M. Balo

M. Balo

3 értékelés

Zenit Hotel

Már a második nyári vakációnkat töltöttük itt az idén. A kiszolgálás remek, a kilátás páratlan, a wellness részleg az egyik legtágasabb ahol valaha voltunk. Azért szeretünk itt nyaralni, mert igazán családias a környezet, nincs több száz vendég körülöttünk, így meghittebb az itt eltöltött idő. Csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mesés Shiraz Hotel****

A hely igazán egyedi. A mézes-sós szauna szeánszot nagyon élveztem, de utána jó lett volna úszni kicsit, amit igazából itt nem lehet, ezért úszni szeretőknek nem ezt a helyet ajánlanám. Az ételekhez csak gratulálni tudok, illetve a berendezés minden pontja egy felfedezés!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Residence Ózon**** Conference & Wellness Hotel

Céges eseményekre és egyéni utazásra is ajánlom a szállodát. A kiszolgálás nagyon udvarias, mindenki segítőkész. A konyha lenyűgözően ízletes, négy csillagos szállodák közt még nem találkoztam ilyen választékkal. A parkot szépen karbantartják, a kilátás (főleg a Mátrára néző szobáknál, illetve a panoráma étteremből) felejthetetlen. Az úszómedence lehetne kicsit nagyobb, de kárpótol a külső üvegfalú panoráma szauna, ahonnan az erdőre nyílik a kilátás!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely