Judyka

32 értékelés

Dentus fogorvosi rendelő

Én ide járok fogorvoshoz. Nagy élményem vele kapcsolatban hogy egyszerre két fogamat húzta ki hátulról a bölcsességet meg az előtte levőt. Nagyon féltem, úgy gondoltam alaposan utána nézek mivel is jár ez. Hát hogy őszinte legyek ez csak még jobban megriasztott –SENKINEK, ismétlem: SENKINEK- nem javaslom, hogy megnézze mi vár rá. Nemcsak undorító, de igen- igen félelmetes látvány. Aztán olvastam még "élményeket" is hogy két hétig be volt dagadva az arca meg ilyenek. Lementem orvoshoz hogy elmondjam én ezt nem nem nem nem (plusz eléggé félek a fogorvosoktól is). Ezzel szembe kijött egy kedvesen mosolygós fogászati asszisztens és beinvitált. Gondoltam személyesen mondom meg a dokinak. Erre jött nekem a szokásos szöveggel, hogy nem fog fájni meg ilyenek, de hajthatatlannak tűntem. Mire a doki azt mondta, hogy neki is kiszedte ez a szájsebész két bölcsesség fogát két napja és látok rajta valami deformitást? Mondtam, hogy nem és tényleg nem. Az asszisztens is mondta, hogy neki meg egy hete és abszolút nem fájt. Jött az ötpontos kérdésem neki szokott-e fájni a hasa? Mondta, hogy igen nagyon (ezt a hasonlatot igazából a csajok értik) a pasiknak ez olyan érzés mintha hasba bokszolnának egymás után, úgyhogy ugyan azt a pontot találja el egymásután gyorsan. Nah vissza térve sikerült meggyőzni ezekkel. Megállapodtunk, ha fájni fog, akkor kiabálok. Jött a két szuri nem is éreztem jött a szájba turkálás semmi mondta a doki, hogy harapjak, jó harapok, tartsd. Oké gondoltam. Erre a fogorvos visszaállította ülésbe a széket; a viszont látásra mondta. Én csak ámultam és bámultam szájzár semmi fájdalom semmi kicsit bedagadt estére, de egy félóra alatt le is lohadt. Mindenkinek csak ajánlani tudom nem a legolcsóbb, de ilyen szakértelemmel nem találkoztam még sehol. Jah és amit elfelejtettem másnapra kutya bajom se volt mintha nem történt volna semmi. Nekem nagyon bejött ez a rendelő szóval, aki fél, nem szereti a fájdalmat annak én teljes szível ezt a rendelőt ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TAO

Imádom itt tanultam meg pálcikával enni. Az ételek mindig frissek jó helyen van (egyetem negyed) plusz, ami még igen nagy előny, hogy iszonyúan tiszta. Mindig sokan vannak, szóval nem mindig van hely leülni. Amit mindenkinek ajánlok az a :királyrák farok, tavaszi tekercs,erős savanyú leves, és a fekete gombás csirke meg tofu zöldséggel. A többi kajájukról nem tudok nyilatkozni, de ezek isteniek. Maga a hely kellemes akár még egy kis dumcsira is alkalmas. Sőt még a vega barátokat is ellehet ide vinni nyugodtan mert rájuk is gondolnak, ami sajnos nem mindenhol megoldható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kertem

A Kertem egy kellemes nyüzsgő hely a városligetben, a Vajdahunyad vártól nem messze. Kutyával és biciklivel is szívesen látnak, este mindig hangulatos zene szól. Az óriás palacsintájuk isteni és tényleg óriás. Azért nem adtam neki 5 csillagot, mert télen nincs nyitva és így maradnak a megszokót romkocsmák. Plusz általában tülekedned kell a pultig, és ha nem vagy elég magas, akkor nem mindig vesznek észre, de ha ugrálsz egy kicsit nekik is leesik a tantusz.Jó hely ha nyugis lazulásra vágysz a barátaiddal vagy a pároddal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MOM Park Bevásárlóközpont

Aki celebekkel vagy sztárokkal akar találkozni annak ez az igazi bevásárló központ. Nem túl nagy, de minden megtalálható és kiigazodni is igen könnyű benne, a felső szinten a kajáldák vannak természetesen Meki, Gyrosos, Thai, de van itt még wasabi és vapiano is, ami nem mindenhol található meg. Kétszintes férfi ruházattal foglalkozó boltja van, sajnos a nőknek csak egy- egy szint van, de abból minden féle. Például Gerry Weber, Intimisis, C&A, Calzedonia, Promod stb. tehát minden korosztály megtalálja a számítását a boltok terén. Szórakozásra azonban csak a mozi szolgál. Nincs nagy nyüzsi kellemes vásárolgatásra van lehetőség tülekedés tömeg sosincs. A kávézói viszont nagyon hangulatosak és jó árban is vannak (többnyire).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ördög Sarok Söröző

Nagyon jó, a helyet az elmúlt két évben kibővítették így most már elég nagy, mindig nyüzsi van és sok az ismerős arc, egyetemista barát árai vannak és a sört sem vizezik. Nyáron kitesznek asztalokat meg székeket így kint is le lehet ülni, és felfrissülni egy hideg sörrel. Közel van az egyetem negyedhez és a buli helyekhez is jó a közlekedés és egyszerre egy nagyobb társaságot is be tud fogadni. Buli előtti alapozásokhoz tökéletes. Két pultja van, ahol rendelni tudsz. Csapolt sörük és rövidjük mindig van, plusz zseniális gin tonikot csinálnak. A mosdó kulturált, bár amikor én voltam akkor jól jött, hogy van nálam zsepi. Én még eddig nem csalódtam az ördög sarokban. Bár azt még mindig nem tudom, hogy miért ez a neve?

