Dezső Attila Csaba

1653630_662469957132606_214634829_n.jpg

6 értékelés

Extreme Digital

Gyors kiszolgálás, az interneten írtaknak megfelelően volt a keresett termék. Szemben az előző alkalommal, a Móricz Zsigmond körtéren félórás várakozás a hosszú sor, az egymást megérteni képtelen eladók és vásárlók miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hervis Sportáruház

A cipők és pólók között keresgéltem. A kedvezményes kupont akartam felhasználni, de azt akciós és minimáláras termékekre nem lehetett felhasználni, így a legdrágább helyett az egyik legolcsóbbra tudtam csak igénybe venni. Az őr és az eladók is készségesek és segítőkészek voltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vodafone West End

Eszméletlen sok várakozó, lassú ügyintézés. A mobilinternetemet akartam lemondani, és helyette feltöltős mobilinternetre váltani. A lemondást az ügyintéző fél óráig próbálta megoldani. Kaptam róla papírt, de azóta is küldik a számlát, pedig újra voltam benn és a hiányzó pecsétet találták oknak, de még most sem stimmel semmi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Adidas Outlet - Boráros tér

A t-shirt majd a férfi nadrágok 30%-os leértékelésén voltam újra ebben a boltban. A már leárazott termékek 30%-al leárazása révén már teljesen normális árakon lehetett megvenni az Adidas termékeket is. Vettem 3 pólót előbb, majd tegnap 2 melegítő nadrágot is. Szerintem megérte.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mr. Sale

Én már többször vásároltam itt. A kedvezményes akciókról törzsvásárlók részére e-mailben előre küldenek üzenetet. A múltkor ún. kuponos akció keretében jó minőségű galléros pólókból vettem 5 db-ot is, mert csak 999 Ft volt darabja. Nagyon jó akciók vannak, nem csak öltönyre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja

A hús választék kitűnő, elkészítésük jó. Az olcsó bor lőre, de a húst lekísérni jó. Cukrászuk nincs, vagy valami kutyaütő. A szülinapi sütemény ócska, száraz még csokit sem normálisat tartalmaz. A somlói galuska "tejszínhabja" növényi mű, szemét. A csokoládé valami műanyag édesített és barnított valamivel van helyettesítve. Rumot még aromaként sem, mazsolát nyomokban sem tartalmaz. Az összes többi édesség is förtelmesen mű, még a tésztája is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely