34 értékelés

Morrison's Music Pub Opera

Mostanában a Morrison’s 2 helyett, inkább a Morrison’s Operát választom. A buli hangulata egy kicsit laposabb, de koktélozni, beszélgetni ideális a hely. Az italok közül ajánlani tudom a Totemet, a Cuba Librét és az igazán bevállalósaknak a Lamborgini szikrázó koktélját. Legutóbb egy csütörtöki napon voltunk itt, és meglepődtem mikor mondták, hogy a sör csak 100Ft-ba kerül egész este. Bár én nem szeretem a sört, fiúknak igazán jó italakció. Dohányzási tilalmat betartják!
Az idejáró emberek szerintem kulturáltabbak, mint a Morrison’s 2 közönsége. Az átlagéletkor 24-25 év.
Ha valaki ezt a helyet választja, célszerű asztalt foglalni, mert 8 után nem nagyon találni szabad ülőhelyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szóda Kávézó & Mulató

A belvárosban a Wesselényi utcánál található a Szóda nevű szórakozóhely. A belépés ingyenes, bár nem is nagyon tudnának belépőt szedni, mert a hely inkább hasonlít egy pubra, mint egy buli helyre. Két szinten helyezkedik el, felül található egy nagyobb helység, ahol van egy italpult és több asztal székekkel vagy kanapékkal( elég szedett-vedett, ócska minőségben)
Ha valaki táncolni szeretne, a pincehelységben teheti meg, ahol található egy viszonylag kicsi tánctér. Lent is van lehetőség leülni, bár itt már beszélgetésre annyira nem alkalmas a hely, mert hangosan szól a zene. Egy csocsó asztal van, ahol általában mindig játszik valaki, de a győztes kihívásával könnyen sorra lehet kerülni.
A italok ára átlagos, egy pezsgő 1800 Ft, a koktélok 1100-1500 Ft között kaphatóak. A dohányozni a bejárat előtt lehet.
A ruhatár kicsi, hajnalban pár percet kell várunk a kabátunkra, de csak 100Ft-ba kerül :) A mosdóknál is nagy sor szokott állni és a higiénia sem a megfelelő. Én még folyékony szappant nem igen láttam a kézmosónál.
Az itt szórakozók társasága elég vegyes. 18 éves kortól akár 40évesig találkozhatunk itt bárkivel. Baráti beszélgetésekre, kisebb kikapcsolódásra alkalmas a hely, ha valaki nagyobb, igényesebb bulira vágyik, ne ide jöjjön.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pingvin Söröző

Aki betéved a Pingvin sörözőbe, annak szinte kötelező a Házmester fogyasztása. Már az első fél liter fröccs garantáltan meghozza a jókedvet. A pultosok kedvesek, ha valakit többször szolgáltak már ki, hamar törzsvendégnek fogadják. Alkalmas bulik előtti iszogatáshoz, de egy délutáni kávé elfogyasztásához is kellemes légkört biztosít. Asztalfoglalásra van lehetőség. Amennyiben nagyobb társaság érkezik, az asztalok összetolhatóak, így akár 20 fős csapat is viszonylag kényelmesen elfér.
Televízió van a teremben, így a férfiak számára meccs nézés helyszíne is lehet, de amikor nincs közvetítés modern zene szól a jó hangulat fokozására.
Könnyen megközelíthető 7-es busszal és 19/49-es villamossal is. Az autóval ékezők viszonyt készüljenek fel hosszas parkolóhely keresésére.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek a helyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Káplár Söröző
A Káplár söröző hangulatos kis hely. Nem véletlen használtam a kis jelzőt, mert ha nem időben érkezünk ülőhelyet biztosan nem találunk. Nagyon finom borokat ihatunk és a pálinkák is igen ízletesek. Ha épp játszani lenne kedvünk, találhatunk csocsóasztalt és egy flipper gépet is. Kiszolgálás a pultnál lehetséges, de előfordulhat, hogy kicsit várni kell míg sorra kerülünk. Az árak véleményem szerint teljesen korrektek. A mosdók egyszemélyesek, de igazán kulturáltak. Bulizás előtti alapozásra ajánlom, mert a hangulat mindig megfelelő. Igazán jó környéken található, a Szél Kálmán tértől 5 perces sétával megközelíthető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Liget CLub & Bar

A Morrisons’s trió közül én ezt a helyet szeretem a legkevésbé. A Népligetnél található, ami valljuk be még nappal sem biztonságos környék, nemhogy éjszaka. A színvonalat itt tartom a legalacsonyabbnak. A hely pozitívuma viszont, hogy nagyon tágas. Sok terem, sok műfaj, így elfér a sok fiatal.
Dohányozni a kerthelységben lehet, ami esős időben nem a legideálisabb (de erről talán nem a hely tehet).
A koktélokat a szokásos 700Ft-t áron kaphatjuk 21óráig és ezen kívül különböző napi italakciókkal várják a vendégeket.
A mosdók tágasak, nem okoz gondot üres mellékhelységet vagy türköt találni. Okos ötletnek tartom az egész alakos tükrök elhelyezését.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Macskafogó Music Pub

Nemrég jártam a helyen és csak pozitívumokat tudok írni a helyről.
A belépő 700 Ft-t fiúknak és lányoknak egyaránt. A bejáratnál kék színű karszalagot adnak, így ki-be lehet járkálni, ami nagy előny a dohányosoknak. A pultosok és a biztonsági őrök is igazán kedvesek. Két terme van a helynek, az egyikben fapadokat találhatunk, a másik pedig a tánctér. A hangulat kiváló, sok műfajú zenét lejátszanak, így különböző zenei stílusú társaságok is jól érezhetik magukat. Mi mai slágerekre és retro zenékre táncoltunk. Ruhatár található, az ára 200 Ft. A mosdók tisztaságába tudok talán belekötni egyedül, de ez esik a vészes kategóriába. Egyszer mindenki látogasson el ide!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stradivarius

Szerintem az egyik legjobb női ruhaüzlet az Alleeban. Követik a mai divatot, és mindig lehet találni valami csinos darabot. Az áraik átlagosak, a nadrágok 10 ezer Ft körül vannak. Árulnak magassarkú cipőket is, általában 10-13 ezer Ft-ba kerülnek. A téli csizmák árát kicsit magasabbra tették, 23-26 ezer Ft körül mozognak. Szerintem a 18-28 éves korosztály is talál itt magának ruhákat, akár a sportos akár a nőis stílust kedvelik. Az eladók nem a kedvességükről híresek, de azért ha szépen megkérik őket, segítenek. A próbafülkék száma megfelelő, talán csak egyszer kellett várnom szabad fülkére.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bershka

A Bershka ruháinak minősége és designja fokozatosan romlik. Manapság olyan érzésem van, mintha a kínai piacra mennék be. A ruhákon a minták egyre primitívebbek.
Az árak átlagosak, egy póló 2-3 ezer Ft, a nadrágok pedig 6-10 ezer Ft-ba kerülnek. Találhatunk mai divatnak megfelelő magassarkú cipőket is átlagosan 10 ezer Ft-ért.
Néha ki lehet fogni egy-két jó ruhadarabot, de ez egyre ritkább. Inkább a fiatalabb 16-18 éves korosztálynak ajánlanám.
Nagy előnye, hogy vásárlás és ruhapróbálás közben a mai slágereket lehet hallgatni, a hangulatomat mindig feldobja. A próbafülkék száma is elegendő.
Az Allee-ban lévő üzletükben férfi ruhákat nem árusítanak. Az eladók viszont kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pinyó Klub

A Pinyó Klub a 11.kerületben Karinthy Frigyes úton található, 6-os villamossal könnyen megközelíthető.
Kívülről egy kis kocsmának tűnik, de a pincében egy jó nagy helység található. Van egy kisebb nem dohányzó és egy nagy dohányzó rész is. A berendezés nem modern, vannak ócskább székek asztalokkal és kisebb fakkok vonat ülésekkel berendezve.
Az árak alacsonyak, minden nap új italakcióval. Például keddi napon a vodka Red bull csak 370 Ft. Főleg egyetemistáknak való hely, az akciókat is eszerint határozták meg, diákigazolvánnyal 10% kedvezményt kapunk. Nekem a helység hangulata elég retronak tűnt, az itallap is az általános iskolás ellenőrzőhöz hasonlít.
Egy-két ital elfogyasztására alkalmas hely lehet, de semmiképp nem ajánlom igényesebb pubokhoz szokottaknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Holdudvar Margitsziget

Először mikor ide mentem bulizni, kicsit tartottam tőle, de be kell, hogy valljam pozitívan csalódtam.
Igazán elegáns a hely, és hatalmas. A tánctéren nyáron kicsit hőség volt, de kárpótolt a jó hangulat. A Dj-k igazán kedvesek, egymás után fogadják a számkéréseket és maximum 10 perces várakozással le is játsszák őket. Én még szülinapi köszöntőt is könnyedén be tudtam mondatni. A mosdók is tágasak, sok tükrös kézmosó található. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, maximum, ha nem nyeri el a tetszésedet, meg lehet kóstolni egy finom hot dogot a kijáratnál és egy jót beszélgetni a Margitszigeten.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

3 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Wikinger Gyorsétterem
Móricz Zsigmond körtér 4, 1114 Budapest