Étterem

Kedves Fiúk, lelkes kiszolgálás, az árak a helyi viszonyokhoz képest elfogadhatóak. Az ételválaszték széles, de inkább éhes férfi nyomorra szakosodott. Nekem személy szerint túl házias, és nem túl diétás, de mindig találok valamit én is. az adagok gigantikusak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

A sütik pogik irtózatosan finomak, az áruk is elfogadható, bár nem olcsó, az tény. A sor állandó, így sokszor sokat kell várakozni, a kiszolgálás minőségén lenni, az eladók nem éppen kedvesek, és udvariasak, sőt inkább flegmák, és pofákat vágnak, és hiányolom a mosolygást és a köszönést.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely