Plavecz Magdolna

1453464_688530181166864_743886805_n.jpg

6 értékelés

KFC So Good Étterem

a Budapest XIII.ker Duna Plázában van a FKC étteremben ma 13 óra után a nagy Karácsonyi csucsforgalomban,ahol nagy forgalom volt és van.Pihenés képpen itt ebédeltem meg, ahol nagyon figyelmesen, gyorsan kiszolgáltak. Arról nem is beszélek, hogy ilyen nagy forgalomban a minőség az változatlan maradt, finom izletes, és mindig van ujdonság és izre és frissességre vigyázva.Kiadós finom ebéd után nyugodtan tudtam a dolgomat folytatni.Gratulálni lehet a személyzetnek, és bátrantudom ajánlani Mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kika

Sokat megfordulok a Kikában, én is valóban amikor akciók vannak és számomra szükséges dologról, butorról van szó. Kinálat nagyon jó, lehet válogatni és igényeket is figyelembe veszik, ez a butorra vonatkozik.Már a földszinten, ha keres valamit az ember segitséget eladót nem talál, ugy hogy lehet sétálni körbe körbe. Az áru minősége nagyon jó, de az ára is megvan rendesen, tehát igazán meggondolja az ember még a tartóscikk vásárlását is.Lökött az áron amikor a Domus áruház megszünt.
Kivánk az Áruháznak minél több vevőt és további jó kinálatot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kika

Sokat járok a KIKÁ-ba mert hozzám közel van. Az árukinálat nagyon bőséges,de az ára is tarja magát rendesen. Igaz találunk minőségi és tartós butort, ahol nagyon kézségesen igényeknek megfelelően ki is szolgálnak.A földszintre ez már nem mondható el, mert eladót találni, és hozzá segitséget az már komoly feladat a vevő részére.Bőség kinálat az csúcs, csak a szinvonalon a kiszolgálásban kellene ehhez felnőni. Domus megszünése után ment fel az ár de nagyon.Magam részéről kivánok sok sikert,sok vőt, és én ez után sem kerülöm el az Áruházat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

UPC

Van egy ügyfélszolgálati Irodája UPC-nek, ahol készségesen, udvariasan és még laikus számára a müszaki dolgokról érthetően elmagyaráznak mindent. Szolgáltatásról mi a jobb és gazdaságosabb? azt is megmondják őszintén. Ugyan ez vonatkozik a telefonos szolgáltatásukról is amikor nem müködik a TV. vagy a telefon, lépésről lépésre elmondja látatlanban az ott dolgozó, hogy mit kell csinálni, és türelmesen kivárják az eredményt, és minden mükődik, ha nem a személyes javitást is biztositják! További jó munkát Nekekik, és ezt a szolgáltatót csak ajánlani tudom, mert a fizetésért a szolgáltatást is I.oszt.-ban részesit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG)

A NYUFIG valahogy elveszett a rengeteg törvényben, nem tudom miért de nekem nem sikerül elrendezni a dolgaimat A legegyszerübb volt amikor elvették a rokkantnyugdijamat 20 év vután ,jött a járadék ügy, azt megkaptam, hogy ne haljak éhen a 28 ezer forintból. Egy éve várok a felülvizsgálatra, több iv papirt kipostáztak amit kitöltve vissza is küldtem, a válasz eltünt, egy után semmi, de még az ügyintézők sem tudnak mit mondani.Többet meg lehet tudni az interneten mint ott.Csak sajnálni tudom az ott dolgozókat, mert nem Őket kellene szidni az ügyfeleknek sem, hanem akik ezt kitalálták.Elnézést de nekem nincs pozitiv véleményem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Béke Téri Patika Bt.

BENU Gyógyszertár a Béke tér 22-ből a Lehel ut 74-76.sz alatt van, átköltöztek már régen, de nem is az a fontos, mert a személyzet ugyanaz. A felujitott átalakitott "üzlet"nagy tágas, de a személyzet az tisztelet 1-2 nek, az minósithetetlen, hiányos állandóan a készlet, de nem az hogy megrendeljük stb.nem ez a válasz, hanem nézze meg másikba. 5 percre lakok a gyógyszertáltól, és még nem csak rolam van szó, hanem a sok öreg néni meg bácsi mászkáljon körbe minden helyet ahelyett hogy segitenének. De mint annyi mindenben megfordult a világ, biztos sok munkanélküli diplomás tudna egy ilyen helyen udvariasan is ellátni a munkát, csak találna.Ritka egy csapat, én ha csak lehet kikerülöm, de pénteken kénytelen voltam bemenni,de csak a vérnyomásom ment fel, mert a csiga hozzájuk képest gyorsfutó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely