Noémi Lőrincz

534921_10150662954366009_1621172243_n.jpg

14 értékelés

Solier Étterem és Kávézó

A torták és sütik isteniek, a kiszolgálás miatt viszont le kell pontoznom. Az esküvői tortánk készült itt. Olyan finom csokitortát még életünkben nem ettünk, azóta is ezt halljuk a násznéptől. A fizetésnél viszont kellemetlenségünk adódott, mert több, mint 10 ezer forinttal többet akartak kiszámlázni, pedig a tulajdonossal másban állapodtunk meg. Végül a grillázstortát is utolsó pillanatban máshol kellett rendelnünk, mert bár korábban 2-3 kilósat kértünk és elvállalták, ott a helyszínen már 5 kg alá nem akartak menni. A sok kellemetlenség szerencsére csak az előkészületekben mutatkozott meg. A kiszállított tortával nem volt gond.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Kert Étterem

A hely fantasztikus! Az esküvőnket tartottuk itt, ebben a romantikus környezetben. Ideális, hogy félkörívben terasz is van, mert így nem széledt szét a násznép, ha hűsölni vagy dohányozni akartak. A vezető nagyon kedves, rugalmas és a legfontosabb, hogy nagyon profi! A személyzet előzékeny, kedves volt mindenkivel! Az étel-ital bőséges és nagyon finom. Mindenkinek maximálisan tudom ajánlani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Padma Jógastúdió

Amikor belép az ember, már elfogja a békesség és a nyugalom. Az órákon ez tovább fokozódik. A jóga órák zseniálisak, nagyon profi tanárok vannak. A recepciós hölgy pedig nagyon kedves és felkészült. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Manhattan Nyelvstúdió

Befizettem egy kupon akcióban egy angol kurzusra, ahol 7 fővel indultunk volna. Mondták, hogy majd jelentkeznek 2-3 hét múlva, ha összejön a létszám. Hívtak is kb. 3 hét múlva, hogy nem jött össze a létszám, csak 4-en lennénk, úgyhogy fáradjak be befizetni a különbözetet, mert kiscsoportban fogom tanulni az angolt.
Ellenkeztem, hogy én nem írtam alá, hogy erre még ráfizetek, így ha nem jött össze, akkor vagy más időpontot adjanak (mint utóbb kiderült, az lehet, hogy 2 hónap múlva lett volna) vagy akkor fogadják el egy veszteségként, hiszen nem írtam alá semmi ilyet a szerződésben. A szerződés egyébként egy olyan törvényrendeletre utalt egyébként, amit már 5-6 napja eltöröltek.
Erre a felvetésemre olyan mérges lett a nő, akivel beszéltem, hogy ordibálva, gúnyosan nevetgélt, hogy mit képzelek magamról. Nemcsak megalázott, meghurcolt, ezek után még egyik munkatársát nevetve kérte, hogy adja ki magát a főnökének, mert vezetőt kértem a telefonhoz. Mikor másodjára hívtam őket, hogy hogyan bírálták el az ügyem, ugyanez a nő mondta, hogy nem hajlandó beszélgetni velem és letette a telefont. végül visszaadták a teljes pénzt, bár nekem az lett volna a célom, hogy tanuljak angolul, nem egy ilyen kellemetlen kálváriát végigcsinálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Bevásárlóközpont

Jól megközelíthető és minden megtalálható benne. Este 9-ig nyitva van, ami nagyon jó a munkából hazatérőknek is. Az Árkád2-vel most már 2 spar is van benne, ami mindkét oldalról jól megközelíthető. Ha csak 1-2 dolgot szeretnék, nem kell a legvégéig elmennem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugár Mozi

Imádom, hogy ilyen közel van az otthonomhoz. Teljesen lépést tud tartani a mostani multikkal. A székek kényelmesek, van hely a lábamnak. Az alkalmazottak kedvesek, nem személytelenek. Jók a termek, modernek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugár Fitness

Szeretem, hogy ilyen kis helyiségből ennyire jó elrendezésű, jó időbeosztású dolgot lehetett kihozni. az órák méltán népszerűek és sokszínűek. Jó, hogy nem csak a most divatos ugrálós órák vannak, hanem fontos a napi 8-10 órát számítógép előtt gubbasztó emberek helyes testtartására irányuló órák megtartása is. Nagyon profi tanárok vannak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház

Szeretem a letisztult formáit. Megfizethető és most már ár/érték arányban a legjobb. A képkeret és gyertya rész a kedvencem. Annyira jól vannak a termékek kitéve, hogy ha vki bemegy erre a részlegre, akár csak egy gyertyát is, de muszáj vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zugló Squash Club

Jól megközelíthető, tágas. A pályák jók nagyon. Nem kell egymásra várni még csúcsidőben sem. Nincs hercehurca és értetlenkedés ha vmilyen kedvezményre jogosító kártyával megyek. A parkolás megoldott. Az alkalmazottak kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Háda Angol Használtruha Kereskedés

A legjobb turkáló!!! A jó vagy akár a vadiúj ruhákat itt lehet kifogni. Mivel kilóra megy, így az ára is nagyon baráti. az a jó benne, hogy ha 6-7-re odaérek, még akkor is van idő bőven nézelődni és próbálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely