B. Bern

32 értékelés

Gringos Amigos mexikói étterem

Nagyon finom ételek, kedves kiszolgálás jó adagok! Autentikus mexikói ételek iránt érdeklődőknek nagyon ajánlott :) Az ingyenes üdítő újratöltés pedig igen egyedülálló hazánkban ! Nagyon finom üdítők vannak, a horchata nagy kedvenc!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Big Daddy Burger Bár

Egész jó hamburgerek, de a buci minősége számomra nem túl jó. A hús normál méretben nagyon kicsi, pedig nem vagyok egy nagyevő. Néhány dologban fejlődni kéne,de alapvetően egy jó-igényes hely. Mindenképpen ajánlott kategória.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bajor Söröző Kisvendéglő

Kedves kiszolgálás, igazi kocsmás hangulat - DE a hamburgerük fenomenális! A házi szósz iszonyúan el van találva, a hús is finom, a buci is rendben van - az egész kiváló. A házi vágású steak burgonya is remek, és a HEINZ ketchup is igazán korrekt, kevés hely van ahol nem olcsó, vacak ketchupot kap az ember! AJÁNLOTT!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Diósd posta

Sajnos örökké sokat kell várni, főleg a csomag rész fertelmesen lassú. Az alkalmazottak kedvesek, velük nincsen baj, csak túl kicsi a posta - a kapacítás véges :( Fejleszteni kellene a csomag részt !!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Liget Wellness és Konferencia Hotel****

ÉVEK ÓTA járunk vissza - kedvenc hazai szálloda ! Sosem csalódtunk még semmiben, garantált a kikapcsolódás - a személyzet kedves, figyelmes. Nem egy olcsó hely, de igazán igényes minden. Bármikor szívesen megyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Halászcsárda Étterem

Figyelmes, korrekt kiszolgálás - az ételek jók, ízletesek az adagok is rendben vannak. A halászlé kiemelkedően jó, de minden egyéb finom. A kerthelység jó időben nagyon hangulatos. Ajánlott hely, többször voltunk már.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Branco Steak House

Nem olcsó hely,de a kiszolgálás figyelmes, korrekt, az ételek jók, kimondottan a steakek. A szezonális ajánlatok is jók,de én főleg a steakek miatt megyek - az kiváló ár-érték arányú. Minden hónap első keddén akciósan a steakek, -20%.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Giuseppe Pizzéria

Nagyon jó, vékony tésztás pizzák - változatos feltétek, akciók. A kiszolgálás jellemzően jó, figyelmes. A házhozszállítás sokszor nagyon hosszú idő, jobb elmenni és ott enni. A profiterol is jó, a tészták is. Olasz ételek szerelmeseinek ajánlott hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Krapaj Csárda

Korrekt, jó kiszolgálás, magyaros ételek jellemzik a Krapaj-t. Sokszor jártunk már náluk, csalódni nem kellett még. Az ételek elég nagy adagok, és nem a reform konyha jellemében készülnek, aki nem szereti a nehéz, akár zsíros ételeket az nem biztos megtalálja a számítását itt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Johnny's Bistro

Igazán jó burgereket lehet itt enni, a kiszollgálás, légkör laza - amerikai! A tulaj (Johnny) amerikai, néha lehet egy kicsit érdekes a stílusa, de meg lehet szokni. Nagyon jó, sokféle hamburger van, mindenhez jár krumpli. Kiváló üdítő ital választék, terasz is van - jó időben ajánlott ! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen