Rudolfne Kis

578237_4330141408509_1492930562_n.jpg

4 értékelés

Dürer Kert

korrekt árak, kellemes hangulat, tágas és levegős hely, nagyon hangulatos.kiváló étel választék, mindenkit kielégitő, nagyon jo minőség,kiválo felszolgálás.izléses és nagyon szeetni valo hely. vissza kell menni egy ilyen helyre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken Király

egyszer kiéprobáltam, talán tul meleg volt, de a csirke husos szendvics nagyon nem esett jol, nem tudom miért, denem tudtam megenni, az árak is elég nyomottak, talán nem volt szerencsém, nem jo napot fogtam ki, de nem probálom meg többet, ahol esgyszer nem esik jol valami, oda nem megyek vissza.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Planet Sushi

na mondom egyszer kiprobálok egy jo japán kaját a névnapomra, meglepem a családom, ugyhogy elmentem és nem csalodtam, több féle ételt vettem és nagyon izlett, aztán már ugy gondolltam én is meg tudok csinálni egy két sushit , ugyhogy a drágaság miatt bele is fogtam. de nagyon finom volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wasabi Pest

egyszerüen zseniális, a futoszalag a kényelem a látvány, szoval minden gyönyörüség volt, a kiszolgálás, mert elvittam a sushit, s még más ételt is, nagyon finom volt, drága volt, de megérte. egyszer ki lehet igy is probálni, nagy meglepetés volt a családnak. és nagyon látványos volt, a kiszolgálok előtt, meg emelem kalapom, készségesek, minden kérésemet azonnal és pontosan teljesitették, még ha megkérték az árat is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely