Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

annadia

Vélemények, értékelések (30)

Ötkert

Értékelés 2012. 11. 22. 21:43
Imádom a fűből készült ÖTKERT szót a hely előtt! Másrészt egy nagyon stílusos, fiatalos, nagyon kortárs, ízig-vérig pesti hely. Hétfőtől vasárnapig táncolhat itt az ember. Jobbnál jobb zenék, kultúr programok, kortárs kiállítások helye. Külföldi és hazai DJ-k, hatalmas bulik. Egyszer a húgom egyik modell castingjának fináléját is itt rendezték meg. Imádom. Negatívum, hogy mindig irtó sokan vannak, és szerintem nem a legolcsóbb hely. De kár kihagyni! Legalább egyszer ki kell bírni és végig kell állni a kígyózó sort. Egy pohár rosé és a legjobb zenék jó társaságban... Kihagyhatatlan!
  • elismerés
  • Szimpla Kert

    Értékelés 2012. 11. 22. 22:03
    Budapest legősibb romkocsmája. Igazi kultusz hely. Rengeteg a külföldi, és mindig sok az ember, éppen ezért nem mindenki szereti. Télen nyáron jó esték színhelye. Azonban én a bringabolhán jártam itt legelőször. Rengeteg ilyesmit szerveznek ide. A kerékpárosok bolhapiaca használt holmik, retro bicikli tartozékok lelőhelye. A szervezők és az úgymond "árusok” rettentő kedvesek és segítőkészek. Bármit kérdezünk, vagy keresünk, azonnal, legjobb tudásuk szerint megpróbálnak válaszolni. Nem csupán vásárolni jöhet ide az ember. Bringás eszmecserék színhelye is ilyenkor a Szimpla. Kellemes órákat tölthet el itt minden bringarajongó.
  • elismerés
  • Bajnok bolt és szerviz

    Értékelés 2012. 11. 22. 22:29
    A történetem ott kezdődik, hogy Bagaboo táskát kerestem, ajándéknak. Ez egy rendkívül megbízható márka, vízhatlan, kifejezetten bicikliseknek való tárolóeszköz. A neten szörfölve rátaláltam a Bajnok Boltra, akik viszonteladói ennek a terméknek. Ellátogattam az egyébként bicikli szervizként is üzemelő boltba. Nagyon kedves és teljes körű volt a kiszolgálás. Nem elég, hogy beszereztem a bagaboo táskát, de egy szuper szervizt is találtam magamnak. Nem mellékes szempont, hogy megér egy kiruccanást ellátogatni ide, főként bringával, hiszen végigtekerhetünk utána az Andrássyn, ami a világörökség része. Csodás délutáni program.
  • elismerés
  • Jégbüfé

    Értékelés 2012. 11. 22. 23:02
    A Jégbüféről mindig is sokat meséltek, de valahogy egyszer sem jutottam el odáig, mígnem egyszer valahová siettem, és beugrottam egy kis sósságra. A hely nagyon olcsó és iszonyú finom. A sajtos rúd 130 Ft és olyan vastag réteg sajt van rajta, hogy nem lehet vele betelni. És, amit imádok, hogy nem tocsog a zsírban, mint sok pékség süteménye, de mégsem száraz - tökéletes. Ennek ellenére friss minden, és szinte az otthoni, házi ízekre emlékeztet. A legfinomabb desszertek és fagyik lelőhelye. Különlegességek és hagyományos ízek egyaránt. Legendás goffryzó hely is. Olcsósága ellenére nem ez vonzza az embereket a Jégbüfében, hanem a különleges s egyben házias ízek. Imádom!
  • elismerés
  • Quick Hair Szépségszalon

    Értékelés 2012. 11. 22. 23:09
    Előzetes bejelentkezés nélkül bármikor betoppanhatsz hozzájuk. Kedvesen és villámgyorsan kiszolgálnak, és gyönyörű hajat varázsolnak Neked. Tipikusan azoknak való, akik nem szeretnek sokáig malmozni a fodrászuknál, míg hat a festék, vagy managereknek, dolgozó asszonyoknak, uraknak, esetleg elfoglalt egyetemistáknak, akik egy ebédszünetnyi idő alatt le szeretnék tudni a frizurát. Mert a Quick Hair-nél ez lehetséges! Az emeleten pedikűr, manikűr és gyanta található, így, ha jól gazdálkodsz az időddel két legyet is üthetsz egy csapásra. Fiatal fodrászok lesznek a segítségedre, akik pár mondatból már értik is mire vágysz, annak ellenére, hogy nem vagy állandó vendégük. Én egy mosás-vágásra tértem be egyszer, és azt mondhatom, hogy a gyorsaságért nem számítanak felárat. Normál árkategóriájú fodrászat. Azonban a gyorsaság minden pénzt megér.
  • elismerés
  • Cream Használtruha

    Értékelés 2012. 11. 22. 23:28
    Válfás használtruha bolt, ez már egy pozitívum a kilós turikhoz képest. Már csak azért is, mert szerintem a kilós válfajában irtó sok az ember, és mindig egy fura szag terjeng. Nos, ez itt nincs!! További előnyei, hogy igényes, csinos, plázaszerű a kínálat. Minden ruha 5000 Ft alatt van, így egyedi ruhákat normál áron kaphatunk. Színek szerint válogathatunk, természetesen itt is rá kell szánni az időt, hogy a jobbnál jobb ruhák közt az ember lánya rábukkanjon a valódi kincsre. Jó a zene, tökéletesen kikapcsol a ruhák közti keresgélés. Tehát nem zsúfolt, de nagy a hely. Normál áron, minőségi ruhákat kaphatunk. És garantáltan kedves és segítőkész lesz a kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!
  • elismerés
  • Morrison's 2

    Értékelés 2012. 11. 22. 23:40
    Szidhatja bárki bárhogy, egy biztos, hogy mindig tömve van, és nekünk a csajokkal a kedvenc helyünk. Gyűlölöm az olyan szórakozóhelyeket, ahol a tipikus mai slágerek mennek agyon remixelve. A morri ezzel szemben retro, latinos és mai zenéket egyszerre szolgáltat. Tipikusan az a hely, ahol látástól mikulásig táncolhat az ember. Koktélakciók mindig vannak, és 9-ig ingyenes a belépés is diákkal, vagy személyivel, szigorúan 18 év felett. Egyszóval viszonylag olcsón nagyon jót bulizhat itt bárki. Szerintem igenis igényes hely. Lehet karaokezni is, amit jövő szerdán mi is kipróbálunk egy szülinapi ünneplés során. Mondják, hogy ide csak nyomulni, csajozni jönnek a srácok, és, hogy levakarhatatlanok... Nem tudom, hogy ez így van-e, de az biztos, hogy mi a lányokkal mindig jól szórakoztunk, kizárólagosan csajos estéket tartva, amikor pasi szóba se jöhetett. És nem kellett percenként visszautasítani valakit. Persze mindenki bámulta a csaj-bagázst... Érdemes eljönni és kitáncolni magadból a feszültséget. Egy két jó koktél, és már tetőfokára is hág a hangulat.
  • elismerés
  • Doboz

    Értékelés 2012. 11. 24. 13:15
    Az Ötkert kistestvére. Romkocsma, rettentően kreatív belső dizájnnal. Itt is akárcsak az Ötkertnél hatalmas a tömeg. Mindennap bulizhat egy hatalmasat az ember, ha van türelme kiállni a sort a bejutáshoz - amihez kötélidegek kellenek. Olykor elég kaotikus a helyzet a bejáratnál. Főiskolásoknak ideális a hét közbeni bulizás, de a pénteket, szombatot senkinek sem ajánlom. Olyankor a szó szoros értelmében tömegnyomor van. Romkocsmához képest megszokottak az árak, de rom ide vagy oda, mégsem egy könnyedén megfizethető kategória. A beltér és maga a romos ház romkocsmára hajaz, azonban sokszor inkább egy bulis clubhoz hasonlít a hely. Minden negatívum ellenére jókat lehet itt bulizni. Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni! Aztán kitudja, lehet ez lesz a kedvenc helyed...
  • elismerés
  • Pull&Bear

    Értékelés 2012. 11. 24. 22:55
    Imádom, imádom, imádom! Divatos, mindig up-to-date, minőségi anyagok, kellemes elrendezésű bolt, kedves, segítőkész eladók, gyönyörű cipők, táskák és pulóverek! Ezt nyújtja a Pull&Bear. Női ruhái abszolút favoritok, de a barátom is szokott is vásárolni, tehát férfidivatból is jelest kap a Pull&Bear. Egyszer diákmunkaként leltároztam is náluk. Nagy a hajtás, de nagyon kedvesek a munkáltatók, és baráti, vidám légkörben dolgoztuk végig az 5-6 órát. Mindig csekkolom az új kollekcióikat. Árai pedig hasonlóak a vele azonos szintre pozicionálható boltokéhoz. Vannak akciók, nem túl drága, de azért nem is egy olcsó kínai kategória. 4000-6000 között már kapható pulóver, póló, top egyaránt. Persze mint másoknak, nekik is megvannak a különleges, drágább darabjaik. Egy szó, mint száz, én nagyon kedvelem őket.
  • elismerés
  • H&M

    Értékelés 2012. 11. 24. 23:21
    Az Alle nem tartozik a kedvenc üzletközpontjaim közé, de valahogy időről időre itt kötünk ki egy-egy csajos városnéző túra alkalmával. És, ha már Alle, akkor H&m - mindenképp be kell térni. Ha az ember lánya kinyit egy divatmagazint, vagy megnéz egy exkluzív divatbemutatót a tv-ben, akkor olyan ruhákat lát, amelyek - valljuk be bátran - az átlagember számára elérhetetlenek. A H&M-ben ez a fajta divatszeretet kézzelfoghatóvá válik. Minőségi, gyönyörű ruhadarbnok sétálnak a vállfákra egyenesen a kifutókról. Mindenki exkluzívnak érezheti magát a sikkes, egyszerű szabásvonalú, gyönyörű, feltűnő színű ruhákban - normál árakon. A per pillanat tomboló bordó színért, ezüst-arany szálakkal díszített dolgaikért, a Pán Péter gallérért, és az arany kiegészítőikért vagyok oda - az alkímia jegyében. Maison Martin Margiela kollekciója is varázslatos lett. Nekem az előző Lana del Rey féle verzió nem igazát tetszett, de ízlések és pofonok. Végeredményben azt mondhatom, a H&M segít, hogy igazán önmagunk lehessünk.
  • elismerés