B. Gergely

1458533_10152007548914271_1600869961_n.jpg

5 értékelés

Báder Fogadó Étterme

Kiváló a kóla és a tonic, hihetetlen a felszolgálás, ki is bontják az üveget. Ágnes drágámmal itt volt az első randink, ment a képzeletbeli lábazás az asztal alatt. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a hangulatos helyeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alcsúti Arborétum

Sajnos még csak kétszer voltam itt, nem rossz, bár lehetne több szúnyog, olyan túl nyugodt volt csapkodás nélkül az ott töltött idő. Tavasszal, ha tehetem, elmegyünk egy nádasba, vagy ide. A párom is jöhet velem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bicske posta

A kaparós sorjegy választéka nem elég nagy sajnos, mert én a pókos lencsével szeretek játszani, azt itt ne keresd. Van Luxor, Totó, meg a többi proli játék, de a pókos teljesen hiánycikk sajnos. A kiszolgálás nem rossz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tápiószecső posta

A kettes ablaknál álltam sorban és megigézett a szőke eladókislány. Nagyon kedves volt, vettem is nála egy kaparós sorsjegyet. Elég hosszú egyébként a várakozási idő, hosszú a sor, de így mondjuk tovább nézhettem a kedves lányt ;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szekszárd Asztalitenisz Club

Nagyszerű hely, nagyon kedves a kiszolgálás és jó a hangulat. A büfében volt zsíroskenyér és napközis tea, ahogy kell. Az asztalok kicsit hólyagosak, de ettől csak érdekesebb a játék, ugrálni kell a félrepattanókért. Jó móka!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely