Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

K. Kata

Vélemények, értékelések (3)

Campona Gyógyszertár

Értékelés 2013. 12. 09. 14:50
Nagyon kedvező tapasztalataim vannak a Campona Patikával kapcsolatban. Sokan álltunk sorba, mégis gyorsan ránk került a sor. A szakgyógyszerész hölgy, aki kiszolgált bennünket, minden kérdésemre azonnal tudott válaszolni (pl. hogy egy hurutoldó mennyire jó a 8 éves kislányomnak: a betegtájékoztatón korábban az szerepelt hogy lehet adni, aztán noha az összetétele nem változott a terméknek, már nem javallják gyermekeknek. Az ő személyes véleménye viszont pozitív úgyhogy ha gondolom adhatom...) 1000 mg-os nyújtott hatású C vitamint kerestünk, így a polcon lévő összes ilyen terméket megmutatta, választani is segített. És az volt az első hogy - noha már este volt, gondolom az egész napos munka után biztos ő sem volt kipihent - matricát ajándékozott a kislányomnak :) Szívesen választjuk azt a patikát máskor is!
  • elismerés
  • Campona Posta

    Értékelés 2013. 12. 21. 09:24
    Nem ma történt meg amit leírok, de még ma is mosolygok ha bemegyek a Camponában található postára. Kislányommal álltam sorba, csekkeket szerettem volna befizetni. Pici lány nézelődött, érdekes filmek-újságok-édességek vonzották a kis tekintetét (meg a kezét), én meg próbáltam terelgetni olyan irányba, hogy ne feltétlenül mindent rámoljon le a polcokról :) Aztán sorra kerültünk, és nem volt nálam annyi pénz, hogy minden csekkemet be tudjam fizetni. Egyet ki kellett hagyjak, gondoltam majd másnap. Hazaérvén - úgy terveztem előkészítem a csekket a másnapi befizetésre - szembesültem azzal, hogy nincs meg. Bosszankodtam, és számítottam a közszolgáltató (már nem tudom melyik volt) rám pirító figyelmeztetésére, de nem tudtam mit tenni, kénytelen-kelletlen beletörődtem, hogy megvárom a felszólító levelet. Másnap ért a kellemes meglepetés: a Campona posta munkatársai feladták nekem levélben az ottfelejtett csekket! Nagyon jólesett látni, hogy nem minden hivatal személytelen és bürokratikus, minden elismerésem és köszönetem az ott dolgozóknak :)
  • elismerés
  • Calzedonia

    Értékelés 2014. 01. 07. 13:47
    Valamelyik nap a Camponában volt dolgom, és elmentem a Calzedonia üzlet mellett. Nagyon hívogató kirakatot rendeztek be, ami így karácsony után a leértékeléseket is figyelembe véve különösen vonzó volt, így benéztem. Nem volt semmi konkrét célom. Az eladó hölgy odajött, megkérdezte miben segíthetek, mire mondtam hogy csak nézelődöm köszönöm. Erre ő: ha bármiben a segítségemre lehet, csak szóljak és elment, nem téblábolt ott mögöttem mint akinek semmi dolga (és amit mellesleg rendkívül nehezményezek. Az ilyen üzletek tulajdonosai szerintem nem is sejtik, hogy hány vásárlástól esnek el azért, mert az eladó a szerencsétlen betévedő vevőjelölt nyakában liheg). Nézegettem a nadrágokat, amik 50%-kal kerültek kevesebbe. Végül kértem az eladó segítségét, aki korrektül, kerek perec megmondta, hogy ez a fazon ezen mérete jó lesz, a másik fazont úgy fogom érezni hogy szűk, a harmadik pedig rám sem fog jönni, de ha már egyszer levetkőzöm a próbához, semeddig sem tart még kettőbe belebújni, attól még nem kell megvenni egyiket sem - szóval nem tukmált rám semmit, ugyanakkor viszont rendkívül segítőkész volt. Végignézte velem a kínálatot, kérdezte hogy csak a leértékelt termékek érdekelnek-e, és ha valamire azt mondtam hogy nem tetszik, akkor ezzel meg is indokoltam hogy miért ne mutassa meg. Elégedetten és olyan vásárlónak érezve távoztam az üzletből, akiért az eladó van és nem fordítva.
  • elismerés