Sz. Györgyi

Sz. Györgyi

13 értékelés

Print Gyorsnyomda

Egyetlen előnyük, hogy a város szívében van az üzletük. Minden alkalommal sokat kell várni, a kiszolgálás vontatott és nem túl udvarias. A kért fénymásolat is kevesebb lett. A megígért vállalást is később teljesítik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

dr. Varga Imre

Hasznos és hatásos a kezelés! Kár, hogy nem tudtam előbb erről a lehetőségről, mert számos problémám előbb megoldódhatott volna! De jobb későn, mint soha! Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, ne költsön feleslegesen évtizedekig számtalan gyógyszerre hiába!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zalaegerszeg 3. Posta

Nagyon gyors a kiszolgálás. Minden el lehet intézni egy ilyen kis postán is, nem kell a városközpontba menni. Kellemes hely. Koncentráltan sokminden kapható még pluszban a szorosan vett postai szolgáltatásokon kívül is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BENU Gyógyszertár - Kígyó Patika

Sokat kell várni. A kiszolgálás szinte sose udvarias. Kérdezni "felesleges", mert nem kap az ember kielégítő, támogató, kedves tájékoztatást a problémájára, ha olyan terméket szeretne, mely nincs felírva receptre. Előnye, hogy városközponti patika sűrűn lakott helyen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zalaegerszeg 7. Posta

Ellátja a városperemi igényeket. Kicsi posta, kis létszámú dolgozóval. Nincs nagy forgalom. Szinte családias a kiszolgálás. Mindig van idő egy-egy kedves szóra, érdeklődésre is, amitől "személyesebb" az ügyintézés.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sui Xin Yuan Kft.

Mindig van eladói segítség, kedves, előzékeny kiszolgálás. Széles a termékválaszték, nagyon sok mindent lehet vásárolni "tűrhető" áron. A város szívében található az üzlet, igazán közel mindenhez. Vidékiek, átutazók számára is jó helyen található a bolt. Minden korosztály találhat magának árut.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Nehezen lehet megtalálni, amit keres az ember. A műszaki áruk mind pocsékok (saját tapasztalat). Előfordult, hogy a kasszánál már drágább lett az áru, mint ami a címkén volt. (Elnézést se kértek.) Az információs pultnál sokat kell várni és "káosz" van. Nagyon sok a rossz minőségű áru és nem is olcsón!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Béke Ligeti Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Csak néhányszor jártam hivatalos ügyben az intézményben, de rendkívül pozitív volt a tapasztalatom minden dolgozót, különösen a vezetést tekintve. Rendkívül fontos, igazi "embert próbáló" munkát végeznek. Az intézményvezető tiszteletet érdemlő úr, tényleg arra érdemes, hogy egy iskolát igazgasson. Empatikus, mély érzésű ember.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

2 Kedvenc hely

Még több »
Szép Györgyi grafológus igazságügyi szakértő
Stadion utca 1, 8900 Zalaegerszeg
dr. Varga Imre
Bíró Márton utca 38, 8900 Zalaegerszeg