Hasznos ez a vélemény? Igen

Városligeti Műjégpálya

Én nem korizni voltam itt, hanem csónakázni evvel kapcsolatos élményem a következő: két barátommal kitaláltuk egy nagyon meleg nyári napon, hogy elmegyünk csónakázni és így esett a választásunk a városligeti műjégpályára, ami nyaranta csónakázó tóvá válik. Nah lényeg ami lényeg, elmentünk az ára abszolút nem volt vészes egy 1000 volt egy fél órára/hajó. Vizi kiállítás is működött itt, aminek a megtekintése a hajóból volt lehetséges, hacsak nem akartál oda úszni, de ezt senkinek nem javaslom. Tehát beeveztünk és megnéztük a kiállítást nagyon kellemes volt. Aztán letelt az időnk kihajóztunk a partik ahol sikerült egyszerre kiszállni az egyik barátommal ezért kb arccal a stégre érkeztünk a barátnőm a hajóban ragadt, amit sikeresen, ahogy estünk vissza toltunk a nyílt vízre, és ha ez még nem lenne elég az evezőt is berúgtuk a vízbe kiszálláskor. Nem lett belőle semmi baj, bementek érte és "kimentették".Eltekintve a bénázásunktól nagyon jól éreztük magunkat. Olyannyira ,hogy azóta ezt minden évben megismételjük. Azóta persze a kiszállás jobban megy.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lónyay Pub

Mától ez lett a törzshelyem. A pia olcsó és kb bármit kérhetsz megcsinálják neked. A koktélok 300fttól 1300ftig terjednek de például a cosmopolitan 500 forint. Mindig nagyon sokan vannak így olyan 4-től kb érdemesebb foglalni. A helyet félóráig tartják fönn. Igazi egyetemista barát nem csak az áraival hanem az egész kinézetével is. Sajnos csak egy felső szintel rendelkezik ahol lelehet ülni alul csak álhatsz. Ez a legjobb kocsma ahol eddig jártam olcsó és jó helyen is van. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szóval hajrá és proszit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BoBek Café

Itt ünnepeltünk egy szülinapot jó volt, de semmi egsztra. Színvonalas kellemes hely. Téliesített terasszal rendelkezik. Minden színes, van wifi ami nem elhanyagolható. Nagyon finom a forralt boruk és a hummusuk olyan, mint a nagy könyvben. Talikra, randikra, baráti beszélgetésekre, kártyázásokra, nagyon tudom ajánlani. A pincérek jó arcok még akkor is, ha iszonyú fárasztó kérdéseid vannak(miben mi van stb.). Az árai nem vágnak földhöz senkit, igazából egyetemista barát árai vannak. Nekem bejött. Nem mondom, hogy törzshely lesz, de kellemes és kedves hely. S ami plusz pozitívum, hogy a város szívében található, mindenhez közel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugár Bowling & Pub

Jó hely jó áron. Az eddig általam ismert bowling pályák közül a legjobb. Olcsó a többihez képest. Általában mindig van helyed, ha játszani akarsz barátaiddal. Én itt utoljára nyertem szóval ez még több jó írására ösztökél igazi bandázos, versenyzős hely. A gond vele csak az, hogy kicsit kiesik a városközpontból, de a metróval vagy a villamossal jól megközelíthető. A pizzájuk nagyon finom és a limonádéjuk és a koktéljaik is nagyon finomak az árak nem igazán borsosak olyan középkategóriának mondanám. Bár az alkoholtartalmú italok azért borsos árúak szerintem. De hát ez elsősorban bowling klub. Mindenkinek ajánlom, aki pénztárca kímélő, de jó szórakozásra vágyik, nagy társaságok akár fillérekért is kibérelhetik. Szóval hajrá és győzzön a jobb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kreatív Hobby

Nem vagyok igazán ügyes az ilyen kézzel készült dolgok megcsinálásában. De egyszer úgy döntöttünk, hogy kézzel készítet, ajándékkal lepjük meg egymást, és erről meg is állapodtunk. Kétségbe esetten rohantam ide, az ajándékozás előtt pár nappal hogy segítsenek, mert nem tudom, mit tegyek, kézügyességem, nincs de megígértük egymásnak, hogy ezt az ajándékozási formát fogjuk csinálni. Szóval beszaladtam a boltba hogy segítsenek. Nagyon kedvesek voltak mutattak négy-öt olyan ötletet, amivel tök jó dolgokat tudtam végül is csinálni. Nem költöttem olyan sokat, de nagyon örültek az elkészült cuccoknak. Tehát ezt a boltot mindenkinek csak ajánlani tudom kedvesek az eladók, mindent megkapsz egy helyen, jó áron, ha még kézügyességed is van, akkor meg aztán csodákat hozhatsz létre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